Přejít na výpis diskuzí
FIFA 14 přinese reálnější a uvěřitelnější pohyb díky simulaci každého kroku
6.6.2013 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Ja vam nevim, mam nahrano 300+ hodin v aktualni fife a porad aktivne hraju, ale to video mi pripadalo v 90% totozne s aktualnim dilem. Mozna se mylim, ale proste mi to tak pripadlo.
-
-
to je mi te lito vyhodit pres 300 hodin zivota aby sis prizel v kuzi tech nul co tam behaj po hristi *1* (ne sorry jsou to hrozny borci, ktery vystrileli pulku afiky a pak zachranili 60 deti aby se k tomu svemu vytouzenemu sportu dostali *14* )
-
-
Nadpis článku je krásně zalomenej a i bych ho tak nechal "FIFA 14 přinese reálnější a uvěřitelnější pohyb díky simulaci" :D :D :D
-
fotbal sport pro buznicky.. at si kazdej rika co chce, ty prachy co berou bych dal radsi hasicum *1*
-
-
Ti co to hrajou jsou asi trošku přecitlivělí, nagelovaní simulantící ale zkus přijít někam do hospody poblíž (např.) Sparty nebo Bohemky a řekni těm plešatcům, že jsou buzničky...:))))
-
-
On ale mluvil o tom počínání na hřišti. Nikde nezmiňoval nic o kreténech, co řvou na stadionu nebo u televize GÓL a co nic jinýho neuměj, než se ožrat a dělat bordel :) Takže nevim, proč ho mezi takovou chásku s IQ houpacího koně cpeš.
-
-
"Fotbal sport pro buzničky"
z toho dedukuju, že jsou buzničky i ti, co na něj koukají...
je to jako když řeknu, že růžový košile jsou pro buzny...a současně si prohlížel časák s letní kolekcí růžovejch košil... -
Díky, líp bych to nenapsal.. *15*
-
-
-
-
Co takhle hráčům udělat ovládání jako QWOP? *1*
-
Kdyby radši zapracovali na AI, aby obránci na hranici vlastní šestnáctky nevhazovali míč přímo pod nohy soupeřova útočníka, to by bylo fajn. *14*
-
A co rozhodčí? Furt budou pískat úplnou frašku?
-
Pořád si radši koupím PESa za 500-600,než fifu za 1300
-
-
To já si radši koupim Fifu za 800,- než PES za... no radši drátem do oka než PES.
-
-
Hrál si ten poslední?
-
-
jo a byl to průůser (proč je to slovo zakázaný s jednim ů?)
-
-
-
-
Na to jak jsem byl skeptickej v dusledku avizovanych zmen k minulemu rocniku a pak jsem z toho byl fascinovanej, musim nyni EA pochvalit ze tyto novinky vypadaji celkem k svetu ...
Ale radsi bych byl kdyby ohlasili znatelnejsi vylepseni AI, presneji aby treba tym menil pressing na hrace soupere behem zapasu mnohem casteji a ne jen poslednich 10 min zapasu kdyz tym prohrava... jak strojove .. -
-
Me nejvic sere, kdyz ctyrclena obrana celi souperovu brejku a dojde k precisleni na jedne strane a ty koukas, jak krajni bek hlida uplne prazdny prostor, misto toho, aby se posunul ke stredu. Kdyz jse to umi zahrat, tak po dvou prihravkach jde souper dirou ve stredu obrany sam na golmana a clovek muze strhnout ovladac a je mu to k h***u *16* Uz 4 rocniky cekam, kdy to odstrani!?
-
-
To jako opravdu hry jako fifa nebo nhl kazdy rok ti sami lidi kupuji? Me to proste prijde strasne lacine prodavat kazdy rok tu samou hru, pripomina to nekonecne serialy pro zeny...
-
-
POdle poctu minusek u tvyho postu je tu takovych volu pomerne dost ;D.
-
-
Nekonecne serialy maji tez docela vysokou sledovanost. A ze lidi fifu kupuji je jasne, pokud by klesl zisk okamzite se takovy projekt zarizne.
-
-
Já osobně co dva roky, a to už je docela dost znatelný posun k lepšímu, co se týče hraní, mechanismů apod.
takže tvrdit, že je to pořád ta samá hra, je docela mimo *3* -
-
Ja si to proste nedokazu predstavit, pro me by to bylo neskutecne stereotypni. Ale taky nejsem fanda sportovniho byznysu takze to jde uplne mimo me. Jenom me tyhle sportovni zdimacky penez fascinuji ;-)
-
-
-
spousta PR řečiček, nakone stejně vezmou starou fifu a jen změní soupisku
-
-
Kdyby jsi to hral, tak rozdily mezi jednotlivymi rocniky jsou znat. Hraji FIFU pravidelne od 2008 a staci mi par zapasu na rozpoznani zmen ve hre. Mam uz 4 roky stejne nastaveni, kazdy rocnik se hraje jinak a cim dal tim lepe. A to hlavni nekupuji za plnou, ale klidne si pockam na vyraznou slevu. *1*
-
-
Možná že melu z hladu, na fifu mám svůj názor. Osobně jsem ji přestal hrát někdy v roce 2004 právě kvůli tomu, vždy přidali jen jednu drobnost navíc. Sportovní hry mám rád, chybí mi ale nezájem vývojáří o hráče, kteří mají raději arkádový styl než simulaci.
Pro mě osobně byl nejlepší díl Fifa 2000 na PSone -
-
No, dříve těch změn tolik nebylo, a nebo nebyly přiliš šťastné. Ale je fakt, že poslední ročníky se jim docela daří posouvat trošku dál. Teda, není to žádná revoluce, ale hodně příjemná a znatelná evoluce, kterou člověk pozná a dokáže to prohloubit zážitek z hraní.
-
-
-
Musím říct, že zatím poslední dva díly byly znatelně zlepšený oproti předchozím dílům, takže meleš stolici...
-