Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mocně vytrolil všechny :D
  • toto je zatím nejhorší příspěvek, co sem tu od tebe viděl, vše předtím bylo VG+... pokud to tedy nemyslíš tak, že by měli dostat 2x tolik jako motivaci... přece bys tem klukům nepřál cokoli špatnýho?
  • a nepř Retro, tak to miluju, s tou Amigou ste to zabili!!! Je mi už 31, začínal sem na ZXspectru a Excaliburu a ste jedinej herní web co pravidelně navštěvuju, takže to by měla bejt dostatečná pocta pro Vás! A už sem tu dostal asi 10x ban... takže je jasný že sem tu napsal taky spoustu piczovinek... proto řikám, neberte to tak vážně :) Sem rád že např dnes ban nemám a muzu tu vyjadrit nazor, protoze vidim, ze vás to sejre, ty hejty tady
  • zdar, tyhle diskuse vubec nectete nebo jen ze srandy, tady je to proste takovy, lidi tu bavi hejtovat, prudit, hadat se mezi sebou, prat ostatnim to nejhorsi, radovat se ze spatnyho hodnoceni hry atd... v takovymhle prostredi i lidi jako JÁ - normálně slušný a relativně inteligentní jedinci - komunikují stylem, který je tu normální. Něco jako - jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá - nebudu tu přece psát moudra, když mě stejně všichni pošlou tak jak tak do cajzlu... vychází to taky z tý anonimity tady, věkovýho průměru a hlavně tý "atmosféry" nepřetržitejch hádek a pruzení. Je to tu prostě "svoje", hooodně lidí podle mě ani nemyslí vážně co píšou, často včetně mě. Hodně úspěchů v práci přeju! Ty videa občas shlídnu, taky sem zaprudil, např za ty bosý nohy, ale vím, že já vypadám např dnes estě hur asi :D Prostě hejt brát s nadhledem! *14*
  • h0p3
    Beru na vědomí. Díky.
  • zdeeneek
    Jo, ten je dobrej. Akorat se tam objevi jednou za uherskej rok, bohuzel ...
  • zdeeneek
    Troufnu si tvrdit, ze ja se v diskuzich o zadny troling nebo vyvolavani cilenyho flamu nesnazim. Nerikam, ze vsechno co zde napisu jsou perly, ktery by se mely tesat do kamene. I tak mi ale vadi, ze se nekdo z redakce o svych ctenarich vyjadruje jako o id*otech a je jedno jestli si to ti lidi zaslouzi nebo ne. Nadavat si na ne muzou v soukromi na cigarku, ale v podcastech by to zaznit nemelo. Tim jim samorejme neupiram pravo reagovat na diskuze, ktery neodpovidaji jejich predstavam - zvolil bych proto jen trosku inteligentnejsi formu nez oznaceni za id*oty.

    Nicmene o par prispevku nahore je vyjadreni, ze uz se tak dit nebude - tim padem je to pro me uzavrena zalezitost.
  • Luke
    Čus. Pakliže jsou otázky k tématům během natáčení FC, tak je čteme z chatu a odpovídáme na ně.
  • yenda1
    FC není žádná trága. Poněvadž je to pořad, který komentuje hlavně aktuální dění, tak jsou účinkující v podstatě závislí. Někdy by se dalo tlachat hodiny, ondynoj to drhne.

    Takže milánkové - Dejte si Bacha.
  • h0p3
    Právě naopak, já si myslím, že ti na které to bylo mířeno si z toho dělají dost. Protože ti se tam ozývali nejvíce, jak se říká potrefená husa se vždycky ozve. A ti na které nebylo se k tomu skoro nevyjadřovali a když tak vesměs chápavě.

    A abych dodal něco k FC. Musím souhlasit s Chimem, nový formát podle mě byl krok vedle a to se týká hlavně hostů, jak už psal.
    Já se třeba už social clubu neúčastním (nebo se neptám), protože mě otázky napadají převážně při samotném FC a kdybych se na ně ptal v SC, byly by akorát vytrženy z kontextu.

    Každopádně je to Váš volný čas jak Martin psal, takže jestli Vám to takhle vyhovuje víc. Budiž pro mě je lepší něco než nic.

    Takže já Vám tímto děkuji a pokračujte v dobré práci, což se týče i LEVELu.
  • celoush
    základní pravidlo... vždycky mluv/piš jen sám za sebe
  • kdyby aspon ten fc a sc nebyly hned po sobe... co treba pondeli a ctvrtek? pak by vas to mozna vic bavilo i meli vic, co rict...
  • Inquisitor
    Vždyť tam je mladej Miloš Bohoněk :)
  • Mart9
    Zase tolik bych si z toho nedělal. Sami přece víte, že v diskusi vždycky nadává zrovna to malé procento nespokojených.

    Můj návrh: Zvát na celý FC víc hostů. Díly s Petrem Bulířem nebo Michalem Rybkou byly skvělé.
  • Paulcz
    Podívejte se někdy na záznam a ani nebudete potřebovat konstruktivní podněty někoho z publika. Nerad se dívám na věci, kterým schází pozitivní podněty. FC bývá často takových podnětů zcela prostý. Přitom třeba Tea Club nebo Retro gamesplay jsou skvělý.
  • Podcasty poslouchám (nesleduji) už docela dlouho a nechápu tu kritiku. Podle mě jsou vcelku povedené (narozdíl od některých gamesplayů, které se na druhou stranu ale zlepšují). Je hlavně fajn, že se vzájemně dost liší podcasty a celkově videa z games.cz a hrej.cz. Přitom obojí poslouchám/sleduju rád. Každé mi dá něco jiného.
  • a dalsi vec, moc se zaobirate indie hrama nebo hrama na vedlejsi platformy to nas tak nezajima
  • konstruktivni navrh -delejte to jednou za mesic, bude to zaživnejsi a zajimavejsi temata, zvete hosty (macure neni zajimavej) a co takhle dat tam moderatora - nejlepe moderatorku uz nevim jak jse jmenovala ta blndynka anežka nebo adelka?
  • Chim
    Díky za příspěvek. Zkusím přidat nějaké své "konstruktivně-kritické-moudro".
    Chápu že číst tuto diskusi pro vás, jako pro autory webu není asi nic příjemného. Na druhou stranu, kdyby žádná kritika nebyla, bylo by to asi ještě horší. Takhle je aspoň vidět, že to vašim čtenářům (divákům) není úplně jedno. Konstruktivní kritika se hledá těžko ale myslím že částečně si za to můžete sami. I já pokud si pročítám zdejší diskuse a chci se dozvědět zajímavé názory čtenářů na tu či onu hru, musím si projít neuvěřitelným balastem nesmyslů. Debata pod tímto konkrétním článek dle mého názoru není nijak zvlášť na zdejší poměry hrozná, spíš patří mezi ten lepší průměr (bohužel). A pokud s tím vy, jako provozovatelé stránek nic neuděláte, lepší to nebude. Povinná registrace není zázračné řešení, ale je to alespoň částečná pomoc. Ano, máme sice možnost "závadný" příspěvek nahlásit (což poslední dobou osobně poměrně vydatně dělám a většinou pak dojde i k jeho smazání), ale co z toho, když dotyčný je anonym a bany na něj neplatí. Pokud toto neumíte technicky zajistit, tak situace do budoucna lepší nebude. Jenom vám bude ubývat těch rozumných diskutujících.

    Pokud jde o kvalitu podcastů... Začal jsem vás sledovat poměrně nedávno a za poměrně krátkou dobu jsem stihl projet všechny (opravdu všechny) již dříve natočené podcasty, takže se mi to srovnává poměrně dobře. A ten kvalitativní propad tu opravdu vidím. Důvody tu poměrně dobře na začátku diskuse sepsal Fiddler nebo Mr. Tweek (bez ohledu na IP :) a já bych jen opakoval to, co oni už napsali.

    Pokud bych měl navrhnout řešení, bylo by následující: Rozdělení Fight Clubu na tři samostatné části byl dle mého krok úplně špatným směrem (já to říkal už na začátku). Naplnit 3 pořady týdně smysluplným obsahem není jednoduché a pak to dopadá, jak to dopadá. Je to nudné, často bez obsahu i bez vtipu. Možná vás to opravdu baví (jak píšete) ale z mého (a zdá se že nejen z mého) pohledu to tak rozhodně nevypadá. Původní formát mi dával smysl. Byl zde host se kterým proběhl na začátku rozhovor a pak se klidně mohl zapojit do druhé a případně i třetí části FC. Bylo možné se hosta přímo ptát. Hluchých míst v pořadu bylo minimum. Tohle jde s novým rozdělením do kopru. Zkuste taky možná popřemýšlet nad tím, zda nějak neměnit pravidelné osazenstvo ve fight clubu. Občasná změna by mohla prospět nejen vám, ale nakonec by byla osvěžením i pro nás diváky. Kdybych měl dát nějaké konkrétní jméno, tak slečna/paní recenzentka od WD by nemusela být úplně špatný typ.

    Abych to nějak uzavřel: Dneska jsem z čistě "vědeckých" důvodů asi po půl roce pustil hpod u konkurence a byl jsem příjemně překvapen. Zkuste to možná udělat z inspirativních důvodů taky. Třeba zjistíte, že to jde dělat i jinak. Ne dokonale, ale s vtipem i s obsahem.

    Uff, snad ten můj výblitek dává smysl. Je skoro jedna hodina ráno tak předem díky za pochopení *1* PS: pohled na bosé nohy sice není kdovíjaký estetický zážitek, obešel bych se bez toho, ale dá se to přežít. Přeci jen jsem viděl Karlův Dungeon keeper *1*, takže nějaké nohy mě už nemůžou rozhodit.
  • sleepless
    Kdyz hovorim o idi*tech, a v podcastu jsem to aj zduraznoval, tak myslim individua, co nejsou schopna konkretne rict, co se jim nelibi a jedine, co je napadne, je poslat nas nebo jine ctenare do mist, kde slunce nesviti. Z toho si ale bohuzel nikdo nic nevezme, to je proste fakt. A vuci konstruktivne kritickym uzivatelum Games by ani nebylo fer, aby sprostaky v potaz bral. Idi*t neni clovek, co ma odlisny nazor, ten naopak vitam. Idi*t je clovek, co diskuse pouziva k troleni nebo k postovani sprostaren a k urazeni. Ale vickrat uz to oznaceni ode me posluchaci podcastu neuslysi, protoze nechci nastvat ctenare, na ktere to opravdu neni mireno. A je fakt, ze ti, kterych se to tyka, si z toho stejne nic nedelaji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit