Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych si prosil remasterovaný, opravený a doplněný o vyškrtnutý obsah F1 a F2.... Ale to asi jen v paralelním vesmíru.

• On se tváří, že neexistují ani první dva izometrické Fallouty. Jenže pod MS se může stát, že Todd prostě z firmy zmizí nebo se může dít i cokoliv jiného. Třeba si nějaký manager na New Vegas vzpomene a Obsidianu (který je dnes úplně jiný než před lety) to přiklepnou ve snaze ho zachránit (o výsledku nechci spekulovat, může to dopadnout jakkoliv). Teď na tom není úplně nejlíp a pokud mu nevyjde Outer Worlds, může být na řadě nějaké krizové řešení shora. Na Bethesdu (možná i s Toddem) pak akorát zatlačí, ať makají na TES6 a neremcají.

• TheSuffering

Momentálně hraji Fallout 4 Wasteland of Depravity (modlist), to by Bethesda čuměla. 😂

• Derp_1337

To se nestane, že uvidíš Fallout od jiného studia.

Todd "It Just Works" Howard má strašně křehké ego a nemůže překousnout, že nejvíce chválený díl z celé série Fallout: New Vegas neudělal on, ale udělalo ho jiné studio (Obsidian). 

Todd se dodneška uraženě chová jako kdyby ten díl neexistoval. On by to nerozchodil, kdyby se tahle situace opakovala.

• Smegma

Na remake vůbec nepotřebuješ zdrojáky. K čemu by ti byly, když by jsi stavěl hru od základů...

Zdroják by se ti hodil akorát tak na remaster.

• panjosef

S Larianem by to byla pecka! A  já bych si moc rád zahrál oficiální remake dvojky. 

Ale tam nejsou zdrojáky už... Nedávno jsem se dostal ke komplexnímu návodu... Co vše lze dělat a co vše se ovlivňuje... To je dokonalost! 😂

• Normálně bych souhlasil, ale když vidím jak populární je seriál v Bethesda stylu ... tak jsme v menšině.

• No třeba nový Fallout od Larianu....

• Ja teda neviem. Ja si naozaj prajem Fallout 5, ktoreho sa nedotkne Todd Howard, nebude to na ich Gamebryo engine (ci ako sa ten zastaraly paskvil vola) a idealne to nebude robit Bethesda, ale studio, ktore vie robit zaujimave RPGcka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit