-
No ty mě bavíš. Kde je moje doba uhru. Ta cislovka v nicku neznamena ze jsem 85. uzivatel co chtel mit jmeno Hory a ani to neni moje vaha. Dalsi vec je ta ze na PS4 to stoji skoro 2 litry a ne nevydelavam jen na to abych to vsechno narval do her! Ale co me taky zajima je nazor redakce proto sem lezu ctu divam se a diskutuju. Zdar
PS: sorry za hacky a carky surfuju z founu -
Kritika neni prijemna nikomu, ale aspon je videt, ze osud tohoto webu/podcastu neni lidem lhostejnej. A i kdyz se tu neobjevuje treba primo konstruktivni kritika, ale pouze kritika, tak si myslim, ze i za tu by mela byt redakce rada - my jsme obycejni konzumenti, kteri se drive u podcastu bavili. Cim to, ze uz se ted tolik nebavime? Tezko rict, my tvorbu games.cz nemame jako full time job - to by melo byt spis zamysleni pro vas, redakci, jestli je vsechno ok nebo by se melo neco zmenit/upravit. Kazdopadne diky za smysluplnou reakci, je to lepsi nez kdyby se k tomu vyjadril Polacek stylem "jo zase ti idioti z diskuzi delali b.ordel..."
-
Tohle je typický. Jak se říká, lidem se nikdy nezavděčíš. Chvíli tě vynášejí do nebes, aby tě následně mrskli do bláta. Chápu, že potom co si člověk přečte tuhle diskuzi, má asi chuť s tim praštit. Neříkám že je všechna kritika neoprávněná, ale kecy typu "děláte to pro peníze" jsou opravdu mimo a leda k nasrání.
Já bych osobně viděl řešení v návratu ke starému systému jednoho FC, ale třeba po čtrnácti dnech.Častěji třeba v případě speciálu, když se stane něco zásadního. Vyhovět opravdu nejde všem, jedni chtějí uvolněnou verzi, druhý profesionální.
K tomu že nemáte přesný nebo správný info o daném tématu, mě osobně žíly netrhá. Vždyť když se sejde parta lidí a baví se o hrách, tak taky nemá každý přesný info, proto je tam víc lidí. Jeden druhýho opravý, nebo často lidi v chatu vypomůžou. Nebral bych to tak tragicky. Nejsme na čt24. -
Obávám se jestli jsem ten hate nevyprovokoval já svou poznámkou o dodržování délky, to jsem opravdu nechtěl a když tak se omlouvám *9*
-
Sleduju tady tuhle debatu skoro celej den a mam z toho docela neprijemy pocity - zkusim se k tomu tedy nejak vyjadrit celkove, nez abych reagoval na jednotlive prispevky:
1) Podcasty delame vsichni dobrovolne, nebereme za to zadny penize navic a kdybychom je nedelali, neovlivni to ani navstevnost webu, ani nase vyplatni pasky, ani jakekoliv prijmy Tiscali. Tzn. to co nam tady spousta z vas podsouva - a sice ze nas delani podcastu nebavi - je proste nesmysl. Kdyby nas to nebavilo, nedelame to. Muzete mi verit, muzete mi rikalt, ze vypadame, ze nas to nebavi, ale to na veci nic nezmeni. Priznam se, a ted mluvim jen za sebe, ze pokud me neco od nataceni podcastu odrazuje, tak to jsou prave diskuse jako je tahle. Zvlast kdyz tady vidim jen minimum konstruktivnich pripominek. A tim konstruktivnich myslim ty, se kterymi muzeme neco delat - ne, nenaucime se k kvuli FC jinak smat, jinak koukat nebo jinak premyslet.
2) Podcasty delame s jednou par mesicni prestavkou v tomhle slozeni uz pres osm let, tyden co tyden. Prvni ohlasy typu "uz to neni jako driv" jsme dostali nekdy kolem 30 dilu uz na Hrej a od ty doby se to pojednotlivych vlnach, zhruba jednou za pul roku, objevuje pravidelne. Je to logicky - samozrejme, ne kazdej dil se povede, ne vzdy mame vsichni na nataceni naladu/cas a ne vzdy jsou temata dost podnetny. Ale to k tomu proste patri a patrilo k podcastum od zacatku. Nikdy to nebyly seriozni "relace" s obrovskou informacni hodnotou, ale spis nezavazny pokec nekolika lidi o hrach a udalostech kolem nich. Kdyz jsme se na zaklade nekolika ohlasu pokouseli o vetsi "serioznost", schytali jsme to z druhy strany s tim, ze tohle nikoho nezajima. Takze v tomhle smeru jsou evidentne mezi vama dve skupiny, ktery nelze uspokojit najednou.
3) Tenhle konkretni FC si poslechlo pres 3000 lidi a sledovanost podcastu nijak vyrazne neklesa. Vidime jen, ze vice z vas zacalo uprednostnovat video, na ktery tady paradoxne spousta z vas nadava kvuli tomu, ze koukame do notebooku nebo ze ja jsem tam bos.. Budiz, verim tomu, ze na nas neni nejakej uchvatnej pohled, ale tohle je argument, kterej jsme rikali my sami, kdyz jste po nas chteli video. Pak jsme ho na zaklade vasich prani zacali delat a tocit to zive - a ted to (zrejme zaslouzene) schytavame.
4) A na zaver jednu osobni: Na vetsinu podcastu se snazim pripravit - ctu si clanky k tematum skrz ruzne weby, hledam si dodatecne info, apod. Treba ted o Harmonixu. Zabere mi to treba hodinku casu ten den + dalsi hodinu nataceni. Kvuli nataceni podcastu prijedu domu za rodinou o dve hodiny dyl, nez bych prijet mohl - presto me to bavi a je to pro me (v 90 procentech pripadu, treba) prijemne straveny cas, behem kteryho si treba i sam urovnam nazor na danou vec. FC je navic jen zlomkem toho, co tady na Games.cz vznika, kazdy ctenar si muze vybrat, jestli ho chce poslouchat/sledovat nebo ne. Snazime se, a ted myslim ze muzu mluvit za vsechny, delat co nejlepsi. Ale nemuzeme se kvuli nemu zmenit od zakladu - mozna budeme pro nektery z vas trapny, neinfomovany, nebo malo vtipny - a jinym zase nabidneme to, co od nas cekaji. A s tim se asi budeme muset na obou stranach smirit. -
Proboha, žádný úmysl v tom nevidím, ani jsi nás nijak nepoškodil, klid, hehe :) Možný je, že jsem něco takovýho řekl, jen třeba v jiný souvislosti, každopádně je to tak, jak jsem napsal...
-
Pokud seš to opravdu ty Zdeňku, tak se omlouvám, jestli jsem tě svým příspěvkem poškodil, protože Vaše videa jsou fakt SUPER. Nebyl to úmysl. Svým komentářem jsem nemyslel to, že by Vás to nebavilo. U vás jde vidět, že to děláte dobře a rádi.
-
Ad. Lord Voldemort:
Sorry, do tvého příspěvku už nejde reagovat. Pokud jsem někdy řekl, že "jsme tlačení do výroby podcastů", pak jsem se možná nevyjádřil úplně přesně. Jen shrnu to, co říkám už nějakou tu dobu - podcast děláme proto, že nás to baví a nikdy ho nebudeme točit na kameru, protože věř, i my se občas mrkneme do mobilu, nebo na chvilku odběhneme, případně i odejdeme během natáčení za jinou, neodkladnou prací (výjimečně). A co se týče videí, ani tam nejsme do ničeho nucení, z videí vlastně finančně nemáme nic, ale vzhledem k tomu, jakou komunitu jsme si kolem nich dokázali vytvořit, prosíme hráče jen o jediné - aby přišli koukat na náš web (proto i chat čteme pouze na Hrej), čímž nám prokážou, zcela otevřeně, tu laskavost v podobě pageviews a návštěvy, což jsou jediný měřitelný veličiny "úspěchu". -
OK, ja vam do hlav nevidim - pisu jen jak na me z podcastu pusobite. Kdyz srovnam vase vysilani s klukama, kteri ted delaji na Hrej.cz, tak to je nebe a dudy. Opotrebovani materialu po x letech herni novinanariny dokazu pochopit, jsem uz taky starsi rocnik a maloktera hra uz me posadi na zadek - u me je to ale jedno, ja se hranim/psanim/ povidanim o hrach nezivim. Mozna by to chtelo ozivit nejakou mladou krvi a vlit do toho trochu zivota?
-
O většině lidí si toho moc nemyslím. Přesto mě i tak překvapilo, kolik můj trolovací příspěvek do místní diskuze obdržel kladných bodů. Chytněte se pánové oběma rukama nad prsa, tam, kde se tělo mezi rameny zužuje a přechází do části, které se říká krk. Je tam, i vzadu uprostřed nad lopatkama. Je tam proto, aby podpíral něco, čemu se říká hlava a co nepoužíváte. A měli byste, protože jinak si z vás pak třeba bude v životě někdo dělat srandu a vy o tom nebudete mít ani páru.
V první větě píšu, že se na podcast nedívám, ve druhé ho hodnotím. Takže buďto se dívám a kecám, nebo se nedívám, a tím pádem nemám co kecat. Dál píšu, že by redakce měla studovat odpovědi na kladené otázky. Vážně? Vám nestačí, že se vašemu názoru nebo dotazu věnuje někdo, kdo má v oboru mnohaletou praxi? Píšu, že se Martin Bach směje trochu inteligentněji, protože je viceprezident AHP. O rly?! Nohy na stole, prst v nose, zívání? Chcete podcast, nebo nedělní chvilku poezie? Viděli jste se už někdy před počítačem, televizí, v hospodě nebo nedejbože sami v nějakém vysílání? Když Martin Bach opakuje "prostě" a "jakoby" a Pavel Dobrovský komolí angličtinu, je to něco, co jim můžete vyčítat, ale prst v nose a nohy na stole? Bože.
Nakonec redakci hodlám do budoucna odepřít svou laskavou kritiku, což je ten nejarogantnější závěr, kterej je asi možné vyplodit. Zamyslete se nad sebou vy, co jste něčemu takovému, jako je tahle moje stupidní slátanina, dali plus. Dostatek soudnosti vás příště provázej*9* -
Být vámi, zvážil bych, jestli je současný formát udržitelný a jestli opravdu nebylo lepší vydávat jednou týdně kvalitní plnohodnotný Fight Club. Rozdělením na tři části se informace rozmělnily a snad kromě Tea Clubu (který je mimochodem v pohodě) je to dost nuda. Ve srovnání s takovým Hrej docela zaostáváte. Jejich podcast má sice dvě hodiny, ale není tak nalajnovaný a formální a baví mě jednoduše víc. To jen tak na okraj. Vy v podcastech vypadáte, jako by vás do toho někdo tlačil...
-
Prsosímtě, už raději nic nevysvětluj, zamotáváš se do toho a akorát trolíš :))) Ale podle tvé logiky, když kritizuji nějakou vládu, mohl bych ji vystřídat a vyzkoušet si chvíli vládnout, což musím přiznat, že by se mi líbilo.
-
Hry nás baví natolik, že kromě provozování webu vyrábíme i časopis, kterej si většina jeho čtenářů nemůže vynachválit. Z paměti lovíme především proto, že na hraní ve volným čase toho volnýho času zbývá jen minimálně. A že ten volnej čas po 10+ letech herní novinařiny obětujeme spíš neotřelejm věcem, s tím těžko něco naděláme.
Jo, jsme občas jenom unavený kluci, ale troufám si říct za nás za všechny, že ne hrama samotnejma. -
Já jsem navrhnul, aby se tam všichni ti kritici šli ukázat, na rozdíl od dělání her je to celkem reálná možnost.
-
A tak mi prosím vysvětli proč to nemůžu shledat za nudné a nezajímavé, i když bych to sám nezvládnul lépe? Samozřejmě, že tohle vyžaduje jiné silné stránky jedince, než vytváření her, ale ty pořád trvdíš, že když to sám neumím líp, tak to nemůžu kritizovat. Ty vůbec nechápeš, jak já to myslím.
-
To by bolo dlhodobe trestanie divakov. Nech to radsej urobia naraz. Jedna kinderparty a ide sa dalej...
-
Udělej si z těch perel náhrdelník pytlajs.
-
Zkusím to vysvětlit lépe. Když kritizuješ hry, každý ví, že tady nikdo nemá schopnosti na to, je sám dělat. Ale když kritizuješ ten Fight Club, každý by to přece dokázal si tam sednout a o něčem kecat. Jenže velmi pravděpodobně by byl méně vtipný a kecal by větší kraviny, i když tady se vytahuje a říká, jak jsou tam všichni špatní, nudní, nevtipní a kde co všechno.
-
Ne, je to úplně to samé. Ty říkáš, že abych je mohl kritizovat, tak si tam mám sednout sám, což je úplně stejné jako u těch her a filmů. Přečti si to po sobě pořádně, třeba to pak uvidíš. Netvrdím, že to jednoduché je, ale když to vypadá, že se tam po celou dobu všichni z osazenstva extrémně nudí, tak je to přece nikdo nenutí dělat.
-
Laro, co věta, to perla...Už mě nudíš. Pořad plácaš nějaký nesmysly. Není to o vtipnosti, bude stačit, když kluci budou mít k tématu co říct. Nic víc.