Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronaldo 82 přihrávky dobrej výsměch však má jedny s nejpřesnějších nahrávek na světě ještě ronaldo weak food 4 hvězdy neymar 5 nemělo by to být naopak a odkdy je neymar rychlejší jak ronaldo ? :D:D další výsměch neymar 92 na to ten chlap nemá mbappe by měl mít takové hodnocení ne neymar ..pogba 88 hodnocení za co man u nic nedokázal minulou sezonu další přehodnocený hráč ......po zkušenostech s fifa 19 nepochopím jak si to vubec někdo muže koupit parodie na fotbal ...hlavně at tam nechaj bolavé vajca a ruce nechaj v onlinech modech vypnuté velice dobrá uvaha kopnete hráče do vajec drží se za ně a nemužete sním hýbat jak by dostal v nějaké hře stun a přitom ruce taky neovlivníte a jsou vypnuté v onlinech modech fakt realné zpracování fotbalu a to nemluvím o tom že se nemění v ultimate týmu počasí a hrajete furt to a samé  ...tam je tolik chyb a glitchu že kdybych všechno měl psát jsem tu do vydání další fify ...nechápu jak jste tomu mohli dát 9 z 10 ea vám posílala penízky do kapsičky ? ze začátku jsem si říkal výborný fotbal ale postupem času a čím dál víc nahraných hodin sem měl ..usvědčilo mě to v tom že to nemá moc s fotbalem nic společného...aby v online hře kde hrajete 1v1 a poměřujete si pindíka bylo tolik chyb co ovlivní hru je neakceptovatelné max hodnocení 6.5 z 10 a to jsem dal každý rok šanci fifě ani jednou jsem si nekoupil pro evo ani jsem nikdy pro evo nehrál ,ale po zkušenostech s fify 19 si říkám ne nedám těm žabím hovnám s ea kde jim de jen o prachy ani vindru 

  • Mart9

    Uznávám ti Aguera.... sám se divím, kolik stále Suárez má.

  • Bernardovi se v loňské sezóně nikdo ani nepřibližoval (beru 5 nejlepších lig v Evropě). Vyhlášení portugalského hráče roku je jen důkazem toho, že individuální ocenění již nemá nic moc společného s kvalitou daného hráče za danou dobu, ale spíš s marketingovou hodnotou hráče (což je jasné, že Ronaldo je o pár úrovní výš).

    Aguero je nejlepší zahraniční útočník v historii ostrovů (minuty na gól). Za posledních 6 sezón je v každé z nich zapojen do minimálně 35 gólů (většinou jako střelec).

    Sterling měl slabší střelbu, ale v posledním roce se hodně zlepšil. Je pochopitelné, že Salah má lepší celkové hodnocení (delší dobu dosahuje parádních výkonů), je ale prostě nesmysl, aby měl Sterling střelbu pod 80.

    Kvůli tomu špatnému zápasu s Tottenhamem (a faktu že VvD je na vysoké úrovni již delší dobu) se dá pochopit, že má lepší hodnocení než Laporte, je ale nesmysl mít víc jak bod rozdíl.

  • Mart9

    Sundej si světlemodré brýle a zkus to znovu.

  • Mart9

    Tím si příliš nevyvrátil to, co píšu. Devadesátka Van Dijka je úplně jiná devadesátka než ta Salahova. Ti dva hráči se nedají srovnat, ale v žebříčku jsou hned u sebe.

  • Celkové hodnocení je srovnání statů určených pro pozici, na kterou je hráč primárně dělanej (vedlejší staty/jiné pozice to nebere v potaz).

  • Nepochopím jak Bernardo Silva může mít jen 87, po tom co předvedl v posledním roce-a-půl (poslední rok na pozici CM nejlepší hráč na světě, ne RW jak uvádí karta).

    Sterling vs Salah - OK, Salah má dlouhodobě lepší výkony (v poslední sezóně byl však jednoznačně lepší Sterling a střelba 79 je nesmysl).

    Další nesmysl je 3bodovej rozdíl mezi Laportem a Van Dijkem (Laporte byl v sezóně lepší jak VvD, posral akorát odvetnej zápas proti Tottenhamu).

    Jak může mít Suarez stejné body jako Aguero? Už několik sezón je mezi nima obrovskej rozdíl (obzvláště v té poslední, kdy by Suarez Aguerovi mohl dělat tak maximálně nosiče vody).

  • Mart9

    Vašku, doufám, že toto téma náležitě rozeberete ve Fight Clubu. Já třeba nechápu, jak může mít Ronaldo horší bránění než Messi.


    A obecně jsem proti celkovému hodnocení hráčů, protože se v něm srovnává nesrovnatelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit