Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic

    Někdo si rád dá čokoládový dortík, který někomu zaslepenému vypadá jako lejno, druhý bude radši o hladu čekat na neexistující jahody. Každého boj.

  • Derp_1337

    Hej, nic ti nebudu vyčítat. Každý člověk má prostě jiné nároky. Někdo má rád jahody, někdo jiný se spokojí s "lejnem" z kanálu a ještě za to poděkuje...

  • Psychotic

    Tak asi holt žijeme v jiných světech, no.

    V tvém jsi každý rok zklamaný, že z nějakého důvodu nepřekopávají career mód, v mém jsem každý (druhý?) rok spokojen s mírnými vylepšeními, protože chápu, že career mód není a nemůže být prioritou.

    Můj mi připadá pozitivnější.

  • Derp_1337

    Asi to pro tebe bude novinka, ale obojí se vzájemně nevylučuje... Právě že naopak, většinou je to spojené dohromady.

  • Psychotic

    Jejich cíl je vydělávat co nejvíce peněz, ne potěšit co nejvíc hráčů...

  • Derp_1337

    "Nikdy se mi nic takového nestalo."

    Spíš bych řekl, že stalo, ale moc jsi to nezkoumal a tak nevíš, že soupeř měl divnou sestavu.


    "když hraju mód, který vydělává doslova 100x méně než mód jiný"

    To není moc objektivní srovnání. Mikrotransakce v Ultimate Team jsou statistická anomálie a tudíž je těžko objektivně porovnáš s něčím jiným. EA to sama přiznala, že to vydělává mnohem více než spousta jiných her. Jenže to není důvod se vykašlat na zbytek hry. Ne každý hráč chce trávit 99% svého času hraním online módu.

  • Psychotic

    Nikdy se mi nic takového nestalo. Ve FIFA 22 mám v kariéře odehráno 6 sezon bez simulace.

    A ne, vysoké nároky nemám: když hraju mód, který vydělává doslova 100x méně než mód jiný, jsem rád, že vůbec něco dělají, protože jsem soudný. Naštvaný budu, když mi seberou gameplay slidery, kterými si hru můžu udělat realističtější.

  • Derp_1337

    Koukám, že ty nemáš moc vysoké nároky, co?


    Ta kariéra se hezky hraje, když hráč drtí své soupeře 8:0. Ale když se pak hráč podívá na soupeřovu sestavu, tak zjistí, že fiasko vzniklo z toho důvodu, že AI prodala 3 obránce a "výhodně" nakoupila 5 útočníků... A jelikož měl soupeřův team nedostatek obránců a přebytek útočníků, tak AI naházela na pozice obránců právě ty útočníky. Prostě geniální AI v kariéře!!! Tohle zjištění dokáže zničit dobrý pocit z výhry.

  • A ta změna třetích dresů, to bude i když si vezmeš třeba ManU? To by byla pecka, ovšem z videí jsem pochopil, že změna dresů jde jen u týmů vytvořeného hráčem, a to už bylo minulý rok. 

  • Psychotic

    Tak já se s dovolením k všeobecnému hejtu na FIFA nepřipojím. Jsem rád, že dělají s kariérou aspoň něco, v minulém ročníku zásadně předělali systém vývoje hráčů a elementy kariéry za hráče.

    Menší změny v letošním ročníku přijímám. Vůbec by mi nevadilo, kdyby to celé jen přebalancovali a opravili pár bugů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit