Přejít na výpis diskuzí
Fantasy strategie Age of Wonders 3 vyjde koncem března
26.2.2014 | Aleš Smutný
14 příspěvků
-
http://youtu.be/dvjzg7yiOOQ
-
svou nabídku moho obohatit i prodejem Steam klíčů, a co? jak by to lidé asi přijali? mohli by to přeci taky ignorovat a koupil by si je jen ten, kdo by to uznal za vhodné... v současnosti nejsou jediným obchodem, který prodává hry bez DRM. jednoduše se vzdali něčeho, co je od ostatních odlišovalo. a mimochodem na prodej nových velkých her v den vydání nejsou moc dobře připravení.
-
nestresuji, je to jejich volba... jen si myslím, že je to škoda a že přijdou o řadu zákazníků, kteří je podporovali právě kvůli těm hlavním zásadám, kterých se drželi.
-
Jak tím mohl cokoliv ztratit? Vždyť jen obohatil svou nabídku. Pořád se stará o návrat starých zapomenutých titulů an trh.
-
LOL 55 dolarov je predrazena digi verzia ? Evidentne si asi este nic nekupoval cez Origin / Steam :)
-
nestresuj, vsak sa jedna len o jednu hru....
-
Já naopak GOG budu používat. Pokud by hra byla přeci jen drahá, počkám na letní slevy. Líbí se mi z obchodů jednoznačně nejvíc.
Už se těším na další nabídku o víkendu. -
Nevím nevím , původní Age of Wonders byly na svoji dobu roztomilé a hratelné . Na GOG jsem si koupil Age of Wonders: Shadow Magic a... jaksi jsem tu hru už nepoznával . Prostě dnes mám vkus jinde . Rád si zahraju staréWarlordy nebo Heroes 2 či trojku . Dokonce mám i Heroes V s datadisky ... ale Heroes 6 mne už neoslovila . A vím přesně proč .... Na piedestalu se mi totiž mezitím usídlila Kings Bounty se svými datadisky a pořádně hutným obsahem . Proti němu vypadají Heroes 6 i Age of Wonders 3 na první pohled jako zchudlí příbuzní . *13*
-
So let's talk about the pricing for classics that we're shooting for. For $5.99 classics, we would like to make the games 3.49 GBP, 4.49 EUR, 199 RUB, and $6.49 AUD. For $9.99 classics, our targets are 5.99 GBP, 7.49 EUR, 349 RUB, and $10.99 AUD.
-
Hmm Humble Store je sám zmaten v tom v jaké měně má účtovat ... platím kartou a potvrzuji platbu v dolarech . Přijde potvrzení a to je v eurech :( To také není zrovna košer....
Takže paypal nebo registrace s google účtem ?
(EDIT : Samozřejmě z účtu strženo v eurech :((( ) -
ne
-
GOG tímto bohužel ztrácí svou unikátnost na trhu a stává se dalším obchodem, který má "jen" hry bez DRM. tím poskytl celkem velkou šanci Humble Storu (kde se mimochodem ty regionální ceny dají velmi snadno obejít a lze nakupovat stále v dolarech). zároveň tím ztratil páku na vydavatele.
-
To se to bude prodavat jenom na GOGu?
-
A chcu za to 55 dolarov! Co sa tyka novych releasov som s GOG skoncil. Predrazene digi verzie hier - nein danke. Uvidime ako to zasiahne ceny oldies (co by podla ich slov nemalo, ale neverte informaciam, ktore zavisia od zasahu pravnikov ;)).