Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yenda1
    FC není žádná trága. Poněvadž je to pořad, který komentuje hlavně aktuální dění, tak jsou účinkující v podstatě závislí. Někdy by se dalo tlachat hodiny, ondynoj to drhne.

    Takže milánkové - Dejte si Bacha.
  • kdyby aspon ten fc a sc nebyly hned po sobe... co treba pondeli a ctvrtek? pak by vas to mozna vic bavilo i meli vic, co rict...
  • Podcasty poslouchám (nesleduji) už docela dlouho a nechápu tu kritiku. Podle mě jsou vcelku povedené (narozdíl od některých gamesplayů, které se na druhou stranu ale zlepšují). Je hlavně fajn, že se vzájemně dost liší podcasty a celkově videa z games.cz a hrej.cz. Přitom obojí poslouchám/sleduju rád. Každé mi dá něco jiného.
  • blixa
    Sleduju tady tuhle debatu skoro celej den a mam z toho docela neprijemy pocity - zkusim se k tomu tedy nejak vyjadrit celkove, nez abych reagoval na jednotlive prispevky:

    1) Podcasty delame vsichni dobrovolne, nebereme za to zadny penize navic a kdybychom je nedelali, neovlivni to ani navstevnost webu, ani nase vyplatni pasky, ani jakekoliv prijmy Tiscali. Tzn. to co nam tady spousta z vas podsouva - a sice ze nas delani podcastu nebavi - je proste nesmysl. Kdyby nas to nebavilo, nedelame to. Muzete mi verit, muzete mi rikalt, ze vypadame, ze nas to nebavi, ale to na veci nic nezmeni. Priznam se, a ted mluvim jen za sebe, ze pokud me neco od nataceni podcastu odrazuje, tak to jsou prave diskuse jako je tahle. Zvlast kdyz tady vidim jen minimum konstruktivnich pripominek. A tim konstruktivnich myslim ty, se kterymi muzeme neco delat - ne, nenaucime se k kvuli FC jinak smat, jinak koukat nebo jinak premyslet.

    2) Podcasty delame s jednou par mesicni prestavkou v tomhle slozeni uz pres osm let, tyden co tyden. Prvni ohlasy typu "uz to neni jako driv" jsme dostali nekdy kolem 30 dilu uz na Hrej a od ty doby se to pojednotlivych vlnach, zhruba jednou za pul roku, objevuje pravidelne. Je to logicky - samozrejme, ne kazdej dil se povede, ne vzdy mame vsichni na nataceni naladu/cas a ne vzdy jsou temata dost podnetny. Ale to k tomu proste patri a patrilo k podcastum od zacatku. Nikdy to nebyly seriozni "relace" s obrovskou informacni hodnotou, ale spis nezavazny pokec nekolika lidi o hrach a udalostech kolem nich. Kdyz jsme se na zaklade nekolika ohlasu pokouseli o vetsi "serioznost", schytali jsme to z druhy strany s tim, ze tohle nikoho nezajima. Takze v tomhle smeru jsou evidentne mezi vama dve skupiny, ktery nelze uspokojit najednou.

    3) Tenhle konkretni FC si poslechlo pres 3000 lidi a sledovanost podcastu nijak vyrazne neklesa. Vidime jen, ze vice z vas zacalo uprednostnovat video, na ktery tady paradoxne spousta z vas nadava kvuli tomu, ze koukame do notebooku nebo ze ja jsem tam bos.. Budiz, verim tomu, ze na nas neni nejakej uchvatnej pohled, ale tohle je argument, kterej jsme rikali my sami, kdyz jste po nas chteli video. Pak jsme ho na zaklade vasich prani zacali delat a tocit to zive - a ted to (zrejme zaslouzene) schytavame.

    4) A na zaver jednu osobni: Na vetsinu podcastu se snazim pripravit - ctu si clanky k tematum skrz ruzne weby, hledam si dodatecne info, apod. Treba ted o Harmonixu. Zabere mi to treba hodinku casu ten den + dalsi hodinu nataceni. Kvuli nataceni podcastu prijedu domu za rodinou o dve hodiny dyl, nez bych prijet mohl - presto me to bavi a je to pro me (v 90 procentech pripadu, treba) prijemne straveny cas, behem kteryho si treba i sam urovnam nazor na danou vec. FC je navic jen zlomkem toho, co tady na Games.cz vznika, kazdy ctenar si muze vybrat, jestli ho chce poslouchat/sledovat nebo ne. Snazime se, a ted myslim ze muzu mluvit za vsechny, delat co nejlepsi. Ale nemuzeme se kvuli nemu zmenit od zakladu - mozna budeme pro nektery z vas trapny, neinfomovany, nebo malo vtipny - a jinym zase nabidneme to, co od nas cekaji. A s tim se asi budeme muset na obou stranach smirit.
    • zdar, tyhle diskuse vubec nectete nebo jen ze srandy, tady je to proste takovy, lidi tu bavi hejtovat, prudit, hadat se mezi sebou, prat ostatnim to nejhorsi, radovat se ze spatnyho hodnoceni hry atd... v takovymhle prostredi i lidi jako JÁ - normálně slušný a relativně inteligentní jedinci - komunikují stylem, který je tu normální. Něco jako - jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá - nebudu tu přece psát moudra, když mě stejně všichni pošlou tak jak tak do cajzlu... vychází to taky z tý anonimity tady, věkovýho průměru a hlavně tý "atmosféry" nepřetržitejch hádek a pruzení. Je to tu prostě "svoje", hooodně lidí podle mě ani nemyslí vážně co píšou, často včetně mě. Hodně úspěchů v práci přeju! Ty videa občas shlídnu, taky sem zaprudil, např za ty bosý nohy, ale vím, že já vypadám např dnes estě hur asi :D Prostě hejt brát s nadhledem! *14*
      • a nepř Retro, tak to miluju, s tou Amigou ste to zabili!!! Je mi už 31, začínal sem na ZXspectru a Excaliburu a ste jedinej herní web co pravidelně navštěvuju, takže to by měla bejt dostatečná pocta pro Vás! A už sem tu dostal asi 10x ban... takže je jasný že sem tu napsal taky spoustu piczovinek... proto řikám, neberte to tak vážně :) Sem rád že např dnes ban nemám a muzu tu vyjadrit nazor, protoze vidim, ze vás to sejre, ty hejty tady
    • Mart9
      Zase tolik bych si z toho nedělal. Sami přece víte, že v diskusi vždycky nadává zrovna to malé procento nespokojených.

      Můj návrh: Zvát na celý FC víc hostů. Díly s Petrem Bulířem nebo Michalem Rybkou byly skvělé.
    • Paulcz
      Podívejte se někdy na záznam a ani nebudete potřebovat konstruktivní podněty někoho z publika. Nerad se dívám na věci, kterým schází pozitivní podněty. FC bývá často takových podnětů zcela prostý. Přitom třeba Tea Club nebo Retro gamesplay jsou skvělý.
    • konstruktivni navrh -delejte to jednou za mesic, bude to zaživnejsi a zajimavejsi temata, zvete hosty (macure neni zajimavej) a co takhle dat tam moderatora - nejlepe moderatorku uz nevim jak jse jmenovala ta blndynka anežka nebo adelka?
      • a dalsi vec, moc se zaobirate indie hrama nebo hrama na vedlejsi platformy to nas tak nezajima
        • celoush
          základní pravidlo... vždycky mluv/piš jen sám za sebe
    • Chim
      Díky za příspěvek. Zkusím přidat nějaké své "konstruktivně-kritické-moudro".
      Chápu že číst tuto diskusi pro vás, jako pro autory webu není asi nic příjemného. Na druhou stranu, kdyby žádná kritika nebyla, bylo by to asi ještě horší. Takhle je aspoň vidět, že to vašim čtenářům (divákům) není úplně jedno. Konstruktivní kritika se hledá těžko ale myslím že částečně si za to můžete sami. I já pokud si pročítám zdejší diskuse a chci se dozvědět zajímavé názory čtenářů na tu či onu hru, musím si projít neuvěřitelným balastem nesmyslů. Debata pod tímto konkrétním článek dle mého názoru není nijak zvlášť na zdejší poměry hrozná, spíš patří mezi ten lepší průměr (bohužel). A pokud s tím vy, jako provozovatelé stránek nic neuděláte, lepší to nebude. Povinná registrace není zázračné řešení, ale je to alespoň částečná pomoc. Ano, máme sice možnost "závadný" příspěvek nahlásit (což poslední dobou osobně poměrně vydatně dělám a většinou pak dojde i k jeho smazání), ale co z toho, když dotyčný je anonym a bany na něj neplatí. Pokud toto neumíte technicky zajistit, tak situace do budoucna lepší nebude. Jenom vám bude ubývat těch rozumných diskutujících.

      Pokud jde o kvalitu podcastů... Začal jsem vás sledovat poměrně nedávno a za poměrně krátkou dobu jsem stihl projet všechny (opravdu všechny) již dříve natočené podcasty, takže se mi to srovnává poměrně dobře. A ten kvalitativní propad tu opravdu vidím. Důvody tu poměrně dobře na začátku diskuse sepsal Fiddler nebo Mr. Tweek (bez ohledu na IP :) a já bych jen opakoval to, co oni už napsali.

      Pokud bych měl navrhnout řešení, bylo by následující: Rozdělení Fight Clubu na tři samostatné části byl dle mého krok úplně špatným směrem (já to říkal už na začátku). Naplnit 3 pořady týdně smysluplným obsahem není jednoduché a pak to dopadá, jak to dopadá. Je to nudné, často bez obsahu i bez vtipu. Možná vás to opravdu baví (jak píšete) ale z mého (a zdá se že nejen z mého) pohledu to tak rozhodně nevypadá. Původní formát mi dával smysl. Byl zde host se kterým proběhl na začátku rozhovor a pak se klidně mohl zapojit do druhé a případně i třetí části FC. Bylo možné se hosta přímo ptát. Hluchých míst v pořadu bylo minimum. Tohle jde s novým rozdělením do kopru. Zkuste taky možná popřemýšlet nad tím, zda nějak neměnit pravidelné osazenstvo ve fight clubu. Občasná změna by mohla prospět nejen vám, ale nakonec by byla osvěžením i pro nás diváky. Kdybych měl dát nějaké konkrétní jméno, tak slečna/paní recenzentka od WD by nemusela být úplně špatný typ.

      Abych to nějak uzavřel: Dneska jsem z čistě "vědeckých" důvodů asi po půl roce pustil hpod u konkurence a byl jsem příjemně překvapen. Zkuste to možná udělat z inspirativních důvodů taky. Třeba zjistíte, že to jde dělat i jinak. Ne dokonale, ale s vtipem i s obsahem.

      Uff, snad ten můj výblitek dává smysl. Je skoro jedna hodina ráno tak předem díky za pochopení *1* PS: pohled na bosé nohy sice není kdovíjaký estetický zážitek, obešel bych se bez toho, ale dá se to přežít. Přeci jen jsem viděl Karlův Dungeon keeper *1*, takže nějaké nohy mě už nemůžou rozhodit.
    • zdeeneek
      Kritika neni prijemna nikomu, ale aspon je videt, ze osud tohoto webu/podcastu neni lidem lhostejnej. A i kdyz se tu neobjevuje treba primo konstruktivni kritika, ale pouze kritika, tak si myslim, ze i za tu by mela byt redakce rada - my jsme obycejni konzumenti, kteri se drive u podcastu bavili. Cim to, ze uz se ted tolik nebavime? Tezko rict, my tvorbu games.cz nemame jako full time job - to by melo byt spis zamysleni pro vas, redakci, jestli je vsechno ok nebo by se melo neco zmenit/upravit. Kazdopadne diky za smysluplnou reakci, je to lepsi nez kdyby se k tomu vyjadril Polacek stylem "jo zase ti idioti z diskuzi delali b.ordel..."
      • sleepless
        Kdyz hovorim o idi*tech, a v podcastu jsem to aj zduraznoval, tak myslim individua, co nejsou schopna konkretne rict, co se jim nelibi a jedine, co je napadne, je poslat nas nebo jine ctenare do mist, kde slunce nesviti. Z toho si ale bohuzel nikdo nic nevezme, to je proste fakt. A vuci konstruktivne kritickym uzivatelum Games by ani nebylo fer, aby sprostaky v potaz bral. Idi*t neni clovek, co ma odlisny nazor, ten naopak vitam. Idi*t je clovek, co diskuse pouziva k troleni nebo k postovani sprostaren a k urazeni. Ale vickrat uz to oznaceni ode me posluchaci podcastu neuslysi, protoze nechci nastvat ctenare, na ktere to opravdu neni mireno. A je fakt, ze ti, kterych se to tyka, si z toho stejne nic nedelaji.
        • h0p3
          Právě naopak, já si myslím, že ti na které to bylo mířeno si z toho dělají dost. Protože ti se tam ozývali nejvíce, jak se říká potrefená husa se vždycky ozve. A ti na které nebylo se k tomu skoro nevyjadřovali a když tak vesměs chápavě.

          A abych dodal něco k FC. Musím souhlasit s Chimem, nový formát podle mě byl krok vedle a to se týká hlavně hostů, jak už psal.
          Já se třeba už social clubu neúčastním (nebo se neptám), protože mě otázky napadají převážně při samotném FC a kdybych se na ně ptal v SC, byly by akorát vytrženy z kontextu.

          Každopádně je to Váš volný čas jak Martin psal, takže jestli Vám to takhle vyhovuje víc. Budiž pro mě je lepší něco než nic.

          Takže já Vám tímto děkuji a pokračujte v dobré práci, což se týče i LEVELu.
          • zdeeneek
            Troufnu si tvrdit, ze ja se v diskuzich o zadny troling nebo vyvolavani cilenyho flamu nesnazim. Nerikam, ze vsechno co zde napisu jsou perly, ktery by se mely tesat do kamene. I tak mi ale vadi, ze se nekdo z redakce o svych ctenarich vyjadruje jako o id*otech a je jedno jestli si to ti lidi zaslouzi nebo ne. Nadavat si na ne muzou v soukromi na cigarku, ale v podcastech by to zaznit nemelo. Tim jim samorejme neupiram pravo reagovat na diskuze, ktery neodpovidaji jejich predstavam - zvolil bych proto jen trosku inteligentnejsi formu nez oznaceni za id*oty.

            Nicmene o par prispevku nahore je vyjadreni, ze uz se tak dit nebude - tim padem je to pro me uzavrena zalezitost.
          • Luke
            Čus. Pakliže jsou otázky k tématům během natáčení FC, tak je čteme z chatu a odpovídáme na ně.
            • h0p3
              Beru na vědomí. Díky.
    • Inquisitor
      Tohle je typický. Jak se říká, lidem se nikdy nezavděčíš. Chvíli tě vynášejí do nebes, aby tě následně mrskli do bláta. Chápu, že potom co si člověk přečte tuhle diskuzi, má asi chuť s tim praštit. Neříkám že je všechna kritika neoprávněná, ale kecy typu "děláte to pro peníze" jsou opravdu mimo a leda k nasrání.
      Já bych osobně viděl řešení v návratu ke starému systému jednoho FC, ale třeba po čtrnácti dnech.Častěji třeba v případě speciálu, když se stane něco zásadního. Vyhovět opravdu nejde všem, jedni chtějí uvolněnou verzi, druhý profesionální.
      K tomu že nemáte přesný nebo správný info o daném tématu, mě osobně žíly netrhá. Vždyť když se sejde parta lidí a baví se o hrách, tak taky nemá každý přesný info, proto je tam víc lidí. Jeden druhýho opravý, nebo často lidi v chatu vypomůžou. Nebral bych to tak tragicky. Nejsme na čt24.
    • Kedaro
      Obávám se jestli jsem ten hate nevyprovokoval já svou poznámkou o dodržování délky, to jsem opravdu nechtěl a když tak se omlouvám *9*
  • Ad. Lord Voldemort:

    Sorry, do tvého příspěvku už nejde reagovat. Pokud jsem někdy řekl, že "jsme tlačení do výroby podcastů", pak jsem se možná nevyjádřil úplně přesně. Jen shrnu to, co říkám už nějakou tu dobu - podcast děláme proto, že nás to baví a nikdy ho nebudeme točit na kameru, protože věř, i my se občas mrkneme do mobilu, nebo na chvilku odběhneme, případně i odejdeme během natáčení za jinou, neodkladnou prací (výjimečně). A co se týče videí, ani tam nejsme do ničeho nucení, z videí vlastně finančně nemáme nic, ale vzhledem k tomu, jakou komunitu jsme si kolem nich dokázali vytvořit, prosíme hráče jen o jediné - aby přišli koukat na náš web (proto i chat čteme pouze na Hrej), čímž nám prokážou, zcela otevřeně, tu laskavost v podobě pageviews a návštěvy, což jsou jediný měřitelný veličiny "úspěchu".
    • Pokud seš to opravdu ty Zdeňku, tak se omlouvám, jestli jsem tě svým příspěvkem poškodil, protože Vaše videa jsou fakt SUPER. Nebyl to úmysl. Svým komentářem jsem nemyslel to, že by Vás to nebavilo. U vás jde vidět, že to děláte dobře a rádi.
      • Proboha, žádný úmysl v tom nevidím, ani jsi nás nijak nepoškodil, klid, hehe :) Možný je, že jsem něco takovýho řekl, jen třeba v jiný souvislosti, každopádně je to tak, jak jsem napsal...
  • Být vámi, zvážil bych, jestli je současný formát udržitelný a jestli opravdu nebylo lepší vydávat jednou týdně kvalitní plnohodnotný Fight Club. Rozdělením na tři části se informace rozmělnily a snad kromě Tea Clubu (který je mimochodem v pohodě) je to dost nuda. Ve srovnání s takovým Hrej docela zaostáváte. Jejich podcast má sice dvě hodiny, ale není tak nalajnovaný a formální a baví mě jednoduše víc. To jen tak na okraj. Vy v podcastech vypadáte, jako by vás do toho někdo tlačil...
  • Mart9
    Doporučuji do Fight Clubu postupně zvát všechny kritiky ze zdejší diskuse.
    • To by bolo dlhodobe trestanie divakov. Nech to radsej urobia naraz. Jedna kinderparty a ide sa dalej...
    • roiser
      A zapomněl jsi dodat, že kdo neudělal žádnou hru nebo film, tak nemá právo nic hodnotit. Takovéhle "argumenty" opravdu zbožňuju.
      • Mart9
        To je něco jiného. Buď umíš dělat hry nebo filmy, nebo ne. Ale tady si každý myslí, že je to asi brkačka kecat před kamerou v přímém přenosu. Já myslím, že není, a těžko bych byl zábavnější než ti, co tam jsou. Ale vy si to tam jdětě odkecat, rád se podívám a pak zkritizuji.
        • roiser
          Ne, je to úplně to samé. Ty říkáš, že abych je mohl kritizovat, tak si tam mám sednout sám, což je úplně stejné jako u těch her a filmů. Přečti si to po sobě pořádně, třeba to pak uvidíš. Netvrdím, že to jednoduché je, ale když to vypadá, že se tam po celou dobu všichni z osazenstva extrémně nudí, tak je to přece nikdo nenutí dělat.
          • Mart9
            Zkusím to vysvětlit lépe. Když kritizuješ hry, každý ví, že tady nikdo nemá schopnosti na to, je sám dělat. Ale když kritizuješ ten Fight Club, každý by to přece dokázal si tam sednout a o něčem kecat. Jenže velmi pravděpodobně by byl méně vtipný a kecal by větší kraviny, i když tady se vytahuje a říká, jak jsou tam všichni špatní, nudní, nevtipní a kde co všechno.
            • Prsosímtě, už raději nic nevysvětluj, zamotáváš se do toho a akorát trolíš :))) Ale podle tvé logiky, když kritizuji nějakou vládu, mohl bych ji vystřídat a vyzkoušet si chvíli vládnout, což musím přiznat, že by se mi líbilo.
            • Mart9
              Já jsem navrhnul, aby se tam všichni ti kritici šli ukázat, na rozdíl od dělání her je to celkem reálná možnost.
            • roiser
              A tak mi prosím vysvětli proč to nemůžu shledat za nudné a nezajímavé, i když bych to sám nezvládnul lépe? Samozřejmě, že tohle vyžaduje jiné silné stránky jedince, než vytváření her, ale ty pořád trvdíš, že když to sám neumím líp, tak to nemůžu kritizovat. Ty vůbec nechápeš, jak já to myslím.
        • Laro, co věta, to perla...Už mě nudíš. Pořad plácaš nějaký nesmysly. Není to o vtipnosti, bude stačit, když kluci budou mít k tématu co říct. Nic víc.
          • Mart9
            Udělej si z těch perel náhrdelník pytlajs.
    • Když za to dostanu plat a provize z reklam jako mají oni, tak se klidně stavím. Pohovořím samozřejmě o něčem sofistikovaném z herní branže, třeba o tom, jak jsem tuhle v lese našel pěkného hřiba. Byl schovaný pod listy a nebyl vůbec vidět, hajzlík jeden. No co bych ti vyprávěl. Zaplať a řeknu ti jak jsem ho obaloval na řízek.
      • Mart9
        Tak peníze přece dostávají za práci na webu, ne za FC. To je taková nadstavba. Až bude na tom plátně za nimi ve Fight Clubu 20 reklam, můžeme se začít bavit o tom, že dostávají peníze za FC.
        • FB je součástí jejich práce. Tak tady nevykládej takový nesmysli, že za to nejsou placeni. Jelikož jsou tlačeni, aby natáčeli více podcastů a dalších videií, tak to prostně nemá pak žádnou kvalitu.
          • Mart9
            Web by se bez těch videí obešel, vždyť je dávají všechny na youtube, kde žádnou jinou reklamu kromě odkazu na games.cz nemají. Ovšem kdyby byl samotný FC, asi by se to neuživilo hele. Takže nevykládej, za co mají prachy.
            • Hele, ty videa mají svůj smysl. Dokonce Zdeněk Princ z Hrej.cz při jednom podcastu sám přiznal, že jsou tlačeni, aby se dělali podcasty. Zvyšuje se tím navštěvnost webu. Dokonce žádal, aby lidi koukali na video přímo na jejich stránkách. Na tomto webu to je úplbě stejný, dokonce si kluci v jednom FB stěžovali, že je mála navštěvnost při online. Takže ty videa musí dělat.... Kdyby nemuseli, tak se na to vykašlou, jde vidět, že je to moc nebaví...
  • Tushan
    vždy mě štvala ta nepřiravenost. Téma určitě znají dopředu ale stejně nemají co říct nebo to jsou jen kydy.... neprosto neprofesionální, za takovej výkon by jinde zaměstnanec letěl na dlažbu *7*
    btw: dostat ban za to že jsem napsal že se to tady mění na žumpu ??? vážně ??? možná to není nějaká extra kloudná kritika ale smutnej fakt ano
    • To je velice trefné zhodnocení situace. Možná by pomohlo, jako v každém druhém zaměstnání to, aby někdo sáhl na jejich příjem.
      • toto je zatím nejhorší příspěvek, co sem tu od tebe viděl, vše předtím bylo VG+... pokud to tedy nemyslíš tak, že by měli dostat 2x tolik jako motivaci... přece bys tem klukům nepřál cokoli špatnýho?
  • Já se divím, že se tady vůbec rozčilujete... V podcastu několikrát zaznělo, že sebevětší kritika ve zdejších diskuzí je (podle bose Poláčka a jeho přívrženců) záležitostí pár nespokojených jedinců (, takže to nemá pro redaktory Games.cz vůbec žádnou vypovídací hodnotu).

    Zajímavé však je, že se pan Poláček několikrát vyslovil ve smyslu, že pokud jej dostatečné množství lidí bude bombardovat e-maily s konkrétní připomínkou, bude to pro něj rozhodně znamenat podnět k zamyšlení... Z toho mi implikuje otázka: Mám si tedy jít založit dvacet e-mailových adres a ze všech napsat podobný "podnět k zamyšlení"? Nebo jich bude potřeba rovnou padesát? Jinak řečeno - připadá mi směšné dávat tomuhle způsobu podání feedbacku větší váhu oproti diskuzím, kde si redakce může alespoň zkontrolovat IP a vidět, jak na daný "podnět k zamyšlení" reaguje zbytek komunity. Pokud přece zavádíte možnost příspěvku pro každého čtenáře bez rozdílu, umožňujete na něj v rámci vlákna reagovat a zároveň poskytujete i alternativní způsob jeho hodnocení (skrze +/-), měli byste tomu snad dávat váhu PRIORITNÍ, ne? Argument, že zde můžou řadit boti, proxy, anonymové apod. neberu - pokud vám totiž diskuze připadají bezvýznamné a o ničem nevypovídající, proč tady vůbec jsou?

    Shrnuto do jedné jediné věty: Nejste vy, pane Poláček a spol., čistě náhodou jen jednou z dalších obětí? http://www.lupa.cz/clanky/jiri-hlavenka-vychovali-jste-obludu-internetovych-diskusi-a-ta-vas-sezrala/
  • MickeyMutant
    Váš podcast se mi nelíbí a nedívám se na něj. Musím bohužel říct, že poslední díl (social club) byl ještě horší než ten předposlední. Vy jste si snad vůbec nenastudovali odpovědi na kladené otázky a doufáte, že vlastní nevědomost zakryjete laciným humorem! Pavel Dobrovský se pořád jenom hloupě směje, Lukáš Grygar jakbysmet. Martin Bach se přece jenom jako viceprezident AHP směje trochu inteligentněji, ale směje se taky. Petr Poláček ryje nosem v notebooku, aby aspoň na poslední chvíli vygůgloval nějakou polokloudnou odpověď. To je vostuda! To jste žurnalisti? Nohy na stole, ruce vlajou ve větru nad hlavou, zíváte na pokračování schválně na kameru a čelný funkcionář má prst zaražený v nose tak hluboko, že mu to kazí výslovnost. Fuj!

    Občas se za vás stydím tak, že klopím zrak, abych neviděl, co se na monitoru děje. Tím víc pak vynikne neerudovanost některých odpovědí, když šokující záběry ze studia neodvádějí mou pozornost. Nevím, jak tohle skončí, ale pokud bude úroveň klesat po téhle vražedné spirále, tak to radši ani vědět nechci. Proto se na vaše podcasty nebudu dívat tak jako dosud a nebudu je ani komentovat, což vás ochudí o konstruktivní feedback a cenné rady vedoucí ke zkvalitnění vaší kabaretní žumpy.
    • MickeyMutant
      O většině lidí si toho moc nemyslím. Přesto mě i tak překvapilo, kolik můj trolovací příspěvek do místní diskuze obdržel kladných bodů. Chytněte se pánové oběma rukama nad prsa, tam, kde se tělo mezi rameny zužuje a přechází do části, které se říká krk. Je tam, i vzadu uprostřed nad lopatkama. Je tam proto, aby podpíral něco, čemu se říká hlava a co nepoužíváte. A měli byste, protože jinak si z vás pak třeba bude v životě někdo dělat srandu a vy o tom nebudete mít ani páru.

      V první větě píšu, že se na podcast nedívám, ve druhé ho hodnotím. Takže buďto se dívám a kecám, nebo se nedívám, a tím pádem nemám co kecat. Dál píšu, že by redakce měla studovat odpovědi na kladené otázky. Vážně? Vám nestačí, že se vašemu názoru nebo dotazu věnuje někdo, kdo má v oboru mnohaletou praxi? Píšu, že se Martin Bach směje trochu inteligentněji, protože je viceprezident AHP. O rly?! Nohy na stole, prst v nose, zívání? Chcete podcast, nebo nedělní chvilku poezie? Viděli jste se už někdy před počítačem, televizí, v hospodě nebo nedejbože sami v nějakém vysílání? Když Martin Bach opakuje "prostě" a "jakoby" a Pavel Dobrovský komolí angličtinu, je to něco, co jim můžete vyčítat, ale prst v nose a nohy na stole? Bože.

      Nakonec redakci hodlám do budoucna odepřít svou laskavou kritiku, což je ten nejarogantnější závěr, kterej je asi možné vyplodit. Zamyslete se nad sebou vy, co jste něčemu takovému, jako je tahle moje stupidní slátanina, dali plus. Dostatek soudnosti vás příště provázej*9*
      • mocně vytrolil všechny :D
    • kdyby meli pripraveny odpovedi, tak to nedokazou natahnout na pozadovanou delku, jinej duvod v tom nespatruji...
    • "čelný funkcionář má prst zaražený v nose tak hluboko, že mu to kazí výslovnost" :DD taky jsem mu nerozuměl jestli řikal "prostě" nebo "jako" ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit