Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 čeká vyšší obtížnost, reset outpostů a další nové prvky
19.2.2013 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
jojo. Tahle mise pro me byla snad vrcholem cele hry. Zejmena diky skvele hudbe.
-
Souhlas, Jízda valkýr sedla parádně. Taky hrála ještě dobrá hudba, když jsi podpaloval Hoytovo weed pole http://bit.ly/10Lkb6E
-
Já to valil i s hudbou, ale ten zvuk fakt leze na nerv. Alespoň na příběhové mise doporučuji příště zapnout hudbu, protože u některých je ta hudba lahůdková. Hlavně závěrečná mise
jak bráška řídí vrtulník a hrdina demoluje kulometem je doprovázena Jízdou valkýr, hned to má jiný rozměr *15* -
IMHO to neznamena ze se zapne autorespawn, jen se po dohrani hry zaplni vystrilene outposty znovu neprateli, aby bylo na tom krasnej ostrove i po dohrani co delat :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=FIYUgo2FKuo skoda, protoze muzika je tam dobra...
-
to mě taky napadlo, to by vůbec nebylo špatné + nějakou animačku a hned to bude oživení :)
-
Jóó, kup si pořádnej net! *2* *2*
-
Kvůli tomu dementnímu zvuku v menu/mapě atd. (z kterého by mi velmi brzy hráblo) jsem si musel vypnout Music *10* . Takže i po dohrání hry netuším, jaká hudba ve Far Cry 3 vůbec je..sice mi hudba nijak zvlášť nechyběla, ale stejně mám pocit, že jsem se připravil o část herního zážitku
-
Reset Outpostu? xD ve Far Cry 2 to bylo a nelibilo se tak to zrušili, ve Far Cry 3 t neni a to se nelíbí xD vyzní to srandovně.
Reset outpostu bych taky bral ale ne formou toho ze když za 5 minut projedu pres vystrilenej outpost tak tam zas bude 10 nepratel.
Mohli by to udelat jako NPC boj o outpost. že by přijeli třeba dvě až tři auta nepřatel, a spřátelený post by vystrileli a převzali. Udělalo by to hezkej dojem funkčního světa -
kup si poradnej net a odblokuj porty omg *7*
-
Master si si už vlastne odskúšal v coope. Iste si zažil lagy, keď piráti vydržia aj celý zásobník a najjednoduchšie je ich knifovať. *3* Priznám sa, pre mňa je to otrava.
-
Prkotiny ktoré v MP matchmakingu každej slušnej hry fungujú. Problém celého MP, coopu (čiastočne aj singla) pritom stojí na servroch Uplay. Neskutočné lagy a strata konektivity je bežná aj 3 mesiace po vydaní "Hry roku" ( *7* ). Je to proste Dr. Jekyll a Mr. Hyde - skvelá zábava kazená elementárnymi chybami. Zamrzí, že ani slovkom nespomínajú matchmaking a bugy coopu. Ale každé zlepšenie bude krokom vpred.
-
Rozhodně bych uvítal opravení CO-OP, protože je to SAKRA zalagované až někdy nehratelné... Nepřátelé se mi objevují ve vzduchu, skáčou do výšky 20 metrů a zase zpátky na zem. Je to sice sranda, ale když vás zabije jako by stál na zemi tak se prostě naštvete a kliknete na Ukončit...
Obtížnost Master je pro mě to pravé kafe. Doufám, že to bude pro mě výzva *3* ! Rozhodně bych uvítal lepší AI aby piráti nenabíhali jako kozy na porážku... Obtížnost AI prostě nezmění. Můžete jenom čekat, že vás sundají na 2-4 rány, ale stejně budou nabíhat jako kozy... Rozhodně věci co byly psané v článku jsou důležité a dobré. No pokud to opraví tak to bude na 10/10 a ne 9/10 *3* ... -
já bych uvítal možnost preingame multyplayer loby abych mohl hrát multi s kámošema. Coop sice funguje (ale je to porod) ale v normálním multi se k sobě nepřipojíme. Vždycky to vyhodí chybovou hlášku že se k serveru nejde připojit nebo že je plný i když tam jsou jen 3 lidi
-
Já bych hlavně uvítal normální save systém. Jedna pozice je málo a navíc k tomu to "náhodné" místo nahrání. Nemám rád. Člověk se pak nemůže pořádně vykravit *1*
Autosave v misích by klidně mohli nechat.
A ještě zrušit ten podivný humhum zvuk v mapě a startovací obrazovce.