Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten feed z chatu budete dávat už pokaždé?
  • Mato1987
    nezvykne ten rozčúlený pán na jar v lese hladať popadané bukvice? *8*
  • Klid cukroušové dyť vyjde Remember Me *4*
  • Já obviňuji Lukáše ze sexismu, neboť podle mnoha feministek jsou věty typu "ženský jsou pěkný, aby se líbily chlapům" typickým příznakem exrpesivního sexismu. Proto navrhuji, aby byl Lukáš na pozici nejvyššího feministy nahrazen někým osvícenějším *1*
    • janchor
      Inu, když posloucháš kolenem, slyšíš věci, který vůbec nezazněly. Řeč byla o zpracování ženskejch postav.
  • Caincz
    Hrozně bych si přál mít podobný starosti, jako to, jestli maj ve hře ženský moc velký prsa, nebo jestli maj příliš podřízenou roli...
  • Ahoj, hry mám ráda ale chtělo by to váš program nějak oživit, hlavně co se týče obsahu se bavíte o strašně nudných věcech (třeba Mulinex). Já bych navrhovala aby byl teda váš pořad jednou za měsíc. Taky by to chtělo změnit název a přibrat tam nějakou holku, protože se na vás nedá koukat (jste moc hubení a bledí a vypadáte unaveně a znudeně).

Anička K.
    • Amylee.Anderson
      Mulinex? To je něco proti kašli?
      • Nebo spíš mikrovlnky. A podle toho co mele "Mulinex" na prezentacích možná tu hlavu v mikrovlnce chvíli měl *2*
    • x_ander
      Trissko ?
      • Trisska
        Co je, já to nepsala... *8*
        Ale souhlasím s ní a dávám +1. Dobrejch nápadů není nikdy dost.
        • http://en.wikipedia.org/wiki/Dissociative_identity_disorder
    • Rhulad
      Příští díl v solárku povinně :D
    • Podněty dobré, ale věř mi, že kdybys ses celý den točila kolem fungování takového velkého webu, budeš taky bledá. Zvlášť, ldyž má internetový magazín větší počet čtenářů. A i kdyby byl FC jednou za měsíc, vždy se najdou tací, co řeknou, že se probírala nudná témata (i ty patří do diskuzí), protože je to holt rychlejší a snadnější kritizovat, než něco dělat :) Navíc by se stopáž zřejmě zase protáhla, takže by to zase vedlo k reakcím na apatičnost.
      • ale jako je kopa A-čkových her které se mužou rozebírat...
        • K tomu jen řeknu, že pokud autor udělal článek v určitém rozsahu s dostatkem informací, tak málokdy je zapotřebí to ještě pitvat. Lukáš to už jednou psal, že redakce nemá nekonečno členů. Každý se orientuje na jiné žánry/série/studia, takže to pokrytí je takřka nemožné. Zase se tedy dostáváme třeba k "dilematu" změnšit články a udělat jich víc nebo to tak nechat apod. Je tu navíc fakt, že Petr, Aleš, Lukáš, Martin, Pavel a ostatní jsou stejná generace, takže jsou u většiny her co probírají na stejné "vlně". A to by měla (ta nespokojená) část publika akceptovat.
  • promitac
    Lukas hovoril o nakom komixe, kde maly invader vyrastie a prihlasi sa do armady.

Nebol by link pls ?
    • Amylee.Anderson
      http://0.media.dorkly.cvcdn.com/33/14/6caf32ad70e7c71f084bcb5428cdf071-the-invader.jpg
  • V odkazu na audio je FC131.
    • sleepless
      Diky, opraveno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit