Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nějak se mi nezdá LMG typu m249 se zvukem kuličkovky
  • honění nad pobijením tupých AI panďuláků... tentokrát pobíhajících po jungli v červeném oblečení *7*
  • na hru se tesim.. ale ty zvuky zbrani nebudej zrovna pocit ze strelby.. proc to vsechno zni jak flusatka na modelinu, kdyz to nema ani moutlej tlumic?
  • Koukám, že na tom ostrově mají asi jedinou prodejnu oblečení. Jinak si neumím vysvětlit proč má většina červený tílko a čerenou čepici.
    • Bože to je blbej dotaz. Proč mají všichni stejný červený oblečení? Protože jsou voliči KSČM
    • Já ti nevim a neni to proto že jsou ze stejného gangu? Nějak se musí navzájem poznat.
  • Mato1987
    mimochodom vyšla 4tá epizóda z far cry 3 experience
    http://www.youtube.com/watch?v=0SPFU1S2in0
    celkom zábavný diel :D
    • To uznávám, docela vtipné.
  • rikal jsem si proc to v USA vyjde az 4.12 a ne 30.listopadu jak v EU a voni tam maj cernej patek jako kazdej posledni patek v listopadu takze obrovske slevy na vsechno a vsude... tak preci nezacnou prodavat novinku hned se slevou jo zidi jsou vsude *1* *1* *1*
    • Keyz
      To bude zase komedie.Jak se zvířata vypuštěná z klece hrnou pro věci které často ani nepotřebují. *1*
      Na to by měli udělat simulátor kde by si se snažil získat nákup o černém pátku v nějakém velkém obchodě a musel by si se tam protlačit.Samozřejmě 200Kg tlusťoši by blokovali cestu a přes vysoké hubeňoury by si zase neviděl co kde je.
  • alladjex
    Ve videu problikne obrazovka s nakupováním zbraní; jestli je to ze singleplayeru, tak jsem zvědav, jak dostanou obchůdek na tak psycho ostrov ;]
    • Asi nakupuješ u partizánů co bojujou proti vaaszovi
    • No ja v trailerech videl na tom psycho ostrove letat UH-60 Black Hawk, takze s timto bych si hlavu nelamal. *6*
  • Ta AI bude asi hodně tupá když vás nezabijí na pár metrů. Vypadá to docela hezky, ale mám strach aby to nebyla další tupá bezduchá CoD v jiném hávu.
    • myslíš že budou v traileru ukazovat jak tě zabíjí?
  • Luk prubnu ale jistota je ve starem dobrem tlumici.
  • Docela jsem se divil, když jsem viděl všude po internetu 9/10 (a více) hodnocení. V každé druhe recenzi psali ze to je zase jednou originalni strilecka po far cry 2, ktere me moc nebavilo, tak snad nebudu brecet nad fakturou po dohrani :D
    • http://www.rockpapershotgun.com/2012/11/21/wot-i-think-far-cry-3-single-player/
      • Souhrn udělal pěkný, bohužel teď ale nevím, co od hry vlastně očekávat. Já se těšil, že dostanu skvělou FPS a že se dočkám návratu ke kvalitám prvního dílu, ale vypadá to, že dostanu nemastné, neslané FC2 říznuté Skyrimem, bohužel takhle kombinace mě moc neláká, abych pravdu řekl.
        Sbírání listí, větví, zabíjení koz kvůli kůži, abych si mohl vyrobit zbraň? A to vše hned na začátku hry, kdy by spíše měli hráče nalákat než odradit. No jsem na to zvědavej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit