Přejít na výpis diskuzí
FIFA 15 ukazuje pokročilou fyziku kontroly míče
31.7.2014 | Ladislav Loukota
28 příspěvků
-
Vidím, že se mnou minimálně dva lidé nesouhlasí. To by mohlo znamenat, že ví o ještě lépe rozanimovaných hrách. Můžete mi dát tedy nějaké info? Mám o to seriózní zájem. Díky moc.
-
Hlavne by meli trosku zahustit hru ve stredu pole, je to porad moc nahoru dolu, je snadne jit do precisleni nebo 4v4 atd. I tak je sice FIFA porad svetelny rok pred PESkem, ale je co vylepsovat a nedelam si falesne nadeje, hratelnost bude +- stejna jako FIFA 14. EA nema duvod do toho prilis zasahovat, kdyz to na konkurenci staci a je to kvalitni zaklad.
-
Ruce píská sudí už ve FIFA 14, stačí si to nastavit. Primárně je to vypnuté. Nutno ale říct, že je ta citlivost posuzování docela mizerná, takže prakticky nevyužitá možnost.
-
Aspoň by mohli začít pískat ruky. A trochu poupravit pískání ofsajdu. Když nahraješ hráči do ofsajdu ale nakonec pro míč běží hráč, který v ofsajdu nebyl tak to stejně odpíská.
-
Doufám že ne. Jinak se totiž už z tak komunitou zkaženecjch online módů stane paskvil, kde se každej bude snažit simulovat. Ale stejně si myslím, že to tam EA určitě nedá, protože ač to k fotbalu patří, je to v rozporu s fair-play stejně jako třeba nevrácení míče po míči sudího (z důvodu zranění atd.) a to si EA nemůže dovolit
-
Společně s GTA 5 je tohle asi nejlépe rozanimovaná hra současnosti. Animátoři a vývojáři souvisejících technologií se evidentně nadřeli.
-
Doufám že tam to simulování bude a taky možnost udělat faul jako poslední záchranu tyhle věci mi tam chyběj.