Přejít na výpis diskuzí
Fanoušek předělává lokace z World of Warcraft do Unreal Engine 4
3.6.2015 | Adam Homola
21 příspěvků
-
https://www.youtube.com/watch?v=b5EAEDi0LOU
-
Omlouvám se všem, ale tohle je vážně hnus.
UE4 je jeden z nejlehčích Učkových enginů, a použití jedné textury na zem je vážně k pláči. Taktéž špatně vymodelované baráky, kdy místo soudržnosti cihel, se ohýbají do nesmyslných úhlů.
Ano dalo by se nato koukat hezky, ale tady ty nedostatky designu a celkové estetiky sráží celé "promo" video -
-
mne to prijde jak kdyz na tom neudelal vubec nic jen vyexportoval modely a textury z wowka a naimportoval je do UE4 a to je vse....
-
-
Přesně to udělal. Ani terén nějak nevymodeloval...
-
-
-
Prvy pohlad ma potesil az kym neukazal ten dreveny ram v domoch. Hotova plastika a drevo sa lesko ako po laku na aute.... Svetlo je tiez moc silne. Ako tam pise Early build tak snad vo final to bude pekne pozeranie :).
PS: Ta hudba vo WoWku ma stale tak dostane ze by som to chcel hned zapnut. Ale tie posledne datace uz niesu premna :(. -
Má to rozhodně svoje kouzlo *1* Chce to Warcraft 4... A co čert nechtěl, kód z obrázku je WC3 *1*
-
No nevypadá to zrovna vábně... Že je to EF bych nepoznal...
-
To bylo čo, toto??? Aliance???
-
-
Blowhint, Horda, hlavní město hobitů.
-
-
Hobitů??? Sice už jsem to pár let nehrál, ale horda měla gobliny...
-
-
Arthas zajal kralovnu Amidalu a vrchni Hobbit se k nemu pridal. Goblini si vyhodili do vzduchu Makeb.
-
přejmenovali je
-
-
-
-
na hranie to nebude, ale pre hosanka je to pekne promo ked si bude hladat pracu.
-
-
Tohle zvládne v Cryenginu i sedmileté dítě po dvouměsíčním výcviku, v UE dělají jen ti, kteří vidí budoucnost v konzolích, je to špatná cesta.
-
-
Z ho*na zlato neuděláte, i když ho natřete na zlato.
-
Teď sem zrovna dostal zase 10 dní zdarma a musim říct že graficky je na tom WoWko uplně jinde než bylo před lety a zatim není jinné MMO, které by mělo tak perfektně plynulé a parádní animace pohybu. Prostě skvost a perfektní smooth play. Pěknou práci odvedl ferda, ale upřímně se mi to moc nezamlouvá.
-
Nic moc úchvatného. Už radši Chronicles s novými lokacemi, staré na tom vypadají teda celkem hnusně (v modifikaci autora).