-
ježiši, on si balí cigáro! a ten druhej mluví sprostě! a co děti, mají si kde hrát? #MomAgainstGam ... když mluví Blixa, je to samý voe a dofrdele... a co má být? to, že Aisha na konferenci Ubi na E3 jela to její fakin a šit kde se dalo nakonec taky nikomu nevadilo, ach vy slušní, sofistikovaní a vždy umírnění lidé, co umíte jen p*čovat po diskuzích, abyste měli co říct...
-
-
Ano, v dnešní době je tohle všechno naprosto normální. A rozmazlení spratci, kteří nedejbože aby dostali pohlavek od učitelky, tomu všemu ještě fandí. Doba pokročila, je to vidět.
-
-
ve svém věku, dávno ze školy, si nepřipadám jako spratek, co dostal pohlavek od učitelky. zároveň ale nevidím důvod, proč se nad tím pozastavovat. holt někdo neumí udržet jazyk na uzdě a sem tam mu něco ulítne. so what? chtěl bych vidět vás, moralisty, jak byste mluvili hodinu a půl na kameru naprosto slušně a profesionálně to mrskali jedna báseň.
-
-
Ten nahoře by měl o něčem slušném fakt hodně mluvit, když sám se chová jak uplný tupec pří každém článku s indie hrou. Jo, jinak má pravdu je to hrůza no ale to s tou mládeží je hlavně starost rodičů. Nechápu proč by se to mělo řešit zrovna tady na webu. *7*
Mimoto je to jejich pořad aa, není to žádná spisovná čeština tak holt něco ulítne no, hlavně že to má hlavu a paru od to jde především.
-
-
-
-
Jejich pořad, jejich věc. Ať si kouří a mluví sprostě jak chtejí. Naštěstí jim to nemůže nikdo zakázat :P
-
Kouření vem čert. Mě spíš zaráží to, jak tam Grygar pičuje, v jedné větě použije slovo pi*a a pi*oviny jako by se nechumelilo. Tomu říkám úroveň. V diskuzi jsou tato slova zakázaná, ale v podcastu se tak mluvit může?? Buď přestaňte mluvit sprostě, a nebo si tak mluvte, ale nezakazujte to ostatním.
A ty hnáty na stole, to je taky něco. Jako neříkám, že byste měli být naškrobení panáci v saku a s kravatou, to vůbec ne. Buďte přirození, ale zároveň zkuste před kamerou dodržovat alespoň základy slušného chování. Alespoň ty základy... -
-
Hnáty na stole jsou k vidění už dlouho, novinkou je ukazování podpaží, zřejmě letní specialita :) (ze který se chce blejt)
-
Od doby, co ze sebe nechala Grygarová udělat omalovánku si nějak moc vyskakuje.
-
-
Na tu Ultimu jsem zvědav. Dnes není nějaká nová hra kde je velké podzemí včetně města :(
-
Tak to je síla. Na webu, kam chodí jistě velká část mládeže pod 18 si redaktor balí cigáro v přímém přenosu. Jste normální? Máte vůbec soudnost? Pane Dobrovský?
-
-
A jéje, tady zase až přemoralizováno skoro... snad ti někdo taky něco neubalí když cigáro tak budeš ještě rád. *3*
-
Karla na tebe!
-
No tak to buďte rád, že ste neviděl co dělali minule. Úplný bič boží.
-
Na to se dá říct jedině: LOL a ROFL
-
Chudáci ty děti. Nikdy nechtěly kouřit, ale teď pochytily ten grif, tak si to svinstvo tutově ubalí.
-
a co teprve ta sprostá mluva!
-
http://i52.photobucket.com/albums/g19/Led-Kashmir/Snake-smoking.jpg
-
-
To jsem měl vidět než jsem s tim přestal :)
-
Ačkoli moc tady nedávám na místní pokřiky do prázdna ale v tomhle má pravdu a ani sebevtipnější obrázek to neomluví. (Nechápu jak všeobecně může někdo kouřit to je tak zbytečná leč přežitá věc že není hamba.... Nevidím v tom žádný přínos.)
-
-
Ať si kdokoliv kouří kdekoliv cokoliv, ostatně tím zabíjí sám sebe, ale hlavně ať to já nemusim čuchat!!
-
-
Nemohl bys žít v ČR, tady se toho nedočkáš nebo za hoodně dlouho. Dýmu a kouře se nevyhneš (továrny, výfuky aut... průmysl... atp...) je to pravda no. I když si např můžeš stěžovat ale to je tak všechno no. *3*
-
-
-
-
Ja kdys jdu z prace a vidim DETI(+-10let) jak maj v hube cigaro tak to me teprv hrava nebere.
PS: A bude hur!
-