Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj chtěl bych se zeptat hraji farming simulátor 2015 a někdo mi krade balíky sena a slámy jsem ale přitom ve hře sám.Například jsem si dal do stodoly 40 balíků slámy a ty se mi během 3 dnů úplně ztratily jako kdyby se do země propadly.Hraji to na ps3.prosím nevíte někdo čím to může být předem děkuji za odpověď.
  • Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli mi dokáže někdo poratit? Mám doma předchozí díly Traktor simulátor aTraktor simulátor2 a na starém stolním PC to s ohledem na stáří a možnosti tak nějak běhalo, ale pak odešel a já koupil Noťas a bylo po. Nerozjel jsem to a pak jsem se na obalu dočetl, že integrované grafické karty a čipy na noteboocích nejsou podporovány. Mám: Win 7 home premium 64bit, procesor Intel core i5 - 2,30GHz, 4GB RAM, Grafiku AMD Radeon HD 6490 1GB vlastní paměti. Podle toho co jsem četl u HW nároků hry, mám pocit, že by to mělo běhat, ale rád bych se ujisti, abych nekupoval něco co nepoběží. Nebo jestli je někde demo, na kterém bych to odzkoušel. Díky za radu.
    • Ahooj jo tady si stáhni Demo:http://www.farming-simulator.com/demo.php?lang=en
      Jo kdyby si tohle měl v PC tak ti to pude v Noťasu těžko říct..ale mohlo by ale FarCry 4 už ne :-D kort v tom co si koupil... Tuhle větu nechápu:
      Nerozjel jsem to a pak jsem se na obalu dočetl, že integrované grafické karty a čipy na noteboocích nejsou podporovány.
      Co si nerozjel ty starý předchozí díly? kde ses dočetl? Jak a Čim nejsou podporovány?
      • Ahoj, díky za radu, ale asi jsem to sem špatně napsal. Jde o to, že bych si rád zahrál Farming simulátor 2015. U nás se první díly farming simulátoru prodávali pod názvem Traktor simulátor 1 a 2, které mám zakoupené jako originálky. Tyto dva díly mi chodily na starém stolním PC, kde nebyla kdoví jaká grafická katra, ale nebyla integrovaná. Poté co mi toto PC vyhořelo jsem koupil notebooak, ve kterém je integrovaná grafická karta AMD Radeon HD 6490 1GB vlastní paměti. Po nainstalování hry ji to ovšem nepustí. A na obalu hry je drobným písmem pod HW požadavky hry doslovně napsáno, že integrované grafické karty a čipy na noteboocích nejsou podporovány. Dnes jsem zkusil to demo z odkazu. Je to tedy na Farming simulátor 2013 a po nainstalování a pokusu o spuštění mi to hodí hlášku: neznámá grafická karta, hra vyžaduje shader model 2.0. a žádá mě to abych aktualizoval ovladače grafické karty, ale ty mám nejnovější. Proto vkládám naději do FS 2015, kde je už uvedená grafika ATI RADEON HD 2600. Demo na FS 2015 jsem zatím nikde nenašel, tak můžu jenom doufat, že to bude makat.
        • Ahoj. V ntb. se nevyznám ale podívej se jestli máš instalované drivery na základní desce, pak se koukni jestli máš aktuální directx. Demo zatím ještě není a ani možná nebude, tak zkus warez verzi, (nenabádám tě k tomu) kde si to vyzkoušíš a když ti to půjde tak koupíš originál.
  • Zkoušel jsem nahral jsem asi 2 hodiny a už jen čekam až to vyjde ofiko,a padim po dlouhe době do obchodu pro placku.Farmingy mam všechny co vyšly,prostě parada.Traktory se nadherně špiní,pri oraní jde vydět jak hluboko radlice zajíždí atd....... prostě jedním slovem áááááááách
  • sa tesim
  • Kolik tato hra bude stát. *3*
  • Porád stejné ...... Agrar je mnohem lepší ..... tady to je casual bez fyziky a ten engine byl zastaralý už u FS 2009 ...
    • to je hra pro kluky co vědí o co jde a ne pro nějaké klučíky co si hrají na traktůrky a znají to pouze z obrazovky
  • mám pocit, že na túto hru nadávajú len tí, ktorí ju nikdy nehrali.
    Ja som si 2013ku zahral, len tak zo srandy a celkom ma to chytilo. Zriešil som si mód na traktory Zetor a hral som to celkom dlho. Ono je to fakt zábava si zajazdiť na poli a potom predať úrodu za dobrú cenu a točiť peniaz
  • tonnymontana
    Pro me strasna hra:D nedokazu si predstavit ze to hraju jinak nez za trest vsehomoudra:D ale docela me pobavila jedna veticka v textu " v jehož rámci bude možné fotorealistické renderování vozidel" tak podle videjka to k tehle vete ma jeste par svetelnych roku bohuzel
    • A on te nekdo nuti to hrat? Nebo jsi nam jen musel sdelit svuj zbytecny nazor?
  • spook.y
    Nevím jestli tato hra bude dobrá nebo kolik lidí jí bude hrát, ale vím, že uživatel "11th_Doctor" se zde na diskusi projevuje jako absolutní idi.t a zoufalec. *11*
    • Hanzales
      Já si myslím, že je to jeho záměr, nebo se za to jen skrývá, každopádně tady úplně sedne: "pane, prosím pěkně vy jste mááá-góóór..." :D
      • Jack1947
        Je mladej, cejtí že je nedoceněnej a chce bejt trollem já myslím že je zbytečné mu podkopávat nohy naopak je důležité ho podpořit a vyjádřit mu že je o trolly stále zájem a mladou krev to chce jako sůl.
  • Nevite jestli je možne v teto hre aby za vas ridila ty stroje AI? skratka abyste nemuseli obdelavat všechno sami ale dat prikaz svym delnikum a zatimco vy budete delat nekde, oni budou obdelavat jine pole.
    Jinak kdo ma rad tuhle tematiku tak jestvuje strategie farming giant - je to i na steamu. sice jsem to osobne nehrál ale videl jsem gameplaye a vypada to zajimave.
    • Ty nejdůležitější věci je možné automatizovat najmutím nádeníka (tlačítko H tušim) a on pak třeba zaseje, zvoře, zkultivuje nebo sklidí. U sklízení ale stejně musíš růčo jet vedle kombajnu a nechat si ládovat přívěs. Stejně s hnojením, taky musíš ručně, to jde ale s lepším vybavením docela rychle. "Nejotravnější" je to ježdění vedle kombajnu, kdy traktor není schopný jet rovně a hlavně ani stejnou rychlostí jako kombajn (ani když zařadíš rychlost na sklízení) . Kdo ví co udělají v FS2014.
      • Pro jízdu stejnou rychlostí jako kombajn je už od dílu FS2011, stejně jako ve FS2013, klávesa "4".
        Traktor srovná rychlost dle nejbližší frézy či kombajnu. Jen musíte mít traktor, který i při skoro plném vleku dosáhne stejného zrychlení jako kombajn :)
        • A diť píšu že i při zařazení 4ky. Stejně ten kombajn pomalu předjíždím a když je dlouhej lán, musím občas přibrzdit.
      • pardon FS2015 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit