Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tanatonaut

Dopadne to jako demo TR 2 Remake

• Přesně můj pocit. Jen rýpanec do rány po Dagger Of Xian, kterej bych viděl mnohem radši.

• To že tenhle projekt vzníká se mi fakt líbí, ale tenhle díl byl podle mě nejhorší kvůli zasazení, tak nějak tam chyběli nějaký pořádný  "Tombs" když je to Tomb Raider

• Když pominu technický stav a pár dalších věcí, ve výsledku to nebyla tragická hra. Je to škoda, že to dopadlo tak, jak dopadlo. Ale za mě je určitě nejhorší Chronicles. To byla tragická nastavovaná kaše...

• Haha... akurát to nostalgiu vo mne prebudilo ako som díky TRAOD vyrobil svoju prvú webstránku http://traod.szm.sk/ ktorá doteraz funguje :D

• rudysakal

Vypadá to velice hezky, doufám že se dílko podaří 😉  Co se týče doby a možností, tak nejvíce mě zklamal Rise of Tomb Raider příběhem (finálem), herně i vizuálně to bylo naopak skvělé 

• Tak za první týden udělali model hlavní postavy. To vypadá nadějně, hotový produkt by mohli stihnout tak koncem století... (*vtip na to, že v článku se mluví jen o takové banalitě, jakou je model postavy)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit