Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Základnú etiketu by mal každý človek ovládať a netreba na to knihu len sa zamyslieť nad svojim správaním a trochu sa vcítiť do ľudí okolo... samozrejme na tie "hlavolamy" čo sa niekedy v etikete dejú... na tie je tu tá kniha...
  • Paulcz
    Dokud si nekoupí něco takového: http://knihy.heureka.cz/nova-velka-kniha-etikety-spacek-ladislav/#section tak to stále žumpa bude a je jedno jací hosté tam budou. Bohužel.
  • Prosim, nespoliehajte na sudnost ludi na diskusiach na games.cz - dakujem.
  • michelangelo
    A kdyby se tvoje pravidlo "prijemni a posluchatelni" melo aplikovat i na chat, myslim, ze bys sel z kola ven jako jeden z prvnich .)

Podcast nesleduju, pac ho posloucham, ale taky jsem u tohohle dilu dlouho nevydrzel.
  • Nepoznam a nesledujem Idiana ale hostia mi prisli fajn a celkovo to bol dobry fightclub. Snad az miestami moc vyrehneny, trosku stiahnut dB lebo ma az boleli usi, teda zo zaznamu :-).
    Skor je zaujimave aku ma samotny Fightclub velmi kolisavu kvalitu. Od totalnej zumpy, a tym ani tak nemam na mysli sposob vyjadrovania (Drda etc.) az po celkom kvalitne diskusie. Mozno by to bolo na zamyslenie pre redakciu preco Vam ta kvalita tak kolise.
  • Všichni doufaj, že je tam vezmete zas!
  • Jestli nesouhlasíš s jinými extrémními názory, neprotlačuj si ten svůj. Mně Indian přijde trapnej, ale nikomu to nutit nebudu...
  • Erien
    Víš jak to je, žádný učenec z nebe nespadl, ale idioty jako by shazovali. :)
  • Viktor_H
    "ale stále spoléháme na vaší soudnost." *1* *1*
  • Ronox
    Tak aspoň má pro to nadšení. Většina "quiterů" si řekne ha stáhnu si gamemaker a udělám hru. Spustí to jednou a skončí. Nedělaj žádný terno, ale to zapálení je hlavní a aspoň maj dobrý koníček ze kterýho možná vylezou i nějaký ty dobře talentovaný lidi.
  • Ronox
    Právě to je škoda. Jak to naznačoval Lukáš. To je samej troglodyt poslední dobou tady.
  • Erien
    Hrstka lidí je tady na diskusi kdo čtou a podporují games, ale ve skutečnosti je takových lidí spousta. Bohužel jen do te diskuse chodí retardi.
  • Luke
    Pánové, nechte si urážky na hosty pro sebe. Pakliže se vám něco nelíbilo, řekněte to slušně. Máme samozřejmě možnost to tu promazat, ale stále spoléháme na vaší soudnost.
  • Erien
    Fajn podcast, nevím co má někdo za problém. Indiána nesleduju, ale hosté byli v pohodě a klidně bych je rád viděl i znova.
  • Ronox
    A přesně o tomhle se taky bavili. Ať si každý myslíme o Indianovi svý, tak jejich komunita je zlatá oproti tý tady. Na to, že se z větší části skládá z "dětí", tak v tom případě ty "děti", co jsou tady jsou nevychovaný parchanti. Tady je jen hrstka lidí, kteří tu píšou zajímavý příspěvky a podporujou kluky, jinak zbytek je jedna obrovská vlna nenávisti, trollování a ponižování se. Za tu dobu, co sem chodím se to tu hodně změnilo a spíš k horšímu. Sakra dejte jim taky nějakej kredit. Dělaj svou práci dost dobře. Zrestartovali Level k lepšímu, mají supr videorecenze, pravidelnej podcast a jak jim to oplácíte? Pomluvama a nadáváním.

PS: Pro chytráka, co by mi napsal, tak ať táhnu za Indianem, tak ne, protože mě zajímá kvalita obsahu, který mi sedne a mám rád zdejší redakci, ale občas bych si i rád v tý diskuzi normálně pokecal a nečetl jen směs hejtu a totálních kravin.
  • Větší dementy jako jste vy, co tu něco píšete do komentářů neviděl... Indian je dobrý projekt, který dělá zajimavé a vtipně podané recenze + IndianPlay na YouTube streamuje taky dobré hry a Fiola má velkej přehled o hrách... *9*
  • Bohuzial ano.
  • temi otravnymi samozrejme myslim hosty
    je to podcast, lidi tam maji byt prijemni a posluchatelni
  • nejhorsi dil co jsem ani zdaleka nedokoukal.
    ti dva tvorove jsou neskutecne otravni a navic ta "slecna" se neda vydrzet poslouchat ani chvili.
  • Že nic neví o vývoji her? Říká ti něco Fiolasoft a PacIn?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit