-
Odpověď na dotaz ohledně 3D na PS4:
Na konzoli to 3D teoreticky jde, ale Sony ho (jak bývá zvykem) už dávno přestalo podporovat/tlačit do her stejně jako PS Move. Čili pokud se rozhoduješ nad koupí 3D televize kvůli hrám na PS4 tak to nemá smysl.
Spíš brzy začnou tlačit Morpheus. Doufám že to nedopadne stejně. -
-
Je to fakt škoda, trebárs si viem predstaviť taký tomb raider na ps4, teda tá definitive edícia by vyzerala skvele na 40 či 50 palcovej 3D telke. Viem to lebo nový tomb raider na PC je v 3D fakt slasť sama o sebe, fakt dokonalejšiu hru v 3D som nikdy nehral.
-
-
To si umim představit. Já ve 3D hrál taky pár her a hodně záleží jak dobře to implementujou. Resistance 3 nebo Killzone 3 vypadali skvěle, ale nejsilnější dojem zanechal Motorstorm: Apocalypse a ICO/Shadow of Colossus HD.
Dá se ale pochopit proč to už netlačej. 3D si sežere hodně z výkonu, a tak má podle mě větší smysl na PC. -
-
Hmm, resistance 3 v 3D a KIllzone 3 v 3D by som si fakt rád skúsil, mám aj obe hry, sú to fakt parádne strielačky, no problém je v tom, že nemám 3D telku, mám len 27 palcový 3D PC monitor a tam by to 3D asi príliš dobre nevyzeralo...Ale ako hovoríš, kvalitný 3D efekt niekedy zožere fakt veľa výkonu.
-
-
-
-
I těch 20-21minut co jsem stihl stály zato, nejen kvůli hlášce Battery charge, a pak i dont disconnect battery... brý. Jsme holt všichni na stejné vlně co se týče reklam, bohužel.
-
-
co se týče reklam, tak mi dokonce CEO z Tiscali odpověděl na mail, že to zvážili a tyhle problematické reklamy (kasína apod.) by se měly zobrazovat už jen mezi 22h-6h
-
-
*15* nevím aspon něco... *5*
-
-
ahoj já nestihl ani minutu. co to bylo za hlášky, mohl bys mi to vysvětlit oco šlo? *4*
-
-
Ále zase sehala technika... nic nového pod sluncem... ( no dá rotum, když stream neprobíhá u nich, nebo tak nějak).
-
-
-
Mám sen o ultimátním podcastu s amsamblem DRDA,FUKA a VÁVRA to by byl doslova masomlýnek. Prosím prosím hoši splňte mi to
-
-
Akorát by se pánové přeřvávali, moc velké osobnosti (sebestředný arogantní narcis) na jednom place. Pan Rybka mi tu docela chybí. Chytrý, mluví k věci a má co říct, to je to co FC občas chybí.
-
-
Chytrý, mluví k věci a má co říct, to je to co FC občas chybí.
Leda, že bych do FC přijel. Ale není čas, no... -
-
Chvalme pána
-
-
Rybka *14*, veľmi fundovaný človek. Mohli by ho znova pozvať do fight clubu, ja by som sa nehneval
-
ještě Farida a Radka!
-
-