Přejít na výpis diskuzí
FIFA World si nyní může zdarma zahrát kdokoliv
22.5.2014 | Ladislav Loukota
32 příspěvků
-
A co za to budou chtít?
-
-
Jen jeden úpis na tvoji duši
-
nic jen po týdnu hraní nakoupit tokeny (nebo nějakou jejich obdobu) aby sis zahrál něco víc jako pralesní ligu...ale jinak to bude úplně zdarma :D
-
-
Pay to win, thats power of pay to win bro! *15*
-
-
"FIFA World si nyní může zdarma zahrát kdokoliv" - nadpis
-
-
Zdarma není nikdy nic...
-
-
Obzvlášť od EA *1*
-
kupujou se tam nejaky balicky s nahodnejma hracema a nejakejma boostama jako treba zlaty kontrakt.. takova blbost se kterou si najmes zlateho hrace.. v podtate do toho zakomponovaly princip sberatelskych karet.. ala magic..
-
-
-
-
Bude to len multiplayer alebo bude možné si tam zahrat zapas aj proti UI ako vo Fifach ?
-
-
Jde tam i proti umělé inteligenci. Ta je ale mizerná. *1*
-
-
Dost podobná hra jako FIFA 14 na současnou generaci konzolí a PC. Jediné pozitivum, které v tom vidím, je to, že to naznačuje možnou strategii přenést Ignite i do PC verze, jinak totiž nevidím smysl vydávat na PC FIFu 15, která bude prakticky totožná jak toto. Ale něco mi říká, že tato moje domněnka bude nakonec stejně mylná a je to jen zbožné přání
-
No nevim, ale já spustím hru a mám pořád jen Connecting : Please Wait while we log you in to the EA servers a nic :D ... no jo no EA
-
-
stejný :D
-
-
Mne to prišlo v bete ako osekaný Ultimate Team na starom engine (pravdepodobne Fifa 11 PC). Naozaj neviem, čo tým sledujú, keď to bolo prioritne určené pre RUS a BRA región.
-
Funguje mi pouze ovládání myší ... klávesnice nereaguje :((
-
dvěma slovy:
zalagovaná píčovina -
Ted sem to zacal hrat. po hodině hraní...mě to baví. česká liga tam není. ale je to sranda.. ze začátku sem prohrával a ted sem vyhral zapas tak ze protivnik si dal vlastnak.. :D sem strasna lama.. ale zabavne to je.
-
-
Souhlasím, dal jsem tomu dvě hodiny a vůbec jsem se nenudil. Celkově mi to přijde jako nenáročná zábava na chvíle, kdy není do čeho píchnout. *1* Jsem zvědavej, jak dlouho mi vydrží optimismus. *15*
-
-
zapnu hru , naskočí šedé okno a za 5 sekund to spadne a pořád dokola nevíte čí mto je? *10*
-
Zkusil bych to, ale nechci si kvuli tomu zasi*at komp originem. Je to nutny pro instalaci?
-
-
Je to nezbytně nutné. *9*
-