Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na hru se tesim.. ale ty zvuky zbrani nebudej zrovna pocit ze strelby.. proc to vsechno zni jak flusatka na modelinu, kdyz to nema ani moutlej tlumic?
  • Docela jsem se divil, když jsem viděl všude po internetu 9/10 (a více) hodnocení. V každé druhe recenzi psali ze to je zase jednou originalni strilecka po far cry 2, ktere me moc nebavilo, tak snad nebudu brecet nad fakturou po dohrani :D
    • http://www.rockpapershotgun.com/2012/11/21/wot-i-think-far-cry-3-single-player/
      • Souhrn udělal pěkný, bohužel teď ale nevím, co od hry vlastně očekávat. Já se těšil, že dostanu skvělou FPS a že se dočkám návratu ke kvalitám prvního dílu, ale vypadá to, že dostanu nemastné, neslané FC2 říznuté Skyrimem, bohužel takhle kombinace mě moc neláká, abych pravdu řekl.
        Sbírání listí, větví, zabíjení koz kvůli kůži, abych si mohl vyrobit zbraň? A to vše hned na začátku hry, kdy by spíše měli hráče nalákat než odradit. No jsem na to zvědavej.
  • Výběr zbraní mně velice zaujal zvláště pak jejich upgradovatelnost. Jsem však velice skeptický ohledně hratelnosti, stále to na mě působí moc konzolově, nic proti toustovačům, je na nich hromada super her o kterých se zastáncům PC může jen zdát. První záběry ze hry mě nutily tuto hru zavrhnout ale počkám na ohlasy a případné recenze samozřejmě PC verze.
  • Doufám že zas nebude potřeba zásobník nábojů abych zabil vojáka.
  • the_pps
    Hezké. Jen je trošku divné to že se někdy trefí i když střílí 20 čísel mimo, ale tak, detail.... *15*
  • trailer nebo co to je na mě dojem neudělal, sandbox střílečka s overhyped hlavním záporákem, kterého teď budou všchni považovat za nějakého badass-masta
    recenze ohodnotí hru osmičkou nebo devítkou a snad bude zase chvíli klid, než začne nějaká DLC masáž, nejspíše zombíci
  • hra vypada pekne, ale trailer prisernej, vypada jak reklama na plastovy detsky pistolky co davaj v sobotu rano v bloku programu pro deti :D
  • Luk prubnu ale jistota je ve starem dobrem tlumici.
  • honění nad pobijením tupých AI panďuláků... tentokrát pobíhajících po jungli v červeném oblečení *7*
  • alladjex
    Ve videu problikne obrazovka s nakupováním zbraní; jestli je to ze singleplayeru, tak jsem zvědav, jak dostanou obchůdek na tak psycho ostrov ;]
    • Asi nakupuješ u partizánů co bojujou proti vaaszovi
    • No ja v trailerech videl na tom psycho ostrove letat UH-60 Black Hawk, takze s timto bych si hlavu nelamal. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit