Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslim,ze ten kdo tady tropi kolem toho bordel ses prave ty.Takovej dlouhej prispevek kvuli takove blbosti
  • 1. nejtrapnejší 2. neúcta k zdraví a k životu. Jak mu tam držel to srdce to bylo vážne nechutný a podle me tím prekrocili urcitou morální hranici. Kdybyste nekdy poznali co to je mit problemy se zdravim tak byste se takovym ubohostem nesmali. *11*
  • zatraceně a ještě kvuli tomu nejedou mí servery na css protože byl novej update na css a vše je přetíženo kvuli tf2... fakt na hov**....
  • tyjo diky za připomenutí, jiný jedou líp :-)
  • ucho
    na fórech je vždy někdo naštvaný. spokojený člověk většinou nemá potřebu něco někam psát...
  • Viděl si fora SPUF? (steam forums) Tam jsou naštvý je to nehorazný dokonce udělali plugin kterej dává kick/ban automaticky když se připojjí hráč kterej hru má zadarmo

Já se podviněn necítím naopak jsem rád že se to stalo Team Fortress 2 je ted hrán více než Counter-Strike důkaz = http://store.steampowered.com/stats/
  • Ale existoval Medal of Honor

a call of duty bylo vlastně inspirováno Medal of honorem

nevybydalo to něják orignalně jsem rád že to změnily

Jo a mimichodem napsal jsem to jinam takže to napíšu jsem

Team Fortress 2 měla být grafickou stejnou hrou jako Call of Duty nebo medal of honnor akorát se třídama. Tento nápad valve odložil rostrhal a začal uplně od začátku (Jak Duke Nuke Forever co?) Rozhodli se že chtějí mít hru která má origialní styl grafiky který je kvuli tomu aby hráčí mohly rospoznat třídy, do jakého týmu patří a co dělaj.
  • ucho
    steam ma spoustu serveru, staci se napojit na nejaky jiny...
  • docela zajimavy co uděla se steam serverama přechod tf2 na f2play :D stahovani updatů rychlostí 10kb/s do vsech her ... mlask :-)
  • miker17
    v roce 1999 call of duty neexistovalo
  • Cajk
    V tom máš pravdu no, tady to zrovna až tak nevadí, na ofiku u MMO je to občas horší:)
  • Podvedený? Ani trochu, když si vydělím cenu Orange Boxu, tak jsem si užíval 4 roky parádní MP hru za 400,- :) A k těm mikrotransakcím a obchodu a craftu a podobnejm blbinám, jak to píše kolega pode mnou... třeba já osobně nic nekupuju, nic nesbírám, nic nevyrábím a bavím se stejně jako na začátku.
  • Troll sniper is troll. *1*
  • Nevím jak risha, ale když já jsem začínal, tak začínali i všichni ostatní, takže ne.
  • ucho
    třeba Valve sledovali nějaký odliv hráčů, klesající zájem. tak prostě jednají... pro stávající hráče se mnoho nemění, vždy je nejlepší hra s lidmi, které znáš...
  • zaujimave zy ty mas +2 body zatial co ja som vcera za rovnaky nazor dostal -9. vidno ze ludia pochopili cez noc ze nikto nieje doma prorokom
  • ucho
    ne, necítíme se podvedení
  • Duke ma pobavil viac :P
  • Cajk
    Hlavně nechápu proč dávat zdarma hru kterou si i ta největší socka mohla koupit za 250,- společně s dalšíma Valve peckama když o ni jen trochu měla zájem - to mi prostě hlava nebere a už jak sem viděl Manco. nebo jak se ten store menuje, tak sem věděl že už TF2 nikdy nezapnu. Mikro transakce a f2p model je sice fajn cesta jak vydělat, ale pro hráče, co to se hrou mysleli aspoň trochu vážně, je to neskutečnej oser.
  • Přesně tohle mě tluče v hlavě, po práci si chci zarelaxovat. Místo toho jsem se akorát nas... Taky se cítíte trochu podvedený? ...myslím lidi co si hru koupili... :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit