Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten malý stolek z ikey mám taky:) bohužel to není žádný bytelný zázrak...
    • blahorodie
      Nakupuj tam kde ja *3* http://www.haky.szm.com/masiv.html

Ale sak ta relacia je o inom ako o nabytku, a nemysli si, az taky cash z toho nemaju
      • Takový prachy za nevzhlednej, těžkej hnus .)))
        • jo ale ty bidlis v maringotce *11*
          • Omil, já bidlym v obrovskí vyle...maryngotku přenechám tobje podobním chitrákům, mýr a lásku, mylujme se
      • Wow! Takovej hnus! *8* "Zlatá Ikea" teda
        • lol ses bezdomovec ?
      • Amylee.Anderson
        No! Už jsem si řikala, že mi ta židle u počítače nějak vrže.
  • KaloSaper
    Hmm, proč se to vložilo sem a ne do diskuze k vyhlášení DLC/datadisku?
  • KaloSaper
    Děkuji za další skvělý Fight Club a za další pravidlo do mé a teď už i do vaší sbírky.
    DOTAZ - Kdy tedy vyjde ten článek s výčtem všech pravidel? Aby si to mohli i lidi co si to průběžně nepíšou přečíst.
  • Coffin.Corner
    Oznámení nového System Shocku bych si taky přál, ale vzhledem k tomu že má na něj práva EA (?) tak by mě to nadšení asi zase rychle přešlo...
  • Oznámení Thiefa bych taky rád, ale nemyslím si, že k tomu letos dojde. Nikde žádný info, náznaky čehokoliv, prostě nic. Pamatuju si, že před lety byl k vidění nějakej vyfocenej monitor, kde běželo něco co připomínalo Thiefa, ale vzhledem k tomu, že celou dobu po tom nikde nebylo žádný info, tak si myslim, že ho prozatím zařízli. Třeba až na novou generaci konzolí.

Možná, že by mohl být letos někdy koncem roku oznámen Zaklínač 3, vzhledem k tomu, že už dřív říkali, že na rok 2014/2015 chystají 2 AAA hry. No a dál se určitě těšim na oznámení RPG Dana Vávry. Jinak snad bych ani nic extra v tomhle roce neočekával.
    Samozřejmě ještě ty nové konzole, minimálně věřím, že Microsoft se letos vymáčkne (někde snad už teď běží odpočítávání do E3). Jsem zvědavej na specifikace novejch konzolí a co všechno to bude umět (a co pak následně budou hry umět na mém PC ).
    *1*

No a ještě jsem si vzpoměl na Warcraft IV, ale to je asi utopie *4*
    • janchor
      Ohledně Thiefa pak ještě utekl připravovanej trailer. Odhadoval bych, že vývoj běží dál, ale cílí teď na ty nový konzole.
  • mám dotaz, ale vážně.... co ty frog fractions...? zkoušel to někdo pařit nějak víc...? já to jednou po tom co se o tom zmínili v poprví v podcastu, tak to zkošuel a pustil jsem to asi na 5 minut... a dnes po opětovném zminování se o nich v podcastu, tak jsem to pustil a zkusil o toho vydržet... pařil jsem to asi 30-40 minut a nic moc extra mě na tom nezaujalo, spíš nic....
    A vážně... má ta hra opravdu něco, čím je fakt výjmečná...? něco co mi mohlo třeba uniknout...? nějakou myšlenku, nápad nebo tak něco...
    • janchor
      Klíčový je pořídit svý žábě warp drive.
      • To jsem už mám... sem pařil pařil, kupoval postupn vylepšení, pak želvu, pak draka s drakem jsem zjistil že se dá potopit... :-) na dně rybníka jsem nalezl zásobu ovoce, díky tomu jsem si pak koupil to warp drive.... pak jsem nějak odlítl to vesmíru, lítal mezi meteoritama, pak tam byl nějakej stroj co po mě z chapadel střílel, pak jsem se dostal jakoby na nějakou jinou planetu a tam ta pokračovala jakoby oznova, ale nebyl jsem "na rybníku", ale na nějaký tý jiný planetě nebo co... tam jsem hrál furt dokola, skákali mi tam nový a nový vylepšení nějaký furt... ale nic nového, tak jsem se zksuil opět potopit a tam bylo strašně moc nějakých podnodních jeskyní, která měla i více cest... jednou cestou se šlo dostat k nějakýmu chlápkovi co čuměl na televizi... a kdžy člově palval furt dál a hloubš, tak doplaval až k nějaký vesmírný lodi, do který jsem se asi dostal a spustila se nějaká "textová hra", kde člověk mohl psát příkazy co se má dělat, ale žádnej z těch příkazů nic nedělal... a tam jsem nějak tak skončil.... :-)
        • janchor
          V tom případě ti nic zásadního neuniklo (nicméně textovku dohrát jde).
          • díky za objasnění... sem rád, že teda vím o čem ty frog fractions jsou a že mi nic podstatnýho neuniklo...:-) na tu textovku se možná ještě někdy zkusím podívat....
  • Bishock nijak neoslnil ani mě. Hrál jsem jen první díl. Po odehrání prvního levelu, kde ste na konci bojovali s Velkym taťkou, který se jen uměl rozeběhnout a narazit do vás, mě hra přestala bavit. Audiovizuální podání bylo skoro perfektní a cutscény perfektní, ale hratelnost mě fakt nevzala:/
  • blahorodie
    Mate v CZ aj nejaku relaciu o hardware ???
    Ked ano, dajte nejaky tip alebo link, vdaka *3*
  • Už jsem to chtel říct několikrát, dost mi vadí jak Lukáš Grygar skáče lidem do řeči.. *16*
  • Nemohli by ste tu davat videa s povolenym fullscreenom ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit