Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No aby z toho nebyla další tupá arkádová střílečka kterých jsou dneska mraky.
    • Ringwraith
      +++++

Hehe, toto zase netrvalo, než se tady tento koment objevil.
      • No to říká teda ten pravej ... s kecama o biodronech. Co ty si o sobě musíš myslet. *11* *12*
        • Ringwraith
          Kecy o Biodronech? Ses sekl o pár měsíců ne? A i tak to byl většinou jen vtip, ač možná neohleduplný.

Nebo se tě to dotklo a nikdy jsi nezapoměl? Pak se ti omlouvám, skrytý anonyme. *3*
          Love and peace.
          • ale tak, to tu budem zase rozebírat fanoušky bioware wrajtíku. Tohle je diskuze v niž se pomlouvá FC 3 tak co to sem taháte.
      • Ten koment je na místě *2* Nevím co máš za problém.
        • Ringwraith
          Jistěže.

Jen mi jde o tom, že jakmile se tenhle článek objevil, tak jsem jen počítal minuty, kdy tady někdo něco takového napíše. *1*

Až mě překvapilo, že to byl až 2. koment a ne hned ten 1.
          • Ano ti chytrejsi totiz vi, ze dneska jsou strilecky propracovane, s rozsahlymi viceurovnovymi mapami atd. *7*
          • :-DDD neasi.... vyhoděj tě z práce, podvede tě stará, chcípne ti pes.... může za to COD... noob haters
  • Stormangels
    Já bych taky rád zničitelné prostředí jak v Crysis 1.
    • Jo zničitelné prostředí by tuhle hru pořádně nakoplo. V Crysis mě bavilo odpalování palem, které drtily vojáky; vytváření překážek na cestách; likvidace vojenské síly tím, že na ně shodím celý barák,...
      Pokud tam tyhle prvky nebudou, tak zůstane jen CoD herní styl a to mi nestačí.
    • firebug
      Me se celkem libilo, jak se ve Far Cry 2 siril ohen. To byla taky bzunda...
      • Mechwarrior_bw
        to nie je problém urobiť aj v Crysis, existuje na to niekolko modov, žial ani jeden z nich nie je zrovna ideálny...
      • Ano, ale aj ked si hodil molotov do stredu sucheho porastu, tak spravil ~15 metrovy kruh a ohen sa zazracne sam uhasil :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit