Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na svou obranu musím říct, že žádnej progres nemám, dokonce ani wowko nehraju. nepopírám že jsem ho hrál, dokonce skoro dva roky na offiku. Ale po vydání prvního datadisku jsem ho z vlastních důvodů zavrhl. To k tomu mýmu progresu *1* .

Jestli sis ten článek četl, tak ti chudí právě na tom nevydělají, pořád budou chudí. Zbohatne na tom nějakej jinej zm*d, kterýmu jdou peníze na učet. Neobhajuju nějaký mmo závisláky, ale uznej, že mají právo, aby nebyli okrádání o svůj majetek.
  • Ty to nechápeš, jako to že se vydělávají goldy přes auction haus je samozřejmost, od toho tam je. tady se baví o tom, že se prodavají ingame goldy za skutečné peníze, který musíš někomu poslat na učet.
  • nevim jak vy ale ja si prodejem goldu prividelal velmi slusne castky a vydelaval jsem jen pres auction house asi 30 min denne... a pokazde jsem z posty vybral nekolik tisic goldu profit...
  • jeste bych dodal, ze vyvojari by si meli vzit priklad z toho co se stalo v guild wars a podobnym zpusobem zatocit s gold selerama a lidma co si goldy koupi
  • Paulcz
    No co aspoň se za vydělaný prachy v Asii nažerou, ale chápu, že je tvůj několikaletej progres ve stupidní hře důležitější :)
  • No jo no, kdyby tam neměli anime mmorpg, tak by celá Asie prožívala hospodářskou krizi.
  • kdyby to slo nejakym oficialnim zpusobem od blizzardu, tak chapu ze sou lidi co nemaji cas travit ve hre x hodin a tak si nejake goldy koupi, ale podporovat tyto parazity by si mel kazdy 5x rozmyslet. i kdyby ty goldy co prodavaji nahrali poctive, tak uz jen tim, ze zahlti ekonomiku goldama pokazi hru spouste hracu. jenze tito lide nehraji poctive, ale zkousi ruzne booty a kradou ucty a rozhodne by je nemel nikdo podporvat a blizzard by mel razne zakrocit
  • presne tak, kdyby si ty goldy sami nekde nefarmili bez pouziti ruznych botu a vykradani uctu, tak proc ne, ale takhle? samotnymu uz mi nekolikrat vykradli acc a neni to nic prijemnyho nastesti mi blizz vzdycky vsecko vratil .. jinak nechapu jak dneska muze jeste ty goldy nekdo kupovat, kdyz je v podstate neni za co utracet a navic se daji tak lehce vydelat ..
  • kdyby byli ve wow mikrotransakce a platil by jsi officiálním kanálům tak by to bylo vpořádku, ale uvědom si že tihle farmáři často ty goldy získávají tím že se někomu nabourají do učtu a všechno prodají a zničí mu takto několikaletý progres. Tím pádem vlastně kupuješ kradené zboží, není ti to ani trochu líto, že někoho okrádáš?
  • Taktez jsem vyuzil tyto sluzby a nakoupil do wow 20k goldu za dost levno.
  • K*r*y to sou ty farmáři!! A ti co od nich nakupujou taky, protože je v tom podporujou. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit