Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 se nevyhne ani misím à la Call of Duty
13.2.2012 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Hlavně ať se Far Cry vyhne stejnému vylepšení jako Crysis.
-
Jedničku si matně pamatujo, dvojku jsem v půlce odinstaloval, jelikož mně naprosto nebavila. Tak co mně čeká u trojky? Návrat k matně pamatující jedničce či nastavovaná "kaše" jako u dvojky? Nechám se překvapit. Jenom ať to není CoD v džungli.
-
snad to nezprzněj jak druhej díl.To byla hodně ledová sprcha po prvnim dílu.Raději nevzpomínat.
-
PC PS3 X360 Far Cry 3 se nevyhne ani misím à la Call of Duty:možná je to dobře po skažené dvojce to chce oživit.Ale smutné je že nikdo nepřicházi s ničím novým a vše je stále něco á la nebo 3,4,5, atd. *9*
-
Kdyby se to konceptem blížilo spíše k Far Cry jedničce, tak bych se nezlobil. Dvojka nebyla vyloženě špatná, ale tím sandboxovým zpracováním se hra pouze natahovala, navíc mise byly hodně stereotypní a celé tomu dával korunu šíleně otravný respawn - Když jste si jeli pro zadání úkolu (stejného jako těch pět předchozích), vystříleli deset táborů, vzali úkol, vraceli se stejnou cestou a zase hezky vystřeli všechny ty tábory, které jste vystříleli před pěti minutami.....
Jsem zvědav, jaká bude trojka. -
-
Nenapsal bych to lepe, tak se nechme prekvapit s cim ve tretim dile prijdou.
-
Souhlasím s respawnem a stereotypem, sandbox je dobrý. Pro mě bylo nejhoší to že AI byla "geniální". Jakmile padl první výstřel věděli přesně kde jsem a když jsem se během boje nepozorovaně odplížil kolem baráku tak stejně o mně věděli. Taky nápad s parťáky se mi moc líbil ,ale všechno to bylo strašně bezduché, jednoduše se to dělalo podle 2 čísel, ten kdo má větší s tebou dělá mise, ten druhý ti zachraňuje život, člověk si tak k parťákům nedokázal vytvořit žádný vztah...
-
-
Souhlasím, ještě bych doplnil, že navzdory tomu, že to měla být iluze reálné občanské války, tak kdykoliv jste opustili město, mohli jste narazit jen a pouze na nepřátele - ať už jste mimo město potkali kohokoliv, chtěl vás zabít. Žádný civilisti, žádný spřátelený panáci (krom toho jednoho kámoše), jen celej svět proti vám.
Například mě se stalo, že jsem už v pozdější fázi hry šel plně vyzbrojen a s granátometem v ruce kousek od cesty, přijíždí nějakej týpek v trabantu, první co udělá - šlápne na brzdu, vyskočí ven a jako že mě musí zastřelit, jedna rána z granátometu to napravila, ale tohe vážně je na Darwinovu cenu.
-
-
-
Což o to, pokud to bude fungovat, proč ne. Přiznejme si na rovinu, že FC2 občas přece jen potřeboval přikouřit.
Spíš jsem zvědavý na herní svět. Na FC2 se mi hodně líbilo, že přece jen tak nějak v náznaku odráží politickou situaci Afriky, všechny frakce byly stejně prolhané a sobecké .)
Jestli bude FC3 skok do nějakého mimoreálna, beru to jako značný krok zpět. -
-
FC 2 spíš potřeboval místy pořádně ohulit. Vzít misi, pak jet půl hodiny na místo, 5 minut si zastřílet a pak se další půlhodinu vracet to ohlásit je celkem zabržďovačka. Přitom by jenom stačilo přihodit pár autobusových zastávek navíc a trošku poštelovat respawn nepřátel a hned by to bylo svižnější.
Jo a taky trošku vyvážit auta, protože i tu nejrychlejší buginu dohonila ta nejpomalejší plečka. Připomělo mi to NFS:MW, kdy si takhle jedu po dálníci skoro 300 a za prdelí mi visí několik obyčejných cruiserů, které by normálně neměly ani minimální šanci mě dojet. -
-
Ach ta moje hlava popletená. Chvilku mi trvalo než jsem si vybavil Most Wanted místo Modern Warfare. To je panečku vymyvání hlav ze strany vyvojářů CoD. *4*
-
-
-
Doufám, že to s tím nepřeženou, aby to nedopadlo jako Call of Juarez: The Cartel.
Jinak zajímalo by mě, kde přišli na jméno Earnhardt, byl to totiž jezdec Nascaru. -
Já jsem fanoušek dvojky, takže fůůůj!
-
Ja preferuji neco mezi - Far Cry 1 byla (a je) vyborna hra plna akce detailu zajimavych momentu a ani dej mi neprisel vytahany za vlasy umela inteligence se dala ve sve dobe rovnat (v akcnich hrach) asi pouze s F.E.A.R. em chytlava hratelnost a solidni cesky dabing na konec Far Cry 2 me velmi uchtavil hlavne prostredim ale byl zde po par desitkach hrani videt promarneny potencial i a hru jsem nedohral (pokud jsou mise repetetivni ale bavi tak to neresim ale tady bohuzel rychle dosel dech a vlastne i napad) uznavam ale ze hodnoceni pres 80 procent si F2 zaslouzil a co se tyce CoD serie nemam na ni zadny extremni nazor urcite by se z ni melo neco vzit ale ne vse okopcit (hral jsem vsechny dily krome konzolove trojky) pokud bude mit novy Far Cry velky kus z jednicky a trosicku ze dvojky budu spokojen navic to nevypada ze by hra sla dohrat za dve odpoledne - i akcni hry musi mit svuj specificky glanc a nesoustedit se jen na akci co by tomu rekli Gordon Freeman a Cate Archerova?:D
-
-
no, tak Gordon toho moc nenakeca ze jo :D a No one lives forever sem bohuzel nehral, ale slysel sem samou chvalu.
-
-
Docela mě překvapilo, kolika lidem se Far Cry nelibí. Samozřejmě, sto lidí, sto chutí.
Far Cry:
otevřený herní svět (s lineráním postupem samo sebou)
výborná UI a fyzika
příběh stylově prosycen se sci-fi (mutanti se mi líbily)
každý level měl svůj vlastní charakter, atmosféru
výborné zbraně, které přibývaly až do samotného konce hry
vysoká obtížnost
CoD ? nabízí nám akorát tu atmosféru. První dva díly ve své době byly něco extra, ale vždyt už dneska máme o deset let víc! -
-
pro me byl Far Cry prelom asi jako kdysi Doom a pak HalfLife. proste prvni liga.
na realistic prijemna vyzva s kterou gradovala i zabava. -
FarCry považuji osobně za nejlepší FPS co jsem kdy hrál. Žádný respawn, je to sice víceméně lineární, ale máte dost velké hřiště na hraní. A vzhledem k tomu že tam nic jako autoheal není, tak je to na vyšší obtížnost dost těžké, ale zase ne frustrující.
Jediné co bych tomu vytkl jsou boss-fighty a podezřele tuhé vrtulníky. -
-
Naopak. Jedine co tu hru dela skutecne tezkou jsou takovi ti mali opici mutanti, kteri te daji na jednu ranu. A cokoli, co zabiji na jednu ranu a neni prakticky vubec videt je frustrujici.
-
-
Prvni Far Cry me bavil halvne do te doby,nez se objevili ti mutanti,kteri po chvili zacali byt nuda,ale hru jsem presto dohral a bavila me.
Z CoD me bavily jen prvni dily a jeste MW byl fajn,to co predvadi posledni dily ,skoda komentovat.
-