Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Radši toho Vávru. Drdu vidět nemusim, nedávno jsem narazil na jeho twitter a ještě teď se červenám
  • Release the Drda!!!
  • Toho ne ten mě vždycky strašně vytrollí. Ale pokud by se zabýval jen tou svou hrou a nepomlouval všechno ostatní tak by to nemuselo být tak špatný.
  • Nebo Vavru.
  • Tentorkát trochu suchý díl. Hodně řečí, ale celkový dojem žádný. Chtělo by to erudovaného odborníká a příznivce intelektuální zábavy Drdu.
  • Ty bys nepoznal aroganci ani kdyby te kousla do pr.....
  • Lukáš píše do Full moonu, což je docela fajn hudební magazín, i když často tam autoři sklouznou do takové on...e nad jimi oblíbenými autory - prostě k tomu mají psavci sklony, zvykněme si.
  • na druhou stranu nemám rád Lukášovy recenze... pokud se potřebuje umělecky vyžít, měl by psát někam jinam a u recenzí her se držet fakt bez přidané umělecké a slohové omáčky
  • pokud tam je někdo arogantní, tak to je rozhodně Pavel... stále mám v hlavě situaci, kdy obrátil oči v sloup ve chvíli, kdy mu Lukáš něco face to face říkal, kdyby tam seděl někdo impulsivní, kdo neodmítá násilí, tak by Pavel nebyl ve Francii, ale u zubaře by dostával korunky a náhradní zuby
    za každý fightclub bez Pavla budu jen vděčný, dokud se nad sebou ženáč nezamyslí
  • Už je to takovej nudnej, arogantní a pindy kecajcí gay club. Hlavně Lukáše Grygara, kterýho sem měl rád skrze dobrý recenze bych uškrtil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit