Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byli byste té dobroty, a začali byste dávat embedovaným youtube videím možnost fullscreenu? Děkuji.
  • Xcomik
    Pokud jde o SteamBox tak tam jste se trošku sekly Gabe připravuje SteamBox hlavně pro současné konzolové hráče a podle jeho politiky se není čemu divit když si představíte že na SteamBoxu budete moci hrát buď streamováné hry nebo klasickém stylu, možnost mít připojený normální laciný set bezdrátové klavesnice s myší. Další věc cena her na Steamu je podstatně levnější než konzolové hry + možnost si hry měnit mezi sebou kde prakticky zmizí slovo jako "Bazar".

    Já se Gejbovi ani nedivím to celkem hodně láká. Hodně hráčů by tak ušetřilo podstatnou část peněz a navíc na PC platformě je rozšířenější možnost volby jazyku. Vemte v potaz na kolik her vyšly amatérské titulky (ME3, Borderladns 1-2,Batman Arkham City, Bioshock 2 + DLC a tuna dalších) Čili on samotnou konzoli neplánuje pro PC hráče ty už má ale chce novým SteamBoxem oloupit herní komunitu Microsoftu a Sony. Je samozřejmě už pak na každém z nás jestli do toho pujde či nikoliv ale samostatný koncept je opravdu zajímavý.

    Může mi zde mnoho lidí oponovat že jak Sony tak i Microsoft mají své exkluzivky no ono zas SteamBox bude exkluzivkou na celou škálu MMO her které jsou jen pro platformu PC a je zde ještě dost dalších titulů které se na konzolích neobjevili. Třeba Zaklínač (první díl), Stalker, Total War a plno dalších.

    Čili já bych to nebral na lehkou váhu už jen kolik peněz na tom člověk ušetří a pak podpora jazyků. Možnost si na stemu vyměnit hru a tuna dalších blbinek.
    • "Další věc cena her na Steamu je podstatně levnější než konzolové hry..."

      Assasin's Creed III - Steam 49.99 Euro - Xbox na Alza.cz 1008 Kc
      Hitman Absolution - Steam 49.99 Euro - Xbox na Alza.cz 1209 Kc
      Skyrim - Steam 29.99 Euro - Xbox na Alza.cz 785 Kc
      XCom Enemy Uknown - Steam 49.99 Euro - PS3 na Alza.cz 1209 Kc
      Far Cry 3 - Steam 49.99 Euro - Xbox na Alza.cz 1008 Kc
      ...

      Steam podstatne levnejsi nez konzolovky ju? *1*
      • Kein
        Aha tak na steamu se slevy neberou, ale na alze kde tyto ceny co uvádíš jsou momentálně ve slevě 30% tak ty se berou? Ale no tak...
        • alza má pořád něco ve "slevě". Jinak tady fff opravdu srovnával kraviny, pokud srovnal steam digi verzi a krabicovku v krámě, tak to je naprosto mimo. Reálně ať srovná cenu steamworks krabicovky a xbox/ps3 verze. Třeba: dmc na pc za 900 a konzole 1400 - běžný obchod.
      • ringmancz
        ale to není vina steamu, ale toho vydavatele, stejně jako na ostatních platformách (PSN, XLive)
      • Xcomik
        Tam je převážně problém že steam dává jeden metr na euro a dollar pro američana je to ráj příteli pač má ty ceny stejne jen v dollarech čili místo 50 Euro má 50 Dollaru

        A Slyšel jsem že si nejvíce pískaj Rusové prý tam maj cenově velice lukrativní ale nevím co je na tom pravdy
      • Cosi
        Nevzal jsi v úvahu slevy. Kdy Hitman -66%, Far cry -25%, stejně jako Assassin a X-Com
        • To je irelevatni, slevy jsou i na steamu, kdyz se jim zachce. Nova AAA+ PC hra na Steamu stoji ~50 euro. Za to koupis na alze/xzone v ten samej den Xbox nebo PS3 verzi te same hry. Je to tim, ze Steam je momentalne nejdrazsi prodejni kanal PC her. Vsude jinde je sezenes levnejsi.
          • collector124
            Nebuď taký zaslepenec. Na Steame sú každú chvíľu 75% zľavy. Mám PS3 a musím uznať, že PS Store je hrozne predražený (Xbox Live to isté). Aj 4 roky staré hry tam stoja 15-20 libier. O PS1 a PS2 hrách ani nehovorím. Playstation pre mňa zachraňuje len PS+, ktoré sa fakt oplatí.
            Navyše, na tvoj argument, že novinka stojí na Steame 50€ môžem oponovať tým, že na PS Store stojí 50, pri EA aj 60 libier! Neporovnávaj kamennú predajňu/eshop s digitálnou distribúciou.
            • collector124
              Zľavy na konzoliach sú, na zavvi.com sa dajú nájsť hry o polovicu lacnejšie ako u nás už za 1-2 mesiace od vydania. No na PS Store sú tie zľavy chabé. Teraz klesli ceny THQ hier natrvalo aj o 75%, no dôvodom je, že firma skrachovala. Inak sú tam zľavy vo výške 25% a to sa v niektorých prípadoch nevyrovná ani cenám v našich(!) obchodoch.
              Súhlasím však s tým, že na Steame sa neoplatí nič, čo nie je v riadnej zľave kupovať.
            • cosi> asi zijem v jinem svete. Skyrim Steam PC verze 29.99 Euro - Amazon.co.uk Xbox verze 24.24 liber. Slevy u konzolovek nejsou ju? *1* PC Ceny klesaji nesrovnatelne rychleji ju? *1*
            • Cosi
              fff: 50 Euro podle současneho kurzu je ~1270 Kc, to jen tak na okraj - > Nejsem takový keretén abys mi tu přepočítával kurzy. Jinak nechápu co tu pořád řešíš. Shodli jsme se, že nové hry na steamu s konzolovými nastejno. Jen ty nedokážeš pochopit, že si můžeš i měsíc počkat a mít hry se slevou, kterou u konzolí nenajdeš. Je chyba že srovnáváš Steam a krabicové konzolové hry. V tomhle směru dobře argumentuje colectror124 Protože pak bys musel srovnávat jen digitální distribuci skrze platformy. A takovédle slevy na Ps store nemáš. Pak ti do toho může vstoupit i lokální distributor krabicovek pro pc, a máš tu X-Com za plnou cenu 799. A u toho ti ani ta tvá alza se hrou pro konzole nepomůže.
            • Srovnavam ceny hry. Me jako zakaznikovi je uplne jedno, kde tu hru kupuji. Rozhoduje cena. Ano, Xbox Live, PS Store, Steam jsou naprosto stejne predrazene hry. Proto je tam taky nekupuji.

              Na Steamu nova hra stoji 50Euro (AAA+) za tu stejnou cenu ti sezenu jinde konzolovou verzi. Steam je proste na PC hry predrazenej a vyplati se tam kupovat jen, kdyz daji nejakou totalni slevu typu 75%.
          • Cosi
            Jak irelevantní? Já dával právě příklad, že takovýdle slevy jsou na steamu. Kdežto na Xbox PS těžko. Nemluvě o tom, že na PC klesají ceny nesrovnatelně rychleji než u konzolových her. Jinak ano, u nových her to je trochu jinak. Na Steamu za 50 euro v obchodech pro konzole za 1300kč
            • Xbox a PS3 maji naprosto srovnatelne ceny, jako jakekoliv jine hry viz. treba i ta blba alza.

              50 Euro podle soucasneho kurzu je ~1270 Kc, to jen tak na okraj *1*
  • TheGGG
    Inquisitora jsem nehrál, ale není to todle http://games.tiscali.cz/recenze/inquisitor-50138
    Dali jste tomu 5 a teď to chválíte do nebes
    • Jenomže tato recenze vznikla před příchodem nejnovější redakce. Inquisitor měl v té době více chyb - občas vznikl drobný patch. Je nekompromisní a v počátcích špatně uchopitelný, ale jeho kvality se u hráčů, kteří hráli např. Icewind Daly, Baldury, Planescape apod. bezesporu projevily. Největší mistrovství vidím jednoznačně v dialozích.
    • holec89
      "autor je šéfeditorem portálu TN.cz" ajej :)
  • k cemu je televize?
    • Je na šíření dezinformací , lží a propagandy ve prospěch skupiny dané medium vlastnící . Současná media - viz.goeblsova propaganda . *5*
      • http://3.bp.blogspot.com/_I2uQkGxIykM/Sc3q9gct9_I/AAAAAAAADaw/ik5J2nGFO1o/s400/illuminati+rti.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit