-
No to říká teda ten pravej ... s kecama o biodronech. Co ty si o sobě musíš myslet. *11* *12*
-
skoda, far cry 2 byla totiz naprosto skvela hra
-
to nie je problém urobiť aj v Crysis, existuje na to niekolko modov, žial ani jeden z nich nie je zrovna ideálny...
-
U F3 by mne stacilo, kdyby zamakali na respawnu nepratel a na rozmanitosti misi. Po dohrani dvojky, jsem byl zklamany, ze vubec nevyuzili tema vlaku. Vsude same koleje, prevracene vagony a nebo odstavene a jinak nic. Zadna mise zautoc/bran vlak. Letiste to same. Na celem ricnim systemu jedna jedina mise.Prostredi mohli vyuzit lepe. A taky trochu podporit hrace vyznavajici stealth zpusob hry.
-
Ano, ale aj ked si hodil molotov do stredu sucheho porastu, tak spravil ~15 metrovy kruh a ohen sa zazracne sam uhasil :(
-
Este si zabudol na zufalu ucinnost a nepresnost zbrani.
-
Já to věděl!!!
-
No za tvoji "chytrost" může CoD:-D
-
Ale zase kde jinde si můžete vystřelit z RPG, aniž by jste nenadělali žádnou škodu spolubojovníkům, co stojí 10 cm za Váma a buva před Váma zůstane stát a šichni v ní umřou. Vždyť je to ideální zbraň:-D
-
Ano ti chytrejsi totiz vi, ze dneska jsou strilecky propracovane, s rozsahlymi viceurovnovymi mapami atd. *7*
-
vyhoděj tě z práce, podvede tě stará, chcípne ti pes.... může za to COD...
-
:-DDD neasi.... vyhoděj tě z práce, podvede tě stará, chcípne ti pes.... může za to COD... noob haters
-
Jistěže.
Jen mi jde o tom, že jakmile se tenhle článek objevil, tak jsem jen počítal minuty, kdy tady někdo něco takového napíše. *1*
Až mě překvapilo, že to byl až 2. koment a ne hned ten 1. -
Díky, sem si myslel že je se mnou něco špatně, ale vidím, že nejsem sám, komu ten text připadá dost divnej.
-
"To si opravdu vývojáři, potažmo vydavatel, který občas diktuje podmínky a směr vývoje, myslí, že jejich hry hrají děti se slabým až nulovým myšlenkovým pochodem?"
bingo *1* -
Mne se FC2 libilo, kdyby trochu zapracovali na gameplayi tj. predevsim questech aby byly zajimavejsi a inteligentnejsim respawnu nepratel, byla by to spickova hra.
-
Ten koment je na místě *2* Nevím co máš za problém.
-
Jo zničitelné prostředí by tuhle hru pořádně nakoplo. V Crysis mě bavilo odpalování palem, které drtily vojáky; vytváření překážek na cestách; likvidace vojenské síly tím, že na ně shodím celý barák,...
Pokud tam tyhle prvky nebudou, tak zůstane jen CoD herní styl a to mi nestačí. -
Mně osobně se moc nelíbí, kam značka FC míří, z toho, co jsem viděl se mi zdá, že PC verze bude opět jen port z konzole aby se vývojáři nemuseli tolik obtěžovat s laděním mechanismů, fyziky a hlavně ovládání. FC 2 byla co se týče příběhu na vskutku skvělé úrovni, jen opakující se úkoly spojené s nudným přesunem přes celou mapu, absolutně tupá AI a otřesný rewspam tuto jinak dobrou hru, srazily na kolena a co se týče pokračování, tak to vidím obdobně. Hry hraji už poměrně dost dlouho ale aby mi hra neustále říkala, co mám zrovna dělat (přebij, stiskem "C" přeskočíš překážku), jako kdybych neměl vlastní mozek, mě skoro uráží..... To si opravdu vývojáři, potažmo vydavatel, který občas diktuje podmínky a směr vývoje, myslí, že jejich hry hrají děti se slabým až nulovým myšlenkovým pochodem? Jak pak mohou spoléhat, že porozumí charakterům postav?...
-
Ve článcích Gramatika neplatí :-) :-D