Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom nic nevím. Je-li tomu tak, asi měli držet slovo. Ale čistě obecně: Nabízí podle mě výbornou hru v novém kabátku, což je super a zaslouží si to za tohle zaplatit. Doufám, že to dokončí.
  • Hele já proti tomu, že za takový Mega mód chtějí nějaký šesták taky zrovna moc nemám, ale je to celé trochu kontroverzní, když na svém webu v kolonce FAQ psali, že dřív budou padat trakaře, než by za svou práci chtěli nějaký peníz.
  • nevyzaduje, jen source sdk 2006/2007 kterej je zadarmo
  • K Black Mesa:
    Vyžaduje ta EA verze původní hru? To jsem v popisu nenašel.

Pokud ne, nevidím důvod, proč by si za to neřekli o peníze - dělají plnohodnotný cosi jako HD remake, takže jde o samostatnou hru a za to dostat peníze je samozřejmě normální. Kdyby to byl jen textur pack (což není) a vyžadovalo by to původní hru, neuznával bych zpoplatnění.
  • Jak vlastně Lukáš trávil první máj? Jako kolegu levičáka, mě to zajímá.
    Jinak vás musím pochválit chlapi. Jste pořád stejní pásci, jako vždy. Přízeň lůzy je vrtkavá a tak si nic nedělejte z toho, když vás hned za týden budou házet přes palubu a hrozit vám usmrcením. Obzvláště tobě Pavle chci poděkovat, za všechen audiovizuální obsah, o který se staráš. Jistou dobu jsi sypal videa jako na běžícím pásu a staral jsi se téměř jako jediný, o skutečně autentický obsah pro games. O to vic mě sere, že se najdou pacholci, kteří jsou schopni z těch svých nevymáchaných úst vypustit ty pomluvy, které se v poslední době namnožily.
    Jsem teplej, takže to můžu na plno říct. Mám tě rád.
    Stejně tak mám rád i zbytek redakce. Vždyť čumění na vaše videa je pro mě mnohdy zábavnější než sledování nekonečného zpravodajství na ČT 24.
    S láskou
    Tom Hanks!
  • jo to je ono.. díky :-)
  • Pro toho kdo se ptal na nazev toho rpg - neni to Faery Tales Adventure II: Halls Of The Dead ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit