Přejít na výpis diskuzí
Fassbender: „Filmový Assassin’s Creed bude.“
21.10.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Přesně tak. Zaujala mě ta myšlenka. Jen jsem se nad tím na chvíli pozastavil a představil si to.
-
Vypadá to celkem nadějně a velkou zásluhu na tom ma právě Fassbender a taky fakt, že na to bude dohlížet Ubisoft. Držím očekávání na uzdě, páč většina filmových adaptací videoher dopadla katastrofálně, takže filmový AC mě může jenom překvapit...
-
Já myslel třeba Eziuv příběh + Desmonduv.
-
na film bych se podival. z herniho hlediska je pro me AC zabity uz od dvojky, ale ve filmu by mohly vsechny me problemy zmizet. mozna az na jeden, kteryho by si mohl rozumny scenarista vsimnout.
-
Údajně snímek nebude kopírovat příběh hry a měl by se dokonce vyhnout i ve hrách ztvárněným historickým obdobím. Alespoň to tvrdí na csfd...
-
Preco? Viem si predstavit ze by to malo sancu aj ako Desmondov príbeh. Ale nejaky trhak ktory naplni cely AC space v jednej triologii je to moc tvrdy oriesok. Aj pan Frajer UWE by si zuby vylamal.
-
Pokud se bude soustředit film pouze na určitou část děje (př. Eziuv život) a nebude do toho míchat další linky (Altair, Connor,...), má potom podle mě film šanci.
-
Zajímavá myšlenka, ale nic takového to nebude. Podle mě to bude klasický 100M blockbuster, který se v lepším případě povede a bude to slušná jízda s přidanou hodnotou pro hráče. Nic víc bych od toho nečekal.
-
nezajem, kvoli mainstreamu (tj. co hry nehrali)to bude zjednodusene a ak pouziju viacere epochy v jednom filme, tak to bude rozstrusene, je to zly napad
od Fassbendera cakam len pokracovanie Promethea :) -
Něco na styl Cloud Atlas (2011) Bych si nechal líbit.