Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepřipravenost technická a někdy obsahová je bohužel občas až zarážející. Hlavně po technické stránce je FC a ostatní videa games.cz na velmi špatné úrovni. Jako naprostý fail jsem považoval např. hrani South Parku, kdy autoři videa ani nebyli schopní dopředu sladit zvuk ve hře a zvuk v mikrofonu. Kdyby to udělal amatér, mávnu nad tím rukou, ale takhle? Takových kiksů je bohužel celá řada - nejčastěji právě s mikrofonem, kdy mi několikrát hrozilo ohluchnutí kvůli praskání, jindy zase příliš potichý hlas, jindy hlas a zvuk ve hře ve stejné hlasitosti, jindy nejde slyšet host atd.

    Pamatuji se, jak hoši z FC si dělali legraci z redakce hrej.cz. Možná by se ale měli podívat na jejich videa, která jsou minimálně po technické stránce mnohem dále.

    Přesto FC sleduju rád - kvůli redaktorům. Měli by ale konečně zamakat a zlepšit se. Už je na čase. Kdejaký amatér bohužel po technické stránce umí ta videa podstatně lépe.
  • Tushan
    taky mě vadí že když už je nějaké téma tak jsou chlapci věčně nepřipravení nebo k tomu nemají co říct to je pak takovy divny. nemusí přece vybírat aktualní téma ale hlavně takovy ktery je zajímavy a každej k tomu má co říct. Takhle je to takové nemastné neslané
  • kubi-wan
    Proč mám pocit, že krom Miloše jsou tu všechny příspěvky od jednoho jedinýho člověka, co zřejmě nemá co na práci? *15*
    • Možná proto, že nejsi moc intelichentní.
  • Na to už se nemá snad ani cenu koukat... U Poláčka a spol. postrádám jakoukoliv sebereflexi. Jde vidět, že chlapci akorát Fight Club přivedou ke konci - spíš mi ten jejich pořad připadá, jako kdyby se sešlo pár kámošů u piva a jen tak o něčem žvatlali. Je to bez nápadu, bez zajimavýho tématu, kluci jsou zcela nepřipravení, ani neví, o čem mají mluvit apod., je to jedna velká nuda... O to zarážející je i chování p. Poláčka, který je jejich šéf a chová se stejně jako oni. A nepochybuji o tom, že to dělaj za peníze, berou za to normální plat, takže by se měli normálně snažit a přestat být líní. V normální práci by tihle tipci moc dlouho nevydrželi.
    • mondzi
      Nahodou dobry diel, boli aj horsie. Ja som sa celkom bavil, pomalsie tempo mi nevadi, ak je to obsahovo zaujimave. Neprislo mi, ze boli nepripraveni, okomentovali proste, co sa tento tyzden stalo, plus pridali svoje nazory, co ine od toho cakas?
    • Paulcz
      Většina dílů má nízkou úroveň, pak ale vždycky přijde jeden, který to vynahradí :) Co si představuješ pod tou normální prací ?
    • Já fight club poslouchám většinou při dělání něčeho jiného, takže mi ani nevadí, když občas mluví o ničem. Ještě se mi nestalo, abych FC nedokoukal. Podle mě je ale o něco lepší - nejen především po technické stránce - podobný pořad na hrej.cz. Tam se mi minimálně nestává, jak se bohužeů velmi často stává v FC, že bych málem ohluchnul díky nějakému problému s mikrofonem ve studiu.
    • milos.bohonek
      Nepochybuješ, ale zároveň nemáš pravdu. Jedinou mou odměnou za účast v podcastu jsou milé komentáře pod článkem. :-)
      • Tak abys nebyl mrzutý tak ti dávám 10 Bohoňků. Za to, že si přiznaný lego hater, teď už zbývá odhalit jen ty čtyři další! *5* *16*
      • Měl jsem na mysli p. Poláčka a p. Dobrovského, kteří Fight Club připravují a plně za něj zodpovídají. Jako host si samozřejmě žádnou odměnu neměl. Má kritika se týká pouze p. Poláčka a jeho party, která je ve Fight Clubu pravidelně.
  • Nevim čim to, ale poslední dva nebo tři díly jsem nedokoukal, nějak mě to v polovině vždycky přestalo bavit...ale jako žádnej hejt, třeba to je mnou
    • Je to hodně o sestavě ve který se diskutuje a taky o tématech, které né vždy jsou dost zajímavé.

      Jinak já jsme příště pro nějakou ultimátní sestavu ve složení Adam, Aleš, Miloš, jako moderátor Lukáš a jako host Karel Drda. Takový Fighter Club bych rád viděl, ale hlavně by to chtělo nějaké zajímavé téma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit