Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je Vávra aby hulákal, jaká hovadina to je?
    • zdeeneek
      Z herni postavy Trevora se da udelat postava, ktera vzhledem hodne pripomina Vavry. Sel jsem s Trevorem do holicstvi, abych ho trochu upravil, zkousim par ucesu a vousu a najednou si rikam, ze mi nekoho pripomina. Zasel jsem jeste do kramu s oblecenim, koupil mu maskace a byl z neho Vavra jak vysitej *1*
    • říkal že když mu někdo dá těch 260 mega dolarů tak takovou hru udělá taky, navíc ve hře jsou záchody v safehousech postav, veřejné záchodky i toi toi budky na stavbách :)
  • Erien
    Ten kdo tvrdí že grafika je hnusná, ještě nestál u VINEWOOD a nekoukal na noční město :).
    • Spíš ten, kdo tvrdí, že je grafika hnusná, hraje jen na PC a štve ho, že GTA V na PC neni.
    • Keyz
      To je právě ono. Takto souhlasím a je to i opravu tak :) Když vidíš něco z dálky a je to pěkně rozložené vypadá to super. Stejně jako tvoje kostička v profilu, ale zblízka to již tak slavné není.
      Proto doufám, že jestli to bude na PC tak tohle vyřeší VRAM na to karty mají dost. Ne, že bych se zastavoval u každé textury, ale když jdeš městem tak to prostě vidíš.

Tedy záleží co děláš a podle toho si toho všímáš anebo ne.
      • Erien
        Limit konzole bohužel no.
        • Keyz
          A přesto to udělají, že to ten HW využije na max. To konzolistům upřímně závidím. Máji většinou jistotu, že to o moc lépe udělat nešlo. Tedy mají většínou tu nejlepší technickou stránku hry která tam šla dát.

Tohle kdyby bylo na PC pravidlem to by bylo super. Takto musím spoléhat na modifikace anebo firmy co se tak samy rozhodnou a dají si tu práci navíc.
          • Erien
            Ono při různorodosti HW u pc to jde udělat velmi těžko, pc má zase jiné výhody. Osobně jsem zvědavej, jak GTA V na pc optimalizují. Na PC to chci pak taky, užiju si tam pořádně online.
            • Keyz
              Ale udělat to jde :)
              Uvidíme jak se s tím poperou. Jsou hry kde rozdíly v nastavení byly velké a pak to využilo jak super PC tak i běžný stroj.
    • áno, kvantita vie niekedy zastrieť zdravý úsudok... najmä ak sa jedná o tisícky malých svetielok. Grafika je absolútne priemerná vzhľadom na hry z posledných rokov a sem tam sa dá označiť za hnusnú, niekde za nadpriemer. Napriek tomu, je to taký malý zázrak, že sa to všetko vôbec hýbe pri cca 28 fps.
      • Erien
        Pro ty co nechápou, nikde nepíšu, že to má super skvělou grafiku. Jen říkám, že město v dálce v noci vypadá fantasticky, to je prostě fakt. To co uvidíš tam v jiné hře nevidíš, jinak jak píšeš je grafika průměr.
    • Je to pravda, je mnohdy lepší vidět méně než více, proto se ti zjevně líbí tak moc noc. *3*
    • grafika je dobra, co je ale mile pozadu je animace postav v cutscenach. animace panenek
      • Erien
        To nevím, já mám nahraných tak cca 15 hodin z toho jsem udělal teprve tak 2-3 mise. Moc jsem cutscen neviděl, zatím jen blbnu :D.
    • myslím, že na sandbox je ta grafika celkem v pohodě ale v porovnání s ostatními hrami je to lepší průměr, snad bude PC verze hezčí
      • PC verze, PC verze, PC verze, PC verze,PC verze, PC verze, PC verze, PC verzePC verze, PC verze, PC verze, PC verzePC verze, PC verze, PC verze, PC verzePC verze, PC verze, PC verze, PC verzePC verze, lblblbaballblababalbabababa už je mi vás líto
      • Erien
        Souhlasím, spousta her ji grafikou trumfnou, ale to musel každý kdo má zdravý rozum čekat. Tak PC verze bude určitě hezčí
  • Naprosto souhlasim, jak muze nekdo rict ze je to oskliva grafika, to more je famozni !!
    • oOčeské titulky, které se už kutí. *3*
  • Amylee.Anderson
    Jsem asi slepá, to prase v Lvlu nevidim *12*

edit: Opravdu je v předchozím čísle. Vemte si na to ale lampičku a lupu! :)
    • V přenosu, myslím, došlo k přeřeknutí a měla bys ho najít v předchozím čísle než bylo původně řečeno.
  • ten človek co to hraje evidentně neví jak se u letadel zatahuje podvozek *1*

btw taky jste si mysleli že ostatní postavy zmizí z mapy když se přepnete do jiného charakteru? já teď dojel k hangáru s Franklinem, zjistil že se mu tam neukážou cizí (Trevorova) letadla, tak jsem se přepnul do Trevora, zajel k hangáru s ním a on tam postával Franklin a prý jestli nechci jít na pivo *4*
  • Uz mám 52% dělám vše co se dá vedlejší questy atd. A hru si užívám ma to nejake mouchy to je jasné. Jaka ne ale za 1650kc mi to zatím dalo 30h hraní a to nemám dohrano. + maybe DLC a GTA Online takže bomba. Ja hry kupuji když venku je počasí jako dnes a hra me zabavila na co nejdéle. Což GTA V posloužila s posluhuje a bude posluhovat svému učelu
  • odprásknout člověka a po pár vteřinách odmítnout zabití psa se slovy "to si nevezmu na triko", je zatraceně pošahaný
    • jindra.veliky
      me je taky ve hrach lito zvirat a lidi ne
      • Mě i v realu.
        • lucas92
          Podobne. "The more I know people, the more I love my dog."
        • Máme tu vraha!
  • Ošklivý to není, ale przní to chybějící antialiasing a nízké rozlišení.
    • spoock
      ale když to člověk hraje pár hodin, tak to už ani nevnímá :)
  • Dneska sme koukali vasi relaci ve skole !!!
    Deti zhodnotili ze ste pod vlyvem drog ! Je to pravda ? *13*
    • ucho
      dobrej fór. snad úmyslnej...
  • +1 Qwon

"konecne bylo v podcastu to po cem lidi touzi.... hrani a komentovani hry v primem prenose.. prosim o vicero takových fight clubu .. hlavne s hrajicim a komentujicim karlem drdou. supr dil diiiiky".

Drda + nejaky "super novy nejlepsi MMO" (dil o Secret World byl super =D) + kafe / energy drinky / whatever... idealni kombinace =D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit