Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Fotbal sport pro buzničky"

z toho dedukuju, že jsou buzničky i ti, co na něj koukají...
    je to jako když řeknu, že růžový košile jsou pro buzny...a současně si prohlížel časák s letní kolekcí růžovejch košil...
  • to je mi te lito vyhodit pres 300 hodin zivota aby sis prizel v kuzi tech nul co tam behaj po hristi *1* (ne sorry jsou to hrozny borci, ktery vystrileli pulku afiky a pak zachranili 60 deti aby se k tomu svemu vytouzenemu sportu dostali *14* )
  • Díky, líp bych to nenapsal.. *15*
  • kapalka
    Ja vam nevim, mam nahrano 300+ hodin v aktualni fife a porad aktivne hraju, ale to video mi pripadalo v 90% totozne s aktualnim dilem. Mozna se mylim, ale proste mi to tak pripadlo.
  • No, dříve těch změn tolik nebylo, a nebo nebyly přiliš šťastné. Ale je fakt, že poslední ročníky se jim docela daří posouvat trošku dál. Teda, není to žádná revoluce, ale hodně příjemná a znatelná evoluce, kterou člověk pozná a dokáže to prohloubit zážitek z hraní.
  • On ale mluvil o tom počínání na hřišti. Nikde nezmiňoval nic o kreténech, co řvou na stadionu nebo u televize GÓL a co nic jinýho neuměj, než se ožrat a dělat bordel :) Takže nevim, proč ho mezi takovou chásku s IQ houpacího koně cpeš.
  • Nadpis článku je krásně zalomenej a i bych ho tak nechal "FIFA 14 přinese reálnější a uvěřitelnější pohyb díky simulaci" :D :D :D
  • Ti co to hrajou jsou asi trošku přecitlivělí, nagelovaní simulantící ale zkus přijít někam do hospody poblíž (např.) Sparty nebo Bohemky a řekni těm plešatcům, že jsou buzničky...:))))
  • Možná že melu z hladu, na fifu mám svůj názor. Osobně jsem ji přestal hrát někdy v roce 2004 právě kvůli tomu, vždy přidali jen jednu drobnost navíc. Sportovní hry mám rád, chybí mi ale nezájem vývojáří o hráče, kteří mají raději arkádový styl než simulaci.

Pro mě osobně byl nejlepší díl Fifa 2000 na PSone
  • Nekonecne serialy maji tez docela vysokou sledovanost. A ze lidi fifu kupuji je jasne, pokud by klesl zisk okamzite se takovy projekt zarizne.
  • fotbal sport pro buznicky.. at si kazdej rika co chce, ty prachy co berou bych dal radsi hasicum *1*
  • nextgen ... myslis ty podprumerny PCcka? Tak to jo .. na ty potrebujou novej engine ... aby to vubec aspon nejak bezelo.
  • POdle poctu minusek u tvyho postu je tu takovych volu pomerne dost ;D.
  • jo a byl to průůser (proč je to slovo zakázaný s jednim ů?)
  • Co takhle hráčům udělat ovládání jako QWOP? *1*
  • Me nejvic sere, kdyz ctyrclena obrana celi souperovu brejku a dojde k precisleni na jedne strane a ty koukas, jak krajni bek hlida uplne prazdny prostor, misto toho, aby se posunul ke stredu. Kdyz jse to umi zahrat, tak po dvou prihravkach jde souper dirou ve stredu obrany sam na golmana a clovek muze strhnout ovladac a je mu to k h***u *16* Uz 4 rocniky cekam, kdy to odstrani!?
  • Kdyby jsi to hral, tak rozdily mezi jednotlivymi rocniky jsou znat. Hraji FIFU pravidelne od 2008 a staci mi par zapasu na rozpoznani zmen ve hre. Mam uz 4 roky stejne nastaveni, kazdy rocnik se hraje jinak a cim dal tim lepe. A to hlavni nekupuji za plnou, ale klidne si pockam na vyraznou slevu. *1*
  • Ja si to proste nedokazu predstavit, pro me by to bylo neskutecne stereotypni. Ale taky nejsem fanda sportovniho byznysu takze to jde uplne mimo me. Jenom me tyhle sportovni zdimacky penez fascinuji ;-)
  • Kdyby radši zapracovali na AI, aby obránci na hranici vlastní šestnáctky nevhazovali míč přímo pod nohy soupeřova útočníka, to by bylo fajn. *14*
  • Hrál si ten poslední?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit