Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, dle mého názoru to Fallout: Nuka Break the series nepřekoná. *5*
    • Sorry ale namontovat klišé béčkovou partu do Fallout universa. Naprosto změnit humor tak, že výsledek je o několik tříd horší - ta s toho se mi chce *11* . A může to mít výpravu já nevím Ridleyho Scotta...

Edit: Naprosto změnit humor tak, že výsledek je spíše situační komedie. Konečně jsem našel ten pravý výraz. *1*
      • Magister_Peditum
        Možná to je klišé, ale bavilo mě to 100x víc, než všechny ty rádoby vážně se tvářící filmy na motivy her. *2*
  • No...nejvíc mě v traileru upoutala pasáž (00:50) kde legionář jakoby máchne mačetou a týpek tomu jakoby uhne takovym...divnym pohybem...(spíš se zakroutí jako by měl sračku), přitom bylo patrný, že by ho legionář stejně netrafil...to bylo hodně špatný i na ochotníky
    • Kein
      Mě to připomnělo starej star trek :D
      • .))))))))))))
    • taky jsem cekal krev a rozpulena zada, ale kupodivu nic ;] ... trochu mi to pripomelo ten funfilm a nocni muru nazvanou Dragon age.
      • Tak já nečekal nic, bejt nějak přehnaně kritickej k fanfilmu...no...ale jestli budou souboje trapný podobně jako ten v traileru, tak se bude člověk smát asi i tam, kde by neměl
        • respektive, jeslti i ostatní složky filmu budou tak kvalitní
  • Já si na jednu stranu myslím, že Fallout universum nepotřebuje super CGI animace a kde si co si. MAD MAX taky nic takového neměl. Tam hrajou prim úplně jiné věci. Ale tento počin je opravdu nic moc. Kostýmy jsou více než komické... A to je v podstatě to jediné na tom co vidíme. Prkenný hraní se dá odstranit... A jako z teaseru to spíš vypadá jako laciná vyvražďovačka.

Fallout (hlavně 1 a 2) měl kouzlo v tom, že hodně věcí se dělo ve vaší hlavě. Spoustu věcí jste si domyšleli sami. Myšleno jak vypadá prostředí a postavy... A já tuhle něčí představu mám problém zkousnout.
  • residentevilfans
    pardon ale to neni ani ceckovy *11*
    • jnsCZ
      Absence diakritiky je fakt vražedná :)
    • To písmenko které by na to sedělo se ani nevešlo do abecedy.:)
    • ales.smutny
      To je fakt, od fanfilmu za deset tisíc by člověk čekal špičkové CGI...
      • residentevilfans
        tak jsem to nemyslel i za babku jse da udelat dobry film treba Nuka Break se mi libil *5*
        • ales.smutny
          Tak třeba bude tenhle také dobrý :) Režisér není žádný elév :)
      • irdzi
        Zase je otázka, jestli by si člověk měl posouvat hranici vkusu podle rozpočtu:) Resp omlouvat špatněj film tím, že je levnej...
        • ales.smutny
          Jde o to brát to, jak to je. Je to film bandy fanoušků, kteří dali dohromady nicotnou částku a natočili hold své oblíbené hře. Pokud někdo komentuje, že je to jako céčko, zjevně nepochopil, že tenhle film nikdy neměl ani ambice stát se béčkem. Je to prostě fanfilm a od začátku to o sobě tvrdí. Je to jako stáhnout si zdarma malou indie hru jednoho člověka a ještě při sledování traileru prohlásit, že teda tohle fakt není GTA.

A co se týče kvalit - myslím, že ten film nikdo neviděl (protože ještě nebyl natočený) a pokud vím, náklady produkce nikdy nebyly zárukou ani podmínkou kvality :)
          • irdzi
            Souhlas. Jenom mi teď pořád leží v hlavě komu je vlastně fan film určený. Protože já se třeba za fanouška Falloutu docela považuji (a to jak 2D tak 3D) a vidět ve filmu akční scénky který byly v traileru na tenhle film, tak se asi rozčílím a budu nadávat, že zprznili Fallout...v lepším případě:)
            Vychází mi z toho, že teda jde o film od fanoušků pro fanoušky(borci se na tom naučej točit, obohatěj svoje portfolio a fans/blízcí kamoši lidí, kteří se na tom podílejí plus lidi snášející na filmovým plátně skoro všechno to možná potěší) ... takže Win/win...ok
  • Kein
    Proboha to mi příjde komicky, zvráceně otřesné...já myslel, že nic horšího než filmy Uwe Bolla být nemůže...má chyba...
  • Kostýmy pěkný, kamera děs... letecké záběry pěkné, záběry na "herce" k smíchu....
  • dokud si z toho delali prd..l tak nevadilo, ze to ma c-ckove kulisy herce, modely atd...jakmile to zacnou brat vazne, tak to musi dopadnout pruserove
    • Počkej a to fakt není parodie? .)
  • Ať to klidně zkusí, když mají čas, nadšení a trošku peněz. Tvorba, i ta trošku lacině působící, se musí podporovat. Záčátky jsou těžké a nikdo se s Oskarem v ruce nenarodí, takže proč takový hate. *7*
  • bude to *11*
  • Tak rozhodně to vypadá zajímavějc než ftipný trio - sexy polonahá kočka s laserem, Ghul flegmouš a energetický ale zmatený tlouštík s vault zbrojí co hledá Nuka-coly.

Co jediný právě na FNV mrzelo, byla absence civilní společnosti Legie. Ta snad měla vrhat trošku jiný stín na jinak tak kruté barbary. Tady by mohli něco doplnit - pokud to nebude jen o boji.
    • Cokoli je lepsi nez Nuka break.
      Nejvic me desi, ze se to vzhledem k tomu vseobecnymu nadseni snad museli libit i nekterym tem nadlidem, podle kterych fallout trojka znasilnila univerzum.
      To pak nevim co bych na to takovymu rekl - asi bych jen plakal krev : D
      • Asi tak no...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit