Přejít na výpis diskuzí
Fanouškovský film nabízí ódu na depresi Gordona Freemana
9.2.2015 | Honza Konfršt
58 příspěvků
-
hl3 nebude. valve nemá důvod dělat ambiciozní projekt, kterej nemůže dostát očekáváním.
-
Otázka pro odborníky: Co vlastně dělá Valve kromě udržování Steamu?
-
-
Novej Engine
-
Dota 2, CS:GO...
-
-
A co tam jako dělaj? Obě hry vyšly dávno... Drobné úpravy není nic. To je jako udržování Steamu. To je málo.
-
-
Mikrotransakce momentalne hybou svetem. Hry jako LoL a Dota, WoT vydelavaji vic penez nez vetsina AAA titulu (ne-li vsechny). Valve nedavnou zverejnili, ze mezi lidi rozdali 57M dolaru jen z prodeje itemu co lidi nahrali na Steam Workshop. A to si piste, ze si Valve bere nejaky provize, buh vi jestli se ke konecnemu tvurci dostane aspon 50% castky prodeje. Nehlede na poplatky z prodeje itemu pres Steam Market, atd. Ono jsou to sice nejaky zanedbatelny centy, ale v tom neprebernym mnozsti transakci. A jeste perlicka... tech 57M dolaru bylo rozdano mezi 1.500 lidi... tak si muzete spocitat na kolik si prumerne prisel jeden tvurce.
Holt Steam = tovarna na penize. Ale vubec proti tomu nic nenamitam, jejich produkty jsou kvalitni, nikdo vas ke koupi nenuti. CSGO prijde na nejakych 10e a Dota je zadarmo. To neni jako u EA, kdy nam vydaj BF4 a pul roku to opravujou aby se to vubec nechalo hrat. Valve holt umi, jedina herni spolecnost kterej jeste duveruju (mozna jeste Blizzard, ale ten uz ma taky par pruseru za sebou) a pokud oznami HL3 s preobednavkou nevaham.
Jinak ta komunita okolo Half-Life je neuveritelna, tech filmecku, modifikaci... dokonce co si pamatuju vybirali penize, aby mohli udelat reklamu na HL3 a tak trosku donutit Valve pustit nejakou stavu ohledne HL3 do sveta (coz si priznejme nebylo uplne fer) :) -
tak drobne upravy... jak se to veme. Obe hry se hrajou hodne na progamingove urovni, takze Valve je porad balancuje, lesti a doladuje. Nevim jak v Dote, ale v CS:GO porad vychazi nove skiny, mapy, atd....
-
-
Leštit hru přece jen nemusí cele vývojářské studio. Skiny a mapy si dělají sami hráči a valve si to pak se svojí marží prodává
-
-
-
-
-
Já ani nevím proč, ale normálně jsem se přistihl, jak mi při tom sledování teče po tváři slza
-
-
hmm.....máš depku ze života
-
-
a co byste od noveho HL čekali? vždyt gravitaci ma dneska každa druha hra (paradoxne krome her od valve - L4D, evolve). oznamenim hl3, kde by se mohli presouvat krabice gravity gunem, by se akorat ztrapnili
-
-
Evolve je hra od Valve?
-
Evolve je od Valve? *8*
-
-
ja myslel že je, nekde jsem to četl, možna je valve jen vydavatel
-
-
Vývojáři byli jednu krátkou dobu součástí Valve. Už je to mnoho let. *3*
-
Evolve je od tvurcu Left 4 Dead, ti ale nejsou majetkem Valve...
-
-
-
-
Ono pro dnešní "hráče" už by to asi bylo moc složité. Takže možná dobře, když žádný třetí díl nikdy nebude. Než aby to bylo něco jako čtvrtý Vetřelec tak raději ať to není vůbec.
-
-
co to meleš za kraviny? :-D jak byl Half Life moc složitej? hele jako taky se mi nelíbí zjednodušování ve hrách, ale brát jako etalon obtížnosti ze starejch časů Half - Life 1 :-D co na tý hře prosim tě bylo složitýho???? tak maximálně jedna mise, kde si musel seskákat tři podlaží, pozapínat nějaký ventily a zase po žebříku vylezt do velína - to vše okořeněno Emzákem, kterej měl tři chapadla a sekal po tobě těma zobákama.......že ty budeš 15 letej ňouma, kterej se vyžívá v označeních " ti dnešní hráči už to nedaji"....přitom si sám ještě odrostlé dítě a starou dobu znáš tak maximálně z retrospektivních článku v Levelu
-
-
Nic jsi nepochopil, všechno je jinak. Že jsou dnešní hry pro dnešní hráče složité netvrdím já, ale jistý člověk z EA. A věk si taky netrefil, přidej ke svému typu asi tak dvojnásobek navíc a budeš se ke správnému údaji blížit.
-
-
-
LOL tak tohle je fakt bozi :D
-
Ty vole ! :D Petr Poláček za 20 let :D No offense, man :D
-
-
Přestaň čichat toluen ty retarde
-
-
Ja ani nevim dokonce, ze se to prodava v lahvich. Je videt, ze mas vic zkusenosti holt :D
-
-
Machruješ, pač si to můžeš přečíst na lahvi ty nulo
-
-
Lobot :D
-
-
-
-
Ale houby. Je dobře známo že Petr Poláček je jen převlečený Leonard Hofstadter.
https://cbsboston.files.wordpress.com/2012/03/johnnygalecki.jpeg
-
-
čo to je Half Life? to je tá hra, čo oklamala milióny hráčov epizodickým obsahom a vykašlala sa na nich po prvých 2 epizódach, ktoré skončili nijako a debilne? Joop taká firma si zaslúži podporu *3* Horší než Ubisoft a EA
-
-
to je asi tak pravdivý tvrzení jako to že kampan v alien isolation trvá 20 a víc hodin prosimtě *1* to se nedá brát vážně
-
https://www.youtube.com/watch?v=WRHs9TsiKD4
-
Kdy že to letíš do té Austrálie?
-
-
7.3 z prahy :)
-
-
Tak to abych začal stříhat metr *1*
-
-