Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to výborná hra, ovšem do simulace má daleko, chtělo by to vylepšit singl a přidat soupeřící farmáře - NPC.
    • Jack1947
      Coop nebo i týmová klání kdo dříve sklidí řepu olejku by taky nebyly marné, také agresivnější model kdy se dá po vzoru konkurenčních her i zbavit nevítané konkurence - najížděním a rozbijením ostatních traktorů důležité by byly i získané kredity za které by se dal pořídit nejen lepší traktor ale např odolnější brnění, silnější nárazník a ap... vrcholem by bylo možné namontova si i nějaké ty zbraně vedle kos,hrábí a jiných standartních zemědělských potřeb by byl třeba i kdyzpozici metač obilních svazanců a nebo obiloový kulomet - saozřejmně další zbraně a vozidla by byly součástí DLC nebo i updatů a DLC by stáli celkem asi čtvrtinu ceny ze hry a bylo by jich zatím přesně 5. Taková to hra by vydržela celkem dlouho a další díl by mohl následovat až za pár let třeba i deset. *5*
  • Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli mi dokáže někdo poratit? Mám doma předchozí díly Traktor simulátor aTraktor simulátor2 a na starém stolním PC to s ohledem na stáří a možnosti tak nějak běhalo, ale pak odešel a já koupil Noťas a bylo po. Nerozjel jsem to a pak jsem se na obalu dočetl, že integrované grafické karty a čipy na noteboocích nejsou podporovány. Mám: Win 7 home premium 64bit, procesor Intel core i5 - 2,30GHz, 4GB RAM, Grafiku AMD Radeon HD 6490 1GB vlastní paměti. Podle toho co jsem četl u HW nároků hry, mám pocit, že by to mělo běhat, ale rád bych se ujisti, abych nekupoval něco co nepoběží. Nebo jestli je někde demo, na kterém bych to odzkoušel. Díky za radu.
    • Ahooj jo tady si stáhni Demo:http://www.farming-simulator.com/demo.php?lang=en
      Jo kdyby si tohle měl v PC tak ti to pude v Noťasu těžko říct..ale mohlo by ale FarCry 4 už ne :-D kort v tom co si koupil... Tuhle větu nechápu:
      Nerozjel jsem to a pak jsem se na obalu dočetl, že integrované grafické karty a čipy na noteboocích nejsou podporovány.
      Co si nerozjel ty starý předchozí díly? kde ses dočetl? Jak a Čim nejsou podporovány?
      • Ahoj, díky za radu, ale asi jsem to sem špatně napsal. Jde o to, že bych si rád zahrál Farming simulátor 2015. U nás se první díly farming simulátoru prodávali pod názvem Traktor simulátor 1 a 2, které mám zakoupené jako originálky. Tyto dva díly mi chodily na starém stolním PC, kde nebyla kdoví jaká grafická katra, ale nebyla integrovaná. Poté co mi toto PC vyhořelo jsem koupil notebooak, ve kterém je integrovaná grafická karta AMD Radeon HD 6490 1GB vlastní paměti. Po nainstalování hry ji to ovšem nepustí. A na obalu hry je drobným písmem pod HW požadavky hry doslovně napsáno, že integrované grafické karty a čipy na noteboocích nejsou podporovány. Dnes jsem zkusil to demo z odkazu. Je to tedy na Farming simulátor 2013 a po nainstalování a pokusu o spuštění mi to hodí hlášku: neznámá grafická karta, hra vyžaduje shader model 2.0. a žádá mě to abych aktualizoval ovladače grafické karty, ale ty mám nejnovější. Proto vkládám naději do FS 2015, kde je už uvedená grafika ATI RADEON HD 2600. Demo na FS 2015 jsem zatím nikde nenašel, tak můžu jenom doufat, že to bude makat.
        • Ahoj. V ntb. se nevyznám ale podívej se jestli máš instalované drivery na základní desce, pak se koukni jestli máš aktuální directx. Demo zatím ještě není a ani možná nebude, tak zkus warez verzi, (nenabádám tě k tomu) kde si to vyzkoušíš a když ti to půjde tak koupíš originál.
  • KIMCID
    ale jo to dam *1*
  • Kolik tato hra bude stát. *3*
  • Ahoj chtěl bych se zeptat hraji farming simulátor 2015 a někdo mi krade balíky sena a slámy jsem ale přitom ve hře sám.Například jsem si dal do stodoly 40 balíků slámy a ty se mi během 3 dnů úplně ztratily jako kdyby se do země propadly.Hraji to na ps3.prosím nevíte někdo čím to může být předem děkuji za odpověď.
  • vyjde to i na konzole ? :D
  • Pilgrim66
    Přiznejte se, hrajete to tu někdo? *1*
    • Hehe...já jo. Mívám herní záchvaty a už mám prostě dost těch prostřílených plechů a zmasakrovaných nepřátel a hlubokých rozhodnutí bez jakéhokoliv dopadu na děj a tak se vždycky na pár dní musím zrelaxovat. Beze srandy jsem to koupil na Steamu v Titanium edici.
  • Zkoušel jsem nahral jsem asi 2 hodiny a už jen čekam až to vyjde ofiko,a padim po dlouhe době do obchodu pro placku.Farmingy mam všechny co vyšly,prostě parada.Traktory se nadherně špiní,pri oraní jde vydět jak hluboko radlice zajíždí atd....... prostě jedním slovem áááááááách
  • Čo z toho že majú nový engine keď detaily strojov sú také že ste radi že sa vôbec točia kolesá... doteraz som skúšal každý farming simulátor a vobec ma to neoslovilo...
  • Kdo jde se mnou sepsat petici, aby to vyšlo na PS4???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit