Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hustý...du stahovat:-)
  • :D boží že bych nakonec TF2 zkusil i když sem tomu nikdy nebyl naklonen
  • BoB.2
    Medic to bylo vždycky moje.
  • Takhle mě dostávaly už jen BC1 trailery(kupříkladu http://www.youtube.com/watch?v=h59k8_HhcOI). Ale stejně to nepřekoná Soldierův briefing nebo Engineerovu písničku(a na třetím místě je spy a jeho franina). Ty dva meet the zatím u mě vedou.

Já se nejvíc těším na pyra. To by mohlo být něco ve stylu vaříme s pyrem. Huhňavě by popisoval postup a přitom by se dostal od vaření guláše v kotlíku přes flambování až po smažení pobíhajících slepic plamenometem. *4*

PS A psát nejvtipnější tohoto roku v červnu je blobost i když vtipných trailerů moc není. *3*
  • rancor1223
    Mě hra moc nesedla, mám radší míň šílený záležitosti (BFBC2), ale ty jejich videa jsou ůžasný! :D
  • miker17
    jak já bych chtěl aby TF2 zůstala tak jak byla poprvé představena *10*
    http://www.youtube.com/watch?v=zj9bcowSeyI&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=4qUvIcbKZkI&feature=related
    • Vypadá to jako další call of duty

dnešní tf2 je lepší
      • miker17
        v roce 1999 call of duty neexistovalo
        • Ale existoval Medal of Honor

a call of duty bylo vlastně inspirováno Medal of honorem

nevybydalo to něják orignalně jsem rád že to změnily

Jo a mimichodem napsal jsem to jinam takže to napíšu jsem

Team Fortress 2 měla být grafickou stejnou hrou jako Call of Duty nebo medal of honnor akorát se třídama. Tento nápad valve odložil rostrhal a začal uplně od začátku (Jak Duke Nuke Forever co?) Rozhodli se že chtějí mít hru která má origialní styl grafiky který je kvuli tomu aby hráčí mohly rospoznat třídy, do jakého týmu patří a co dělaj.
  • Nejvtipnejsi video roku? Tak zase neprehanejme...
    • Duuku_cz
      ukaz mi vtipnejsi herni video *3*
      • Troll sniper is troll. *1*
      • Duke ma pobavil viac :P
  • jistě.. servery přeplněný k posr***, jak k tomu příjde ten, který si hru koupil... aby čekal hodinu než se dostane ná svuj oblíbený server? a ti noobové co to neuměj hrát mě serou...
    • zaujimave zy ty mas +2 body zatial co ja som vcera za rovnaky nazor dostal -9. vidno ze ludia pochopili cez noc ze nikto nieje doma prorokom
    • Přesně tohle mě tluče v hlavě, po práci si chci zarelaxovat. Místo toho jsem se akorát nas... Taky se cítíte trochu podvedený? ...myslím lidi co si hru koupili... :/
      • Podvedený? Ani trochu, když si vydělím cenu Orange Boxu, tak jsem si užíval 4 roky parádní MP hru za 400,- :) A k těm mikrotransakcím a obchodu a craftu a podobnejm blbinám, jak to píše kolega pode mnou... třeba já osobně nic nekupuju, nic nesbírám, nic nevyrábím a bavím se stejně jako na začátku.
      • ucho
        ne, necítíme se podvedení
        • Viděl si fora SPUF? (steam forums) Tam jsou naštvý je to nehorazný dokonce udělali plugin kterej dává kick/ban automaticky když se připojjí hráč kterej hru má zadarmo

Já se podviněn necítím naopak jsem rád že se to stalo Team Fortress 2 je ted hrán více než Counter-Strike důkaz = http://store.steampowered.com/stats/
          • ucho
            na fórech je vždy někdo naštvaný. spokojený člověk většinou nemá potřebu něco někam psát...
      • Cajk
        Hlavně nechápu proč dávat zdarma hru kterou si i ta největší socka mohla koupit za 250,- společně s dalšíma Valve peckama když o ni jen trochu měla zájem - to mi prostě hlava nebere a už jak sem viděl Manco. nebo jak se ten store menuje, tak sem věděl že už TF2 nikdy nezapnu. Mikro transakce a f2p model je sice fajn cesta jak vydělat, ale pro hráče, co to se hrou mysleli aspoň trochu vážně, je to neskutečnej oser.
        • ucho
          třeba Valve sledovali nějaký odliv hráčů, klesající zájem. tak prostě jednají... pro stávající hráče se mnoho nemění, vždy je nejlepší hra s lidmi, které znáš...
          • Cajk
            V tom máš pravdu no, tady to zrovna až tak nevadí, na ofiku u MMO je to občas horší:)
    • miker17
      ty když si začínal hrát tak si byl taky noob a sral si někoho jiného *1* tak tu nenadávej
      • Nevím jak risha, ale když já jsem začínal, tak začínali i všichni ostatní, takže ne.
  • vskutku to naj naj najvtipnejsie video "Meet the ..."

Spy v chladnicke a k tomu ten dialog :) tak tam mi vyhrkli slzy :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit