Přejít na výpis diskuzí
Fantasy rubanice Hellraid představuje zápletku i inspiraci v Hereticu
28.11.2013 | Ladislav Loukota
23 příspěvků
-
Och, Heretic! Nejoblíbenější Doomovka mýho mládí *14*.
-
-
Heretic fajn...ale HEXEN!! A pekne coop ve dvou lidech,to bylo neco *14*
Pokud se tomu Hellraid byt jen trochu priblizi,tak pro mne jasna koupe.
Z Polska v poslednich letech chodi kvalitni hry. Zaklinacove, Dead Islandy, Call of Juarez... -
-
Skoda ze z polska nchodi i kvalitni potraviny....
-
-
Jo heretic taky sem ho mel ze vsech nejradsi ... jeste nedavno sem si ho znova prolitl :D
-
Heretic jsem miloval.Ten sem hrál vážně asi 100x. *7* *7*
-
Miloval jsem heretic. *15* Sestřelovat takový ty červený, malý, okřídlený opičky holí s žlutým krystalem.
-
-
Čim víc se to bude podobat Dark Messiah of Might and Magic, tím líp, ta hra byla naprosto perfektní a strašně jsem ji miloval!
-
-
Roundkickoval jsi taky všechno, co mělo miň než 8 nohou? *1*
-
To jo no, mozna bych to nekdy i doparil. Kdyz tohle nebude ono, tak si to nejspise dam.
-
-
Kdyby to dopadlo třeba jako nový Shadow Warrior, tak bych se vůbec nezlobil a s radostí si to zahrál.
-
To vypadá luxusně, zalila mě vlna nostalogie, to byly časy sakra.
-
na tohle se těším ;)
-
Po Dead Islande a prevzatí toho skvelého amputačného enginu končatín i sem im nesmierne verím a teším sa asi najviac na túto hru. Techland sú machri a vždy nahustia do hry kopec skvelých vecí. Obávať sa bude treba i bugov :-D, i keď napríklad Riptide už bol pekne odladený...
-
-
tak hlavně si jí pak kup, ty čoboláku!
-
-
mno nakoľko hrávam iba na Playstation a z oboch Dead Islandov mám platiny, tak je asi logické, že si to kúpim, čo teba nemusí zaujímať imho, tak zalez späť do diery, trapko :DDD
-
-
všem na sector.sk jsi to už posdělil? Podle mě jsou tam na to žhavý a jsi tam s dvěma platinama celebrita.
-
-
daj si pohol pepo, natri si majku na chleba a k tomu pifco nech si v klude a nemas blbe sovinistike kecy ,na ktore tu nie je nikdo zvedavi *14*
-
-
alkohol nepiju a paštiku zrovna taky moc nejím, takže ses do toho primitivního stereotypu moc netrefil. RunTo===Sector.SK
-
-
-
-
-
-
Vypadá to na luxus :) ..u Hexena jsem strávil nějakou tu "hodinku" *1*
-
Jsem zvědav. Docela dost. Akorát těch 8 hodin na základní příběh mi příjde sakra málo. Snad tam bude i dost vedlejšáků.
-
Ale tak jo kdyz de o to "Rubani" to muze bejt bry. *3*
-
ja to vidim na klasicky tunel fps, raz za cas nejaka arena, kde sa na hraca zosype viac protivnikov, a potom dalsie tunely :)
-
-
Já jsem doufal v relativní volnost Dead Island. Soudě dle odhadovaných cca 8 hodin na příběhovou kampaň se bojím, že pravdě blíž budeš, bohužel, spíš ty.
Fantasy Borderlands s rubáním ve FPP, to by se mi líbilo.
-