Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Vávra má naopak velice rozumné názory.
  • TheGGG
    škoda, vávrova kritika všeho byla IMO nejslabší částí levelu a důvodem proč jsem ho nakonec přestal kupovat. Vávrův s prominutím arogantní přístup a urážení všeho co sám nevytvořil (a nějak si nevzpomínám na jedinou jeho hru která by za něco stála) dost kazila jinak velice profesionální časopis. Upřímně neznám člověka co by ty jeho články četl. Jestli to byl úmysl tak gratuluju, možná ale Vávru do levelu poslal Tuček, aby jim to tam sabotoval.
  • promitac
    Dufam ze bude pisat aj o tom co mal na obed, prilozena foto samozrejmostou. *6*
  • TheGGG
    Hlavně aby byly plné hry, bez nich nemá cenu časák vůbec kupovat. Díky SCORE a LEVELu jsem se dostal ke kopě dobrých her které jsem v době vydání nestihl a pak na ně zapomněl. Holt člověk nemůže hrát všechno když hry legálně kupuje a nestahuje (ano PCčkáři, hry se dají i koupit). *5*
  • *7*
  • Tak to je pěkná diskriminace, zakládám na kickstarteru projekt, který na toto téma přinese výzkum, osvětu a veřejnou debatu. Není možné, aby ženy toto dělat nemohly, když muži mohou.
  • Semínka plivem všichni Pavle. ( tedy pouze páni .... pro nechápavé)
  • blixa
    Bude mit pravidelny sloupek, tak jako doted.
  • Mezi kontakty na webu je uveden i Dan Vávra. Dost by mě zajímalo jestli bude mít nějaký sloupek, nebo jen občas něco napíše.
  • blixa
    Nekdo si hral s kabelem od mikrofonu ;) Cili - Plastove lupani vam prinesl... Draken ;)
  • Ach jo já se asi taky zpustím ... Ale než to dotahám , mám to brát tak že Ježíš neuspěl ?
  • "Jestli si pustíte podcast #133 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé".

To není pravda, audiozáznam má na začátku super vtípek. *4*

Ale rád bych se zeptal, co je to divné plastové lupání, které se tam co chvíli ozývá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit