Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehral som zatiaľ ani jeden NW DLC a premýšľal som, že si tento kúpim. Podľa recenzie to ale asi nie je dobrý nápad. Dá sa to dohrať bez toho aby som nepoznal predošlé DLC? Alebo je to prehnané?
    • Tenhle bych opravdu nechal až na konec, kvůli odkazům na předchozí DLC. S Dead money bych taky počkal, je ze začázku dost těžkej. A v první půlce i dost frustrující kvůli zabavenému inventáři a nudný kvůli bloudění v předměstí kasina. Takže na začátek doporučuju OWB nebo HH. Ale jinak doporučuju zahrát si všechny, pro fanoušky F:NW to považuju za povinnost.
      • Super díky moc :)
  • Pěkná recenze, už se na komplet těšim.
  • Trol.diskuzni
    Stopadesátá recenze dalšího z přírůstků v rámci ságy exklusivních "DeLiver the Cash!" (čti DLC) rozšíření do dnes již skoro prehistoricky vypadající hry Fallout New Vegas, navíc stále od onoho stejného autora, ukájejícího se nad opakovaně maskovanými pokusy urážet čtenáře Games.cz. Dobrý trolling, pane Smejkale, tleskám Vám...
    • Mopped
      Problém je, že tvoje fungování zde na fórech je z větší části čirá demence. V těchto sračkách zapadnou všechny tvé rozumné a mnohdy pohotové myšlenky a názory. Je to škoda, protože někdy máš, světe div se, pravdu.
      • Trol.diskuzni
        O mediální obraz mi nikdy moc nešlo...
    • Problém?
      • Trol.diskuzni
        Můj rozhodně ne. *2*
        • Ostatní s tím problém nemají... Jenom ty tu potřebuješ ukájet své potřeby :-)
          • Trol.diskuzni
            Problém? *3*
            • Trol.diskuzni
              Paparazzi by z tebe moc dobrý nebyl, na Pokémony nekoukám. *3*
            • Jop... Je to nechutný od normálního člověka natož to na vysokoškoláka co kouká na pokemony...
    • Veskoslav
      Si založ vlastní web. Nechápum, proč už nemáš doživotní banán...
      • Na to treba mať bunky *2* (na ten web)
      • Trol.diskuzni
        Proč bych si měl zakládat vlastní web? *8*
    • Paul_cz
      Trol obviňuje autora recenze z trolení. Bizzaro world.

Smejki - dobrá recenze. Na druhé hraní NV včetně všech DLC se po tvých recenzích těším ještě o něco víc. Už aby byl čas se do toho obřího světa ponořit.
    • smejki
      počty - přídavků je šest. Na Courier's Stash a Gun Runners' Arsenal ale není co recenzovat, takže tohle je poslední kus a Fallout: New Vegas tě už obtěžovat nebude.
  • pan_Revoluce
    Tak musím říci, že jsem se po docela odmítavých recenzích na tento poslední DLC už ani nechystal. No a najednou zavane vítr zrovna z VŠB a podsouvá mi, abych to ještě zkusil - mno, kluci, tak mám o čem přemýšlet :)
    • smejki
      S Lonesome Road je to fakt komplikované. Osobně ho mám radši než Honest Hearts, protože je soudržnější, ale na druhou stranu obsahuje prvky, které s Falloutem úplně dohromady nejdou. Trochu mě zamrzelo i to, že se příběh překlápí dost rychle do osobní roviny. Čekal jsem trochu víc mocensko-politické ladění. Zbytek už je v recenzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit