Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz rikate, ze Gabriel Knight dostal 6/10 a ze se tedy jedna o nadprumernou adventuru - za neco se schovavate nebo si jen neuvedomujete, ze to tak neni? Aby byla s 6/10 hodnocenim nadprumerna adventurka, musely by prumerne adventury zde dostavat hodnoceni maximalne 5/10. Pak by bylo 6/10 nadprumer. Samozrejme to tak neni, nadprumer zde je 8/10, protoze vetsina prumernych her zde ma hodnoceni 6-7/10.

    Tim nechci rict, ze tato hra je nadprumerna, prumerna, ze si zaslouzi to nebo to. Ale uz si v tom udelejte poradek a pokud si myslite, ze hra neni dobra a je podprumerna, pak ji dejte spatne a podprumerne hodnoceni - tedy 1-5/10. Pokud je prumerna dejte ji 5-6/10. Ale netvrdte mi, ze 6 je nadprumer, protoze opravdu neni.. Projdete si hodnoceni a recenze svych her..
    • MickeyMutant
      Na to existuje velmi jednoduchá obrana. Pokud by ti někdo z redakce odpověděl, tak by zcela jistě napsal, že hry recenzované na Games jsou ve srovnání se všemi vycházejícími tituly ve své drtivé většině nadprůměrné. Proto je tedy šestka obecně nadprůměrná, i když konkrétně mezi adventurami recenzovanými na Games nadprůměrná není.
      • Tohle me nikdy nenapadlo, je to dobry argument. Ale neprijde mi, ze by games recenzovali opravdu jen to lepsi.
  • Co se srazu týká, tak kam moje tento večer hodně děravá paměť sahá :) )tak v době obsazení bufetu už jsme s brity byli prakticky staří přátelé :)
  • Jack1947
    Sice zas tolik SG, SW tématiku nemusím a přišel jsem pozdějc ale jinak dobrý. Jako vždy. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit