Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha... akurát to nostalgiu vo mne prebudilo ako som díky TRAOD vyrobil svoju prvú webstránku http://traod.szm.sk/ ktorá doteraz funguje :D

• Tanatonaut

Dopadne to jako demo TR 2 Remake

• Přesně můj pocit. Jen rýpanec do rány po Dagger Of Xian, kterej bych viděl mnohem radši.

• Tak za první týden udělali model hlavní postavy. To vypadá nadějně, hotový produkt by mohli stihnout tak koncem století... (*vtip na to, že v článku se mluví jen o takové banalitě, jakou je model postavy)

• rudysakal

Vypadá to velice hezky, doufám že se dílko podaří 😉  Co se týče doby a možností, tak nejvíce mě zklamal Rise of Tomb Raider příběhem (finálem), herně i vizuálně to bylo naopak skvělé 

• Když pominu technický stav a pár dalších věcí, ve výsledku to nebyla tragická hra. Je to škoda, že to dopadlo tak, jak dopadlo. Ale za mě je určitě nejhorší Chronicles. To byla tragická nastavovaná kaše...

• To že tenhle projekt vzníká se mi fakt líbí, ale tenhle díl byl podle mě nejhorší kvůli zasazení, tak nějak tam chyběli nějaký pořádný  "Tombs" když je to Tomb Raider

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit