Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 je hotová a cpe se vám do přízně dalším videem
7.11.2012 | Petr Poláček
26 příspěvků
-
taky se mi to začíná libit ,asi do toho pudu ,už jenom kvůli tomu že mám rád hry v přírodě a v malo který hře jsou zvířata :) ,snad nebudou jenom ratata mise .
-
Žralok bezzubý zakousnutý v noze pěstma umlácený byl.....
-
-
b b b bloody screen, so real! :D
-
úplný Homér *1*
-
-
Ať už to panebože vydají, je k tomu napsaná recenze a už o tom nemusím kdy víc číst. Co den to FC3. Edit\\ Tím samozřejmě nemyslím, že to bude bídná hra. Nevypadá to věru špatně.
-
-
Hele na vydání mají ještě čas, ale recenze z dema byly zatím pozitivní jak od kritiky tak od hráčů.
-
medialni masaz ti v dnesni dobe proda daleko vic kusu nez samotna kvalita hry (bohuzel)
-
-
Jak to ze začátku vypadalo že to bude pěkná kravina, tak další a další videa mě přesvědčují o tom, že až na hru někdy budou Steam slevy, že bych tomu přece jenom mohl dát šanci *3*
-
-
Hlavne nech sa uz uracia to dat na Steam
-
to ja jednoznacne si chcem tieto vianoce uzit zelene peklo v podani UBI softu
-
-
Doufám, že FC3 nebude zklamání, protože se prezentuje jako epic super hra a jak dobře víme i takováhle hra muže být nudná a plná dveří (viz MoH Warfighter). Prostě doufám, že to kluci z Ubi nepodělaj, jelikož je tahle hra horkým kandidátem pod stromeček *14* *14*
-
-
rozdiel je v tom že pri MoH Warfighter som už dávno vedel že to nebude "epic super hra" ale pri tomto si myslím že nedopadne ako MoH :D
-
-
tak si misto MoH dosad Battlefiled 3, ten se prezentoval skvele a jak to dopadlo, kazdopadne FC3 me ze zacatku nadchnul, pak videama z multiplayeru zklamal a pak zase nadchnul, takze ted absolutne nevim, co si o tom mam myslet a bojim se, aby to nebylo zklamani a zaroven o to nechci prijit...
-
-