Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak vitejte zpatky hoši, taky jste tam chytili nejakou barvu
  • Díky za to, že jste kousek E3 přinesli i do střední Evropy, mám raději Gamescom, ale přesto palec hore. Na videích jste působili velmi příjemně a nenuceně (z toho, co jsem viděl).

PS: Pokud jste stihli ochutnat pár amerických piv, můžete potom poreferovat, jak to tam vlastně ti "imperialisti" vaří :)
  • Danny28
    Kluci musím přiznat že tahle trojce, tahle sestava mi bude chybět. Vy jste přinášely ty nejlepší vstupy z E3. Zasmál jsem se a z každého jsem se dozvěděl co jsem chtěl vědět. DÍKY! *3*
  • Asi nejlepší FC za poslední dobu. Opravdu povedené. Vtipné, spousta informací, smysluplné. Díky.
  • Tam uz nedela ted sefuje tady www.nedd.cz *3*
  • Kedaro
    Takže když musíš čekat než se opraví auto, to není omezení?
  • davidBray
    v real racing 3 to hratelnosti nijak zvlášť neomezuje ..
  • Spis musel rovnat knihy v LUXORu...
  • red.eagle.792197
    Grygar sa nemohol zučastnit podcastu lebo asi dostal pozvanku na vyročnu schodzu feministiek, kde dostane čestne ocenenie za svoje zcestne femino nazory.
  • Kedaro
    Především EA se na mobilních hrách vždy vyřádí a všude jim to smrdí mikrotransakcemi a omezováním hratelnosti na úkor peněz. Co už se docela usměrnilo na PC se přesunulo na mobily, takže si radši hru koupím v premium, protože ty reklamy a grind nesnesu.
  • MARTASLJ19
    Mňa potešilo, že je to konečne podcast bez Grygara a Bacha, pretože niekedy čo oni povedia vtom podcaste, človeku sa až zastaví rozum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit