Přejít na výpis diskuzí
Farming Simulator 15 jede do nové sezóny s vylepšeným enginem
11.8.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Čte vůbec někdo něco jinýho než titulek? *7* Na konci článku je jasně napsaný "Farming Simulator 15 vyjde 30. října na PC a začátkem příštího roku na PS4, Xbox One, PS3 a X360." a stejně jsou tady hned dotazy zda to vyjde na konzole *1*
-
-
priznam se, ze jsem cetl jen titulek ;]
-
-
A zaslouženě by sis měl ustědřit políček. :) Né mínusy.
-
-
-
a pak že na konzole nevycházejí simulátory *1*
-
mám pocit, že na túto hru nadávajú len tí, ktorí ju nikdy nehrali.
Ja som si 2013ku zahral, len tak zo srandy a celkom ma to chytilo. Zriešil som si mód na traktory Zetor a hral som to celkom dlho. Ono je to fakt zábava si zajazdiť na poli a potom predať úrodu za dobrú cenu a točiť peniaz -
Nevím jestli tato hra bude dobrá nebo kolik lidí jí bude hrát, ale vím, že uživatel "11th_Doctor" se zde na diskusi projevuje jako absolutní idi.t a zoufalec. *11*
-
-
Já si myslím, že je to jeho záměr, nebo se za to jen skrývá, každopádně tady úplně sedne: "pane, prosím pěkně vy jste mááá-góóór..." :D
-
-
Je mladej, cejtí že je nedoceněnej a chce bejt trollem já myslím že je zbytečné mu podkopávat nohy naopak je důležité ho podpořit a vyjádřit mu že je o trolly stále zájem a mladou krev to chce jako sůl.
-
-
-
super hra hlavne na to rad koukam na youtube, je to hrozne upokojujici, dalo by se rict i terapie. jinak mym snem je mit vlastni farmu a hodne stroju
-
-
A už jsi se s tím svěřoval svému psychiatrovi?
-
-
Konečně jedna smysluplná hra.
-
Nevite jestli je možne v teto hre aby za vas ridila ty stroje AI? skratka abyste nemuseli obdelavat všechno sami ale dat prikaz svym delnikum a zatimco vy budete delat nekde, oni budou obdelavat jine pole.
Jinak kdo ma rad tuhle tematiku tak jestvuje strategie farming giant - je to i na steamu. sice jsem to osobne nehrál ale videl jsem gameplaye a vypada to zajimave. -
-
Ty nejdůležitější věci je možné automatizovat najmutím nádeníka (tlačítko H tušim) a on pak třeba zaseje, zvoře, zkultivuje nebo sklidí. U sklízení ale stejně musíš růčo jet vedle kombajnu a nechat si ládovat přívěs. Stejně s hnojením, taky musíš ručně, to jde ale s lepším vybavením docela rychle. "Nejotravnější" je to ježdění vedle kombajnu, kdy traktor není schopný jet rovně a hlavně ani stejnou rychlostí jako kombajn (ani když zařadíš rychlost na sklízení) . Kdo ví co udělají v FS2014.
-
-
Pro jízdu stejnou rychlostí jako kombajn je už od dílu FS2011, stejně jako ve FS2013, klávesa "4".
Traktor srovná rychlost dle nejbližší frézy či kombajnu. Jen musíte mít traktor, který i při skoro plném vleku dosáhne stejného zrychlení jako kombajn :) -
-
A diť píšu že i při zařazení 4ky. Stejně ten kombajn pomalu předjíždím a když je dlouhej lán, musím občas přibrzdit.
-
-
pardon FS2015 :)
-
-
-
Prostě sen každého kluka vždycky byl sednout si za volant traktoru a jít sekat obilí... tady už není o čem dál mluvit - tohle rád zahraje každý. *4*
-
-
ne kazdej vyrustal mezi buranama na vesnici *3*
-
-
no vidíš, a přesto z Tebe je :)
-
No tebe tipuju na takovou tu vesnici, jejíž obyvatelé ji hrdě nazývají městem protože tam mají Lidl, Albert a autobusovou zastávku. Zkratku města si pak lepí vedle SPZ jak idi*ti, aby všem ukázali, jací jsou světoví.
-
Náhodou, já bych neměnil ... *4*
-
-
-
-
Still a better love story than Twilight.
-
hehe,,,je tam i pestovani travy??
-