Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlasím, pokud tedy nemluvíte španělsky... Bohužel anglicky rozumím takže po prvním týdnu intenzivního hraní to nejde poslouchat.
    I v PES zásadně hraju ve španělštině. Hlášky se vždy začnou opakovat a nudit, ale ta španělština má něco do sebe při fotbalovém komentáři.
  • FIFA - nečekaně šikovný test inteligence. Jakmile někdo vytasí stížnost na autoaim, je mi jasné, s jak inteligenčně vybaveným člověkem mám tu čest.
  • já ho slyšel komentovat živě, byl to frajer :)
    jedinej trochu podobnej je Míra Bosák
  • a ty si taký múdry, že mě musíš nazývat podmostovým obyvatelem. To sedí na fanouška FIFA...
    *15*
    A kdybych tu chtěl někoho mást, tak si nedám přezdívku troll ty Maťo z dediny.

Fotbalu zdar, PES zvlášť.
  • Dosly argumenty, zacly nadavky. Jak smutnoucke, jak typickoucke. Inu, hloupi lide nemohou argumentovat stejne jako ti chytri. Nezapomen se behem prvniho skolniho roku vice ucit a mene diskutovat na Games, tvoje IQ totiz evidentne vubec nestiha pochopit naprosto elementarni fakta typu "vyznam slova recenze". *15*
  • Mato1987
    Drogy sú zlé, nebuď otrok drog.
  • já sem hrál fotbal na kompu, když tys ještě tahal kačera hochu.
    Ale FIFA udělala obrovský pokrok, kdežto PES stagnoval, ale herně FIFA na PC nikdy nebyla lepší než PES.
    Mě o pozlátko nejde, a kdyžtak si umím stáhnout patch s ligami, stadiony, chorály (vše klegálnš zdarma) Přesto mám v PES vždy větší radost z povedené akce a golu než u FIFA (hral jsem cca 30 hodin fifu14, zkoušel sem manuál - ale to chtělo víc času, který jsem ji nechtěl dát).
    Možná je to zvyk, ale letos bude PES určitě lepší, pojede na novym enginu a bude lepší než loni - a to už byl zase dobrej PES.
    Dobrou.
  • MickeyMutant
    A to je velká škoda! Kdo neslyšel Karola Poláka, jako by neznal fotbal.
  • Mato1987
    Ako vidíte tak to funguje viac než dobre, podmostový obyvateľ teraz volí taktiku tzv. asertívnej komunikácie a snaží sa nalákať potenciálnu obeť do zdanlivo hodnotnej diskusie, no nedajte sa zmiasť.
  • Mato1987
    Díky moc, takto silne a hlasito som sa o jedenástej v noci už dávno nezasmial. Ty stále nevieš prekusnúť, že jednoducho si napísal absolútne nezmyselnú hovadinu ale budeš ju obhajovať a hnať to až do extrému. Vždy keď mi niekto napíše, že som dieťa, tak sa nad tým len pousmejem a v duchu si pomyslím, že asi aký sprostý a obmedzený ten človek čo to napíše musí byť.
  • MickeyMutant
    Bejt tebou, tak to rozcvičím, zatejpuju, přinejhorším si dám na pár mačů voraz. Zdraví máš jen jedno.
  • a hrál si někdy PES? alespoň 100 hodin?
    asi ne když píšeš jak je FIFA skvělá.

Uznávám, PES téměř dohnala a v prezentaci (tj. sekce pro děti) předehnala.
    Ale zase pokud ti stačí pěkné obrázky a ovládání na dvě tlačítka k fotbalovému zážitku, tak je to tvoje volba, tvoje peníze.
  • hral si to vubec?
    oproti 14 je to velky zlepseni,vypada to prirozeneji,pohyby nejsou tak sekany a konkurence v podobe PES je vysmech...
  • sorry, slovenský nebyl a nebude... *9*
  • Uvedomujes si, ze slovo "recenze" znamena hodnoceni ve forme textoveho obsahu? Tudiz jsi napsal hovadinu ve stylu "Vyborne hodnoceni, ale s hodnocenim nesouhlasim". Ty tu skolu potrebujes jako sul, dite, jesteze uz je rijen a prvni mesic uz mas za sebou *1*
  • nebo používá mozek a nepodléhá tolik reklamě
  • stále čekám na crack...
  • no tak to asi na fiku kašlu
  • Mato1987
    Predtým, než niekto na tohto podpostového obyvateľa budete reagovať, tak si najprv všimnite jeho prezývku, následne mávnite rukou a ďalej si ho nevšímajte, to podmostových obyvateľov vytáča najviac a niekedy až do nepríčetnosti.
  • souhlas, maximálně 6, letos se zase EA fotbal nepovedl *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit