Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaelfoucault

Ty voe po*ebte se. 

• Proč by pro to jako neměla být omluva? 😂 Hele, budu hodně upřímný - já chápu že většina mladších ročníků slintá nad nádhernou grafikou kde máš vyrenderovaný poslední chloupek kdekoliv 🥲😄 ... ale tyto nové hry nemají v 90% duši, sorry not sorry. 

Poslední opravdu dobré hry které jsem si užil byly Disco Elysium, Chronicles of Myrtana, Warhammer 40k Rogue Trader. Určitě tam jsou výjimky v podobě BG3, RoboCopa, a pár dalších které si teď ani nevybavím - AW2 ačkoliv byl graficky úžasný, tak s odstupem vidím že to zase taková sláva nebyla - pro lidi kteří sledovali Twin Peaks a podobné seriály/filmy, to není ničím příliš překvapivá hra.

Nevidím jediný důvod proč by nemohly vznikat hry s takovouto stylizací - stejnou měrou bys mohl odsoudit naprosto perfektní první Gothic, jelikož tam grafika vypadala podobně a jedná se stále o jedno z nejlepších RPG a spíše s hrůzou trnu co vyvedou s remakem.

Osobně nebudu mít problém s tím když budou vydávány nové hry s nádhernou "jaw dropping" grafikou, ale musí mít dobrý příběh - třeba včera dohraná Indika splnila oba požadavky na výbornou, ačkoliv se nejednalo až o takové grafické orgie jako např. AW2 - který ale byl alespoň za mě hodně příběhově plochý, tak celkovým vyzněním mi to naprosto sedlo.

• Ne, je to hnusne a neplet do toho PS, delas jako kdyby v te dobe PC neexistovalo a nevychazely tam stejne hnusne vypadajici hry jako na tvoji PS. To nic nemeni na tom, ze v dnesni dobe pro to neni omluva aby tady vznikalo neco na urovni Areny nebo Daggerfallu pripadne Might & Magic VI

• Není to lenost, je to stylizovaná grafika z období PS1. Jelikož jsem vyrůstal na titulech jako MediEvil, C-12: Final Resistance, první Metal Gear Solid, Crash Bandicoot, první Silent Hill, Driver, Medal of Honor, Tomb Raider, Resident Evil, Legacy of Kain, Vagrant Story, a mnoho mnoho dalších, tak je pro mě ta grafika dětstvím. Ale je mi jasné že nemá cenu to příliš zmiňovat jelikož "nadřazená" PC master race se opět projeví 😄

• Karlos23

Je to hnusný, mám rád starý hry, nemám rád nový hry kde hnusná grafika jenom zdůrazňuje lenost vývojářů. 

• Inquisitor

Návrat do dob PSX? Ne díky:)

• zlatej pixel art nez toto

• Zajímavé, o starších hrách s takovou grafikou se říká že nezestárly dobře, ale asi už je to dost retro na to, aby to začalo mít něco do sebe. Má to něco do sebe

• Díky za tip.. Tohle mi zatím uniklo. 

• Indie záležitost roku....alespoň za mě 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit