Přejít na výpis diskuzí
FIFA World si nyní může zdarma zahrát kdokoliv
22.5.2014 | Ladislav Loukota
32 příspěvků
-
Ahoj, nevíte proč mi to nejede na PC Dell? Poraďte.
-
zdravím může mě někdo poradit ! Z Originu jsem si nainstaloval Fifa World a vše vpořadku a asi po 5 min. to celé spadne a vypne se mě notebook. Notebook je stavěný na hry !! prosím o radu !!
-
dvěma slovy:
zalagovaná píčovina -
zapnu hru , naskočí šedé okno a za 5 sekund to spadne a pořád dokola nevíte čí mto je? *10*
-
Funguje mi pouze ovládání myší ... klávesnice nereaguje :((
-
pokud ti to nejde tak si načti stránky origin dej hry zdarma stahni a hrej
-
No nevim, ale já spustím hru a mám pořád jen Connecting : Please Wait while we log you in to the EA servers a nic :D ... no jo no EA
-
-
stejný :D
-
-
Až dodělají český týmy / ligu, tak do toho jdu taky. Jen doufám, že to nepískají čeští rozhodčí *5*
-
Ted sem to zacal hrat. po hodině hraní...mě to baví. česká liga tam není. ale je to sranda.. ze začátku sem prohrával a ted sem vyhral zapas tak ze protivnik si dal vlastnak.. :D sem strasna lama.. ale zabavne to je.
-
-
Souhlasím, dal jsem tomu dvě hodiny a vůbec jsem se nenudil. Celkově mi to přijde jako nenáročná zábava na chvíle, kdy není do čeho píchnout. *1* Jsem zvědavej, jak dlouho mi vydrží optimismus. *15*
-
-
Mne to prišlo v bete ako osekaný Ultimate Team na starom engine (pravdepodobne Fifa 11 PC). Naozaj neviem, čo tým sledujú, keď to bolo prioritne určené pre RUS a BRA región.