Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luke
    Caincz: A já si furt myslím, že plzeňská věž převyšuje všechno... co chce!
  • Čau hele co třeba do příštího podu hodit jak se hraje na Win8 ? máte nemáte rozdíl proti Win7 apod... diky *3*
  • jo taky jsem pro *3*
  • Zaznam z GDS mi prijde jako super vec *3*
  • janchor
    Uf, zlehka mě vyděsila představa, že by to někdo fakt bral vážně.. příště si radši vezmu nějaký signalizační praporky.
  • Caincz
    Kdo ví, jako já to neřeším, jsem z Plzně a Pavlova hláška o "trendy na plzeňské poměry", nebo jak to tam padlo, mě pohoršila víc :D
  • Ja to beru jako takove jejich interni postuchovani nebo myslis ze to bral vazne?
  • Caincz
    Myslíš ty narážky na vesničany?
  • Lukas ma vsechny moje sympatie za svuj boj proti skatulkovani a predsudkum.
  • ň :)
  • Mě to bavilo docela dost, ale pak mě trochu zklamalo, že to náhodně skládá kusy příběhu dohromady a není jedna verze toho, co se skutečně odehrálo. Vím, že to je umělecký záměr, ale nesedlo mi to.
  • Heh, Pavel Dobrovský nosí FiveFingers? V zimě a bez ponožek.. tak to je docela stoupenec :).
  • lukáš je už nějakej čas uplně mimo
  • Esther me nebavila, ale libilo se mi jak o ni Lukas psal u sebe na blogu... Pro nekoho asi dobra naladovka.
  • ..a ze vraj energy drinky bez nalepky red bull nezaberaju :)

"Seberte mu ten Shock!"
  • U Lukáše jsem měl tentokrát místy pocit, že si zapomněl vzít svoje pilulky ze sušených žab. :P Jinak dobrý podcast; zajímavý i těmi konfrontacemi, a teď nemyslím "vesničany" apod., ale třeba pohledy na Dear Esther, od "nuda, nelíbilo" přes "líbilo, ale není to hra" až k "líbilo a je to hra". Dobrá diškus.
  • Jak se jmenujou ty dratove sluchatka co mate nekteri na hlave ?
  • Amylee.Anderson
    Kratší vlasy *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit