-
Super Fightclub přijemný host a celkově dobré... jen tak dál. *4*
-
-
Super Jacku, je potřeba pochválit redakci. Super, tohle ti opravdu jde, jen tak dál... Právě sis předplatil dva týdny beztrestného spamu a urážek v diskuzi, což je super. Na bezkonkurenčně největšího zdejšího primitiva jsi překvapivě mazaný. Super! *4*
-
-
Co to zase plácáš? *7* Závidíš mi že mně mají radší... jo to nas*re. Já se chovám totiž normálně a né jak někteří dem*nti tady.
Takže ano, mám dle tebe jistá privilegia a až mi podáš koment kde jsem na někoho nadával - btw to jsem se bránil tak pak možná zatím ží v tom že jsem tadxy např pracovně a "můžu" si dovolovat co chci ( *15* což je velice vtipné ale když tomu věříš).
-
-
-
ano jiste budu v sobodní popoledne koukat na fc když je venku tak hezky, a vo čem to zase bylo? macura dela nejakou 2d hru na mobily? *1* *7*
-
-
sejm hýr bro, vidím macuru a řeknu si "gad demit" to zas bude nějaká pižlanina s pixelama.
-
"kdyz je venku hezky" :D to znamena v kokotstine co? Ze mam jit automaticky ven? Prosimte...
-
veru, vonku je hezky ... ale ty si radšej prišiel na games aby si si kopol do FC a do človeka ktorému nesiahaš ani po členky.
-
-
Co se týče diskuzí, není to tak špatný. Zloduchů je méně, žel bohu jsou hodně slyšet, vidět bo většinou křičí.
Vytáhněme si je na světlo. Diskuze o Levelu:
Většinou anonymní holky a kluci v nápadné zálibě písmena X - xxx - "Jen ať jen Plevel chcípne....." , Knoxx - " hrát si na herní časopis pro dospělé je blbost", poté jakýsi pepa - "level - toaletni papir co si hraje na časopis" = vybral jsem namátkou ty hrubší, anonymní, mimózní.
Jedinců přejících krach je menšina. Vím, že na takové slinty asi není snadné nereagovat, ale co takhle to zkusit? Pavel taky reagoval na nějakýho hňupa, který páše cosi o kopírování a z těch 25 příspěvků je tam sám (+ 2 na hraně). Stejně mám občas pocit, že toto napíše kdosi s tajným přáním, že se "objeví" ve vysílání a svrbí ho z toho pod pupíkem. -
Ja bych vybral jiny pravidlo—"Paklize lidi nikdo nevychova, tak se zkratka budou chovat jako prasata."
PS—Byt tam byl Macura, tak se ze stoosmdesatosmicky vyklubal povedenej dil. -
-
"To že tě někdo vychoval ještě neznamená, že máš vychování" - Winston Wolfe
-
-
┳╱┳╭━╮┓╱┓┳━┓╱╱╭━╮
┣━┫┣━┫┃╱┃┣┫╱╱╱┣━┫
┻╱┻┗╱┻┗━┛┻━┛╱╱┗╱┻
┳━╮╱┳━┓╭━╮┓╱┓┏┳┓┳╱┳━┓┓╱┓┳
┣━┻╮┣┫╱┣━┫┃╱┃╱┃╱┃╱┣━╱┃╱┃┃
┻━━╯┻━┛┗╱┻╰━╯╱┻╱┻╱┻╱╱╰━╯┻━┛
┳━━╮╭━╮┓╱┏
┃╱╱┃┣━┫╰━┫
┻━━╯┗╱┻╰━╯ with advice from the guy, who's just good enough to getting a rid of the dead human bodies.
-
-
-
Jen bych mozna byt v podobnem poradu si napsal nejake body na papir treba kdyz moderator hledal v pameti rozhovory mohlo to byt daleko kratsi nez nic nerikajici urputne vzpominani ale to je jen detail urcite by to pomohlo ve sviznosti:)
-
Lehce úsměvná debata na téma moba her. Zatímco tam by možnost ignoru okamžitě zavedli tak na games si to musíme vyřešit Lukášovou květinkovou náladičkou a nebo scriptem. :) *5*
-
-
no tu debatu nerozjeli na games, tady se k tomu panove jen vyjadrili...
-
-
Víš, že jahrušky chutnají úplně stejně jako pomeranče? *8*
-
-
jasne zaskriptuj si nazory co ti nevyhovují, nejlepe je mluvit sam se sebou to by se ti libilo co byt na foru sam :)
-
To je hezký, jenže jde taky i o to na jak dlouho by to vydrželo, mimoto že vlastně i starat se o to a aby to fungovalo by dalo celkem práci. Furt lepší tady než kdekoli jinde a pokud je tu cenzura tak je no. Funguje to. Jinde to takhle snadné není a většinou je to nefunkční + ještě navíc je nedovolené mít vlastní názory které jsou špatné. Tak bych si až tak nestěžoval... je to dobré.
-
-
A dnešní stoosmaosmdesáte pravidlo fight clubu zní... ?
EDIT: a jo, už to tam je :) -
-
A jak zní?
-
-
Přece tu nebudu spoilerovat :). Hledej a nalezneš, pravda se nalézá překvapivě až na samém konci.
A ať tě při tom hledání provází síla. -
-
Ok. *7*
-
-
-
-
Docela zajímavé, jak tady reagují místní exoti a dělají ze sebe moudré a oduševnělé skorolidi, tací malí komoušci, kteří by rádi banovali ty jejichž názory jsou rozdílné. To samé redakce, mazání i nevulgárních příspěvků, naprosto nesmyslné banování. Pan Grygar má plná ústa práv chlupatých žen, ale svoboda projevu mu moc neříká, samozřejmě zdaleka není sám. Násilně moderovaná diskuse již není diskuse, ale elitní klub latentních homosexuálů plácajících se po hýždích a držících se pěkně stádně za ručičku a ukazujících na všechny kdo se k nim nechtějí přidat. Nějaká pravidla, určitě, ale promazávat a banovat diskuse jak levicoví balíci z novinek mi uplně kosher nepřijde, kor když se jedná kolikrát o vcelku dlouhé a zajímavé vlákno naprosto bezdůvodně smazané pro jistotu celé.
-
-
Já tě nahlásil, budeme i přesto kamarádi? *4*
-
S tím komunistickým přístupem redakce, co se týče banování za nevulgární a nerasistické komentáře na 4 dny (WTF?!) naprosto souhlasím. Začíná mě unavovat (vlastně už teda unavuje), jak kdokoliv, kdo napíše totálně kktskej komentář, lehce vulgární a mírně rasistický s homosexuálním podtextem si píše dál a redakce jak kdyby byla na dovolené. Pak přijdu já, napíšu naprosto normální a věcný příspěvěk k tématu a po odeslání dalšího komentáře už vidím jen "Publikoval jste nevhodné příspěvky. Není možné z této IP adresy psát 4 dny." *16*
-